Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אבקש המלצה לשיפור אחיזה.

נתחיל מזה שהצמיגים חדשים מחברה טובה וידועה!!! (יש דברים שאסור להתפשר)

אמנם נשארתי בגודל 15" וצמיג 195/60 אבל הג'אנט עצמו עם אופסט שלילי ויוצא שהוא יותר בולט מגלגל רגיל.

אני זוכר בזמנו לשיפור זוויות גלגול הוספתי מוטות חיזוק (מוט מייצב) קדמי ואחורי, עליון ותחתון. וזה נתן את השיפור הטוב ביותר ביחס להשקעה.

השאלה אם ניתן להשיג מוטות לקורולה 2006 או להתאים של רכבים אחרים?

אם יש לכם רעיונות נוספים לשיפור אחיזה אשמח לשמוע.

נ.ב. לא מתכוון להנמיך או להקשיח את האוטו!!!

תודה רבה

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם (נערך)

אם אתה כבר מרוצה מן הצמיגים אז תתחיל להתאים את לחץ האוויר לזה הגבוה ביותר שבו צורת הסוליה נשארת שטוחה. משם הייתי ממשיך לבולמים טובים יותר, מבלי להנמיך את הרכב.

אם אתה מתכונן לשנות באופן ניכר את קשיחות המוטות נגד-גלגול או להרכיב כאלו על סרן שנעדר אותם, הרי שאתה מבקש להקשיח את הרכב.

בעיה נוספת היא שהמוט הוא למעשה קפיץ נוסף לרוחב המכונית, שלא מורכב עליו בולם ועם הרכבתו תצטרך להרכיב בולמים שהריסון שלהם מתאים לא רק לקשיחות הקפיצים אלא לקפיצים ולמוט נגד גלגול גם יחד.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

כמה קילומטרים יש לרכב ?

השלב הראשון שלך צריך להיות בולמי זעזועים, כי באופן טבעי הם גם ככה לא מחזיקים הרבה במכוניות האלו - אז שיפור האחיזה (והריסון של הגלגל) צריך להתחיל בראש ובראשונה בסט בולמי זעזועים טוב (צמיגים טובים כבר יש - כך אמרת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...