Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תעלה הרבה. היא נראית טוב, אבל הביקורות שיצא לי לקרוא מאוד פושרות...אכן מעניין לראות בכמה תתומחר.

הסתכלתי באתר משרד הרישוי. הרכב בקבוצת אגרה 5, מה שאומר...מעל 160K. מה שכן, סוף סוף מנוע 1.6 מוגדש עם 170 כ״ס...מעניין.

עריכה אחרונה על ידי dr6633
פורסם

למעשה אימפרזה טורבו סטיישין 4X4.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הופתעתי. חשבתי שמדובר באימפרזה סטיישן שבאה להתחרות באופנת הסטיישנים שנכנסה עכשיו לציי הליסינג.

מדהים כמה משתנה הטעם של הלקוח שמוציאים שיקולי מכירה מהתמונה.

פורסם

מסתבר שהיא סוג של הכלאה בין סגמנטים שלהם. מתוך ויקיפדיה:

the name Levorg is a combination of three words, LEgacy, reVOlution, touRinG[1] The Levorg shares its platform with the Impreza and Legacy.

פורסם

גם לגאסי הרגילה חולקת פלטפורמה עם אימפרזה הנוכחית. אין פה שום דבר חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם היא מתומחרת 160, זה אומר שב135 תוכלו לקנות אותה דרך ליסינג. היבואן הזה מתמחר באופן קבוע מאוד גבוה. בכל מותג זה מכסה על משהו אחר. בסובארו - על מכירות להשכרה וליסינג כנראה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"לבורג" נשמע כמו גזע של יצורים עוינים מהחלל החיצון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מכוון לכיוון ה 170 +...

אם ה xv שהיא בעצם אמפריזה מוגבהת עם מנוע 2.0 ליטר עולה 166 בגרסתה המפוארת, אז הלבורג היא אמפריזה סטיישן עוד יותר מפוארת ועם מנוע יותר חזק..

חבל לי על תמחור גבוהה.. בסה"כ רכב טוב שישאר לצערי באולמות התצוגה.. (ע"ע brz).

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ל BRZ עוד יש קהל יעד והיא נכשלה בעיקר בגלל המחיר, איזה קהל יעד יש ללבורג? מי שממש צריך סטיישן ענקית כזאת ומעדיף אותה על איזה ג׳יפון אופנתי, יקנה סטיישן זולה בהרבה.

פורסם (נערך)

לפי דעתי היא יותר קרובה להיות B4 מאשר אימפרזה לפחות בתמונות הפנים שלה נראה יותר איכותי משל האימפרזה והרבה יותר מושקע

אני מאמין שהם ימכרו אותה ב 175 מה שאומר שלא יהיה הרבה כאלה

לפי דעתי הם צריכים להביא את ה XV ההיברידית אם היא תימכר במחיר דומה ל XV מנוע 2.0 כיום היא תימכר טוב

עריכה אחרונה על ידי lior134
פורסם

הXv ההיברידית היא רק לשוק האמריקאי עד כמה שאני יודע

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

חבל, במחיר כזה, המשחק די מכור מראש. מי שחייב סטיישין, יש אופציות אחרות הרבה יותר זולות. יש יגידו 4X4, זה נכון, אבל אין לנו שלג. גם רכבים 4X2 מסתדרים בסדר גמור בגשם. ובשביל רכב ספורט, המנוע הזה חלש מידי. הרכב נופל בין הכיסאות.

• תוכן חדש...