Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך מצולם- איך פועל טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט ותמציתי, אהבתי ולמדתי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יפה ומדוייק (לעניות דעתי כמובן), כמובן יש מה לשפר מבחינת הצגה גרפית אבל הנקודה ברורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ביקורת בונה:

תכין תסריט כלשהו או מלל שאתה צריך לזכור כדי שההצגה שלך תהיה רציפה ומעניינת.

כל הקטיעות האלו יוצרות תחושה שאתה לא סגור על מה אתה מדבר (ולא כך הדבר, ההסבר עצמו טוב מאוד) ואתה סתם זורק את זה מהראש.

בנוסף הקטיעות גורמות לאיבוד עניין, גם אם הן קצרות.

They are trying to ban me...

פורסם

הסבר מעולה ומקצועי יישר כוח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

כל הכבוד על המאמץ והרצון, עבודה יפה, רואים שאתה יודע מה אתה מדבר :)

הבעיה היא שבעולם האינסטנט שלנו, כולם רוצים אנימציות מפורטות ואם אפשר גם חלקים אמיתיים.

אנשים לפעמים לא זוכרים שאפילו בקורס תרמודינמיקה/מעבר חום בשיעורים בהם כן יש חלקים מעשיים (כמו מחזורי עבודה של מנוע), לא ממש רואים משהו ששונה ממה שטרחת וציירת. אולי כדאי להשאיר משהו להשלכה על המציאות...

הסרטון ש-ALECHKO הוסיף הוא דוגמא לכך, (אני מכיר אותו במקרה בגלל העבודה שלי, יודע על בשרי כמה קשה לייצר את הדיוקים הנדרשים בחלקים שלו)

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
יפה ומדוייק (לעניות דעתי כמובן), כמובן יש מה לשפר מבחינת הצגה גרפית אבל הנקודה ברורה.

והעברית :-) (בגלל הסל"ד הנורא גבוה, לחץ גידוש וכו') אבל ההסבר בהחלט ממצה

פורסם (נערך)
ביקורת בונה:

תכין תסריט כלשהו או מלל שאתה צריך לזכור כדי שההצגה שלך תהיה רציפה ומעניינת.

כל הקטיעות האלו יוצרות תחושה שאתה לא סגור על מה אתה מדבר (ולא כך הדבר, ההסבר עצמו טוב מאוד) ואתה סתם זורק את זה מהראש.

בנוסף הקטיעות גורמות לאיבוד עניין, גם אם הן קצרות.

אתה צודק, האמת היא שהכנתי טקסט כדי שלא אעצור באמצע, אבל זה היה לוקח לי הרבה טייקים בשביל לעשות את זה בONE SHOT, גם כאן מידי פעם לא ייצא טוב, מתבלבל, נתקע, רעשים ברקע וכו,.. . אנסה אולי פעם הבאה דווקא לשלוף מהראש ולדבר רצוף, נקווה שייצא יותר טוב. תודה על ההערה

הסבר מעולה ומקצועי יישר כוח.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

תודה!

למה חסר הסברים ?

זה עניין של כמה אני רוצה להיכנס לעומק הדברים, התכנון שלי כאן היה להעביר את עיקרון הפעולה ולא מעבר.

כל הכבוד על המאמץ והרצון, עבודה יפה, רואים שאתה יודע מה אתה מדבר :)

הבעיה היא שבעולם האינסטנט שלנו, כולם רוצים אנימציות מפורטות ואם אפשר גם חלקים אמיתיים.

אנשים לפעמים לא זוכרים שאפילו בקורס תרמודינמיקה/מעבר חום בשיעורים בהם כן יש חלקים מעשיים (כמו מחזורי עבודה של מנוע), לא ממש רואים משהו ששונה ממה שטרחת וציירת. אולי כדאי להשאיר משהו להשלכה על המציאות...

הסרטון ש-ALECHKO הוסיף הוא דוגמא לכך, (אני מכיר אותו במקרה בגלל העבודה שלי, יודע על בשרי כמה קשה לייצר את הדיוקים הנדרשים בחלקים שלו)

קודם תודה, שנית אם הייתי יודע לעשות אנימציות הייתי עושה, זה ממחיש מצויין את הדברים אבל אין לי שמץ...

לגבי חלקים, ברגע שאראה שיש ממש עניין ו"קהל", אעשה מאמץ יותר להשיג חלקים.

והעברית :-) (בגלל הסל"ד הנורא גבוה, לחץ גידוש וכו') אבל ההסבר בהחלט ממצה

בהקשר שלנו: BOOST=גידוש -מה לעשות? :shock:

אני מעדיף כמה שיותר להשתמש בעברית!! :lol:

תודה בכל אופן :wink:

יוזמה ברוכה!

תודה!

עריכה אחרונה על ידי itayosef

פורסם

הצגת את הפתרון. אבל הבעיה? מה איתה? למה בעצם מערכת גדישה נוצרה?

יוזמה ברוכה, אבל אם הייתי אחד שלא מבין ברכב, לא הייתי יודע על מה אתה מדבר בכלל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יוזמה ברוכה מאוד!

אם אפשר רק להוסיף דברים פרקטיים - מתי הטורבו מוריד מהסל"ד שלו עד להאטה\עצירה משמעותית (רק במצב סרק של הרכב או בנסיעה איטית הסל"ד שלו כבר מתחיל לצנוח?)

כמה זמן צריך להמתין בסרק לפני דימום מנוע כדי להימנע מנזק לטורבו?

בכל אופן רעיון מעולה, תודה

פורסם
אני מעדיף כמה שיותר להשתמש בעברית!! :lol:

המגמה ברוכה, אולם במקרה שלך זקוקה למעט ליטוש. אם תרצה בעתיד עזרה - אז בשמחה.

לא מזמן היה עלי להעביר במסגרת מסויימת הרצאה על נושא לבחירתי. בחרתי לדבר על מערכות גידוש, ולצורך כך בניתי מצגת. חשוב לציין שהרקע הטכני של הקהל היה לכל היותר בסיסי, מה שאילץ אותי למקד את הרצאתי רק בעיקרי הדברים מחד, ולדלג על היבטים מסויימים מאידך.

אני מצרף להתרשמותך את המצגת שלי. קח בחשבון שהמצגת היתה רק חלק מהמופע הכולל - התפקיד שלה היה לתמוך בי כמרצה, כאשר אני הייתי למעשה מרכז השיעור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הצגת את הפתרון. אבל הבעיה? מה איתה? למה בעצם מערכת גדישה נוצרה?

יוזמה ברוכה, אבל אם הייתי אחד שלא מבין ברכב, לא הייתי יודע על מה אתה מדבר בכלל.

עוד פעם, זה עניין של כמה רוצים להיכנס לפרטים, אני יכול לדבר חצי שעה על ההיסטוריה ולמה וכמה וזה לא ייגמר.

רציתי להיות תמציתי ולמי שרוצה קצת מושג אז עכשיו יש לו.

יוזמה ברוכה מאוד!

אם אפשר רק להוסיף דברים פרקטיים - מתי הטורבו מוריד מהסל"ד שלו עד להאטה\עצירה משמעותית (רק במצב סרק של הרכב או בנסיעה איטית הסל"ד שלו כבר מתחיל לצנוח?)

כמה זמן צריך להמתין בסרק לפני דימום מנוע כדי להימנע מנזק לטורבו?

אבדוק את הנתונים ואשתדל להוסיף - מתכנן לעשות סרטון מודגם על טורבו פיזית

בכל אופן רעיון מעולה, תודה

תודה!

המגמה ברוכה, אולם במקרה שלך זקוקה למעט ליטוש. אם תרצה בעתיד עזרה - אז בשמחה.

לא מזמן היה עלי להעביר במסגרת מסויימת הרצאה על נושא לבחירתי. בחרתי לדבר על מערכות גידוש, ולצורך כך בניתי מצגת. חשוב לציין שהרקע הטכני של הקהל היה לכל היותר בסיסי, מה שאילץ אותי למקד את הרצאתי רק בעיקרי הדברים מחד, ולדלג על היבטים מסויימים מאידך.

אני מצרף להתרשמותך את המצגת שלי. קח בחשבון שהמצגת היתה רק חלק מהמופע הכולל - התפקיד שלה היה לתמוך בי כמרצה, כאשר אני הייתי למעשה מרכז השיעור.

תודה.

• תוכן חדש...