Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעל 160 היא קרובה מדי ל-B4 ולפורסטר, ב-175 כמו שמישהו אמר כאן היא קרובה מדי לאאוטבק מהיבואן, למעשה זה המחיר של האאוטבק מיד ראשונה ו-0 ק"מ.

במחיר קרוב לשל ה-XV המאובזר עם מנוע 2 ליטר היא תהיה אפשרות חביבה ובטח תמשוך אליה כמה קונים שרוצים להיות שונים אבל גם במחיר נמוך משמעותית היא לא תהפוך לרבת מכר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא תעמוד בתחרות מול הגיפונים. עכשיו כולם רוצים ג'יפון ,מעניין מתי האופנה הזאת תחלוף..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

המראה שלה מזכיר את ה-WRX סטיישן שנמכרה פה בעבר, נראה שהם מתכוונים לנישה הזאת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי כתבה שפורסמה היום באתר wheel, המחיר אכן צפוי להיות סביב ה-170 אלף שקל, רכב מעניין אבל במחירים כאלה הייתי פוזל לכיוון רכבים אחרים

Sent from my XT1095 using Tapatalk

פורסם

יכול להיות שסמל"ת "מתעצלת" (או מעדיפה שלהתרכז בסוזוקי) להשקיע בתמחור הסובארו בשל ריבוי מותגיה, וכבר מראש המטרה היא חברות הליסינג?

פורסם

לא נראה לי שיהיה קהל רב לרכב הזה- אחרי הכל, אוקטביה 1.4 תזנק מהר יותר ל-100 קמ״ש (חצי שנייה), יש לה את אותו מומנט בסלד נמוך יותר, אבל גם 20 סוסים פחות, ולפי ההיגיון (לא בדקתי בדפי הנתונים) האוקטביה קלה יותר בזכות הנעה קדמית בלבד ומנוע קטן יותר לעומת 4X4 מתוחכם מהרגיל בלבורג. אה, והאוקטביה אמורה להיות זולה ב-בערך 30K מהסובארו (לא יודע את רמות האבזור).

לדעתי הרכב נועד להשאיר לקוחות סובארו שרוצים רכב פרקטי וחזק בבית, ולא לפזול למקומות אחרים (6 סטיישן?).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
"לבורג" נשמע כמו גזע של יצורים עוינים מהחלל החיצון.

שמע, אם לא היית קיים היה צריך להמציא אותך.:lol: כל פעם מצחיק אותי מחדש.

לנושא,

איפה יש תמונות של הרכב?מידע?

סובארו אימפרזה החדשה בכלל מצליחה בשוק שהם כבר מביאים לפה עוד אחת ?

פורסם

הרכב מאוד שונה מהאימפרזה כדיי להשוות אותו אליו.

בסה"כ נשמע דיי מעניין, בטוח יש אנשים שמחפשים איזה טורבו חמים יפני, והנה הגיע להם תשובה. אל תשכחו שזה cvt שאמור להציג אמינות טובה ומותג יפני.

אני אהבתי את הקונספט.

פורסם
מה הקשר בין סמל"ת לסוזוקי, סוזוקי זה המותג היחיד שנשאר אצל מכשירי תנועה.

כן, גם אני לא מבין איך כתבתי את זה אתמול, כנראה שהעייפות גברה עלי

פורסם

טוב, סמל"ת פירסמה את המחיר : לא פחות מ 175 א' ש"ח!!

שמעתי את זה מאחד הסוכנים לפני שבועיים.. אך העדפתי לשמור על אופטמיות.. ממש מאכזב! והכי מאכזב שעוד לא מייבאים אותה עם מערכת ה eye sight.

קרדיט לי cartube

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

להפתעתי ראיתי אחת שחורה ברמת החייל נוסעת לכיוון כביש 5. עוד רכב שנראה בודדים ממנו. נחמד אבל לא שווה את המחיר

סמלת התבלבלו הם חיים באירופה שם סטיישנים חזקים עובדים טוב במיוחד בשחור. פה SUV עובדים יותר טוב ועדיין לא מצאתי הצדקה להוציא 190 על פורסטר.

• תוכן חדש...