Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שהכותרת מתמצתת, מחפש רכב בשבילי, קטן, מיני או סופרמיני לא משנה לי, העיקר שיהיה 4-5 דלתות, האצ'בק, שנתון 2013 ומעלה, מיד ראשונה כמובן או חדש, מעדיף שיהיה אוטומט, חשוב לי האמינות של הרכב והצריכת דלק.

תקציב שלי 60000. חורג ב5000 רק במידה ויש באמת משהו ששווה את זה.

מחכה להצעות שלכם :]

תודה על העזרה ^^

פורסם

האמת שב68 אלף יש לך כמה רכבי מיני חדשים כמו הספארק החדשה,פיקנטו,ספייס סטאר.

אלו רכבים יד1 0 קמ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא נותן לי לערוך:

אני חושב שפיג׳ו 208 תתאים- מנועי 1.2 עם ובלי טורבו (טורבו- אוטומטי, האטמוספרי ידני).

מצאתי את המודעה הזו- yad2.co.il/s/t/9azqbi (הוא רשם תיבה ידנית ובתמונה נראה לי שזה בורר אוטומטי).

וגם את זו- המנוע האטמוספרי משודך לתיבה רובוטית חד מצמדית, ממש לא כוס התה של כולם אבל אולי זה מתאים לך- yad2.co.il/s/t/6pgeys

פורסם
מה אופי הנסיעות? כמה אתה נוסע בשנה? נוסע לרוב לבד או עם רכב מלא?

נוסע רוב הזמן לבד..

מתכוון לנסוע 50 ק"מ כל יום...

ולגביי הפיג'ו שהצגת לי, אני חייב להודות שאותי אישית הרכב כובש גם 208 וגם 108, החיסרון המאוד גדול - שהוא לא פופולארי בעליל, ירידת ערך של 20-30 אחוז בשנה בגלל זה אני פחות בעניין של לקנות אותו...

חשבתי על מיקרה או איביזה שמציע מאפיינים דיי דומים ודיי מתאר את מה שאני מחפש, אני פשוט רוצה לשמוע המלצות מה באמת הכי כדאי...

האמת שב68 אלף יש לך כמה רכבי מיני חדשים כמו הספארק החדשה,פיקנטו,ספייס סטאר.

אלו רכבים יד1 0 קמ.

מעדיף ב60 ומטה...

יש לך משהו להמליץ לי בתקציב הזה? (עוד פעם לא חייב חדש)

פורסם

הייתי בודק יונדאי 10 עם המנוע הבכיר.

פיגו 208 צריכה להיות בתקציב דומה לא הכי חיסכונית אבל נוחה.

מיצובישי ספייס סטאר תהיה חיסכונית ומאובזרת אבל מנוע רועש.

פיקנטו,מנוע דומה ליונדאי אבל עם אחריות גדולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי בודק יונדאי 10 עם המנוע הבכיר.

פיגו 208 צריכה להיות בתקציב דומה לא הכי חיסכונית אבל נוחה.

מיצובישי ספייס סטאר תהיה חיסכונית ומאובזרת אבל מנוע רועש.

פיקנטו,מנוע דומה ליונדאי אבל עם אחריות גדולה יותר.

מה אתה אומר על איביזה ומיקרה

פורסם

איביזה- אחלה אוטו, צריכת דלק טובה, מנועים חזקים וחסכוניים- אבל בדגם האוטומטי קיימת תיבת ה-DSG המושמצת (מבחינת אמינות) ומנועי הטורבו מפגינים אמינות טובה חוץ מהטיימינג.

מיקרה- רכב (למיטב ידיעתי) אמין יחסית (למרות ששמעתי כמה ריג'קטים על התיבה הרציפה בניסאן), וחסכוני, אבל הוא מרגיש ספרטני יחסית ולא להיט בניהוג. לא יודע אם זה הרכב 50 ק"מ ביום.

לגבי מה שאמרת שה-208, שהוא/היא רכב לא פופולרי בעליל- נכון, זה לא מאזדה 3 או קיה פיקנטו, אבל זה גם לא רכב שמוכר 3 יחידות בחודש- לדוגמא, בחודשים ינואר-מרץ השנה הרכב הנ"ל מכר נגיעה פחות מ-800 יחידות על שלל גרסאותיו, ותוסיף לזה את המכירות עברו ואת המכירות שיהיו- ואני מאמין שיהיה שוק מכובד לרכב, לא כמו יונדאי טוסון אולי אבל עדיין משהו סביר למדי- ואל תשכח את התמורה הגבוהה שמקבלים. אם סופר מיני ידנית באה בחשבון (ואתה מוכן להתפשר על אוטומטי)- אז תוכל לקבל רכב כמעט חדש.

פורסם

סוזוקי ספלאש. לא שיא האיכות בפנים בלשון המעטה, אבל מנוע של סוויפט, גיר אוטומטי רגיל ומאוד מרווח מקדימה. הייתי מעדיף אותו על מיקרה, ולו רק בגלל הרעש של הגיר הרציף במיקרה.

• תוכן חדש...