Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקו בסגנון של הגברת עם הסיליט

שאני אתלונן...

אם פורסמה היום מודעה בידיעות המידע עבר אתמול במקרה הטוב סביר שלפני כן

ואם הצוות כאן לא יודע עליה מפי הגבורה אז מבחינתי זה ( כמו שאומרים באידיש מדוברת )

Poor Show

כן יש לי ציפיות מספונסר פורום....

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגירה, ממך ציפיתי ליותר, הפיקאסו החדשה יותר ירוקה על מדרגות המס של משרד התחבורה בצורה משמעותית מהבנזין , לפיכך היא אמורה להיות זולה יותר!

אני רושם דברים לאחר בדיקה מעמיקה, אולי כדאי אפילו לפנות למשרד התחבורה ולהלשין כי לובינסקי לוקחים את ההנחה של המס הירוק לכיסם על ידי חשבוניות שיקריות על מחיר הרכב יחד עם היצרן. או בתחבולה אחרת

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, כנראה שאתה לא מבין מה קורה מאחורי הקלעים.

עלות הרכב בשער המפעל דומה לשני הדגמים, כשהרכב נכנס לארץ. היבואן מבקש הנחה במיסוי כשהן משחרר את הרכב על פי טבלת המס הירוק אמצעי בטיחות ועוד.

אבל המחיר לא מתעדכן כלפי מטה אלא עולה בצורה משמעותית כי היבואן החליט שעל הדיזל הוא לוקח הרבה יותר רווח, כנראה בגלל קהל לקוחות שבוי, ששמו נהגי מוניות.

אם נהג מונית היה מקבל את ההנחה במס חזרה מהמדינה היי ו רואים הוזלת מחיר משמעותית, כי אף נהג מונית לא היה קונה רכבים שעם המס היו עולים מעל 200 אלף כדי לקבל את המס בחזרה, כי הכיס שלהם לא עמוק מספיק.

בקיצור היבואנים החמדנים שוחטים על דגמים שהולכים למוניות כי הפראיירים לא מודעים לכמה שדופקים אותם

פורסם

אם נהג מונית היה מקבל את ההנחה במס חזרה מהמדינה היי ו רואים הוזלת מחיר משמעותית, כי אף נהג מונית לא היה קונה רכבים שעם המס היו עולים מעל 200 אלף כדי לקבל את המס בחזרה, כי הכיס שלהם לא עמוק מספיק.

כנראה זו הסיבה שמעולם לא היו ולעולם לא יהיו בישראל מוניות מרצדס...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דיסקו בסגנון של הגברת עם הסיליט

שאני אתלונן...

אם פורסמה היום מודעה בידיעות המידע עבר אתמול במקרה הטוב סביר שלפני כן

ואם הצוות כאן לא יודע עליה מפי הגבורה אז מבחינתי זה ( כמו שאומרים באידיש מדוברת )

Poor Show

כן יש לי ציפיות מספונסר פורום....

כל מילה בסלע.

אנחנו לא צריכים כאן עוד 'גיא משברולט'...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הפיקאסו דיזל 1.6 (120 כ"ס BlueHDI) אכן מגיעה לארץ בעיקר למוניות וזה הייעוד שלה. זו כמובן הגרסה הקצרה (לא גראנד פיקאסו)

באנגליה היא מתומחרת קצת יותר זול מהבנזין (הבדל זניח של 500 פאונד). כלומר בארץ זו החלטה של היבואן לייקר אותה ורק לו הפתרונות.

הלקוחות צריכים להפעיל לחץ קבוצתי או תחרות להורדת המחיר . תצביעו בארנק. תגידו למוכרן: כשתביא את דגם הדיזל במחיר בנזין תתקשר. אולי זה יהיה רלוונטי.

עצוב שרק קרסו הרימו עד כה את הכפפה הזו.

מסכים. רכב טוב עם מנוע בנזין שלא ברור אם סידרו את כל הבעיות שלו ולכן לא יצליח. לדיזל פוטנציאל יותר טוב. ניחוש שלי שהיצרן מנסה להיפטר מהמנוע הזה אז מוכר אותו בזול.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

אני רושם דברים לאחר בדיקה מעמיקה, אולי כדאי אפילו לפנות למשרד התחבורה ולהלשין כי לובינסקי לוקחים את ההנחה של המס הירוק לכיסם על ידי חשבוניות שיקריות על מחיר הרכב יחד עם היצרן. או בתחבולה אחרת

ישה, כנראה שאתה לא מבין מה קורה מאחורי הקלעים.

עלות הרכב בשער המפעל דומה לשני הדגמים, כשהרכב נכנס לארץ. היבואן מבקש הנחה במיסוי כשהן משחרר את הרכב על פי טבלת המס הירוק אמצעי בטיחות ועוד.

אבל המחיר לא מתעדכן כלפי מטה אלא עולה בצורה משמעותית כי היבואן החליט שעל הדיזל הוא לוקח הרבה יותר רווח, כנראה בגלל קהל לקוחות שבוי, ששמו נהגי מוניות.

בקיצור היבואנים החמדנים שוחטים על דגמים שהולכים למוניות כי הפראיירים לא מודעים לכמה שדופקים אותם

איך לאחר בדיקה מעמיקה לא החלטת מה עושה היבואן

או משקר יחד עם הספק בחשבוניות או בתחבולה אחרת.

אולי לא זה ולא זה. ואולי כן.

הראיתי לך שהיבואן פעם מדבר על דרגה 4 פעם על דרגה 9 , מה נכון לי אין מושג.

ולמה החלטת שהדגמים האלה הולכים רק למוניות ?

איפוא כל חברות הליסינג?

כנראה שמי שלא מבין מה קורה אחרי הקלעים זה לא אני.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה

תנסה לזמין את הדגם דיזל לא בצבע לבן [emoji3]

דרגה 4 לדיזל דרגה 9 לבנזין.

באגירה מוניות מרצדס עם פרמיה של אמינות גבוהה ונוחות נסיעה לנהג ששווה את הכסף.

לצערי סיטרואן לא ממש עונה 2 הנתונים הללו.

תמוהה בעיני גם ההגנה על היבואן בחרוף נפש.

יש משהו שאתה רוצה לשתף ?

פורסם

נהגי מוניות הם קהל שבוי של לובינסקי? הם חייבים לקנות פיג'ו וסיטרואן?

פורסם (נערך)

נהגי מוניות ממש אינו קהל שבוי והם לא פראיירים .להפך: פה רואים הדגמה יפה של כח קבוצתי: באה קבוצה מכובדת של נהגי מוניות

מוציאה מהיבואן מחיר של 90K ש"ח לרכב דיזל שמצליח בקלות לשמור על תצרוכת דלק מעולה ועוד באוטומט (שוב: הדלק הוא סעיף תקציבי כואב אצל מוניות) וגם הוציאו אחריות מורחבת. התוצאה: בום של פיקאסו צהובות על הכביש.

על הדרך גם קיבלו ישיבה מפנקת. חלקם שולחים את הרכב לחולון לצורך ריפוד מחדש בבד דמוי עור (שרידות ופאר) .

לנהג מונית בכלל לא אכפת ציון ירוק או כחול או אדום. אצלו מעניין הסכום הסופי.

תזכרו שאלו לא המנועים שאתם מכירים מרכבי סדאן . אלו מנועי דיזל צרפתיים מוכחים . הם תמיד ידעו לייצר אותם לא פחות טוב ממרצדס. יכולים לעשות מאות אלפי ק"מ ללא תקלות (נהגי מוניות רגישים גם להשבתות גיר+מנוע).

חוזר ואומר: תתארגנו בקבוצה גדולה: תקבלו גם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש משהו שאתה רוצה לשתף ?

כן, יש משהוא שאני רוצה לשתף, רציתי לשתף שמקומם של טוקבקים מתלהמים שזורעים לשון הרע הם בטמקא, לא כאן!!!

חשבוניות שקריות???

בכלל לא ירדת מהפסים!

בא נעזור לך לחפור בור עמוק יותר או לטפס עוד קצת על העץ, מעניין אותי, מה היא אותה בדיקה מעמיקה שהוכיחה שהיבואן מוציא חשבוניות שקריות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שלום רב, מתעניינים ב208 אוטמטית אקסס. האבזור שלה דל עד מאוד ובעיקר מפריע חלונות ידיניים מאחור וכיוון מראות ידני!?

לא נראה לכם קצת מוגזם? חבל כי פרט לזה היא בתקציב והייתה יכולה להיות מועמדת ראוייה להחליף את הפיקנטו הנוכחית

כמו כן האם יש אפשרות לטרייד אין על ה208?

Boris.K

פורסם
בגירה, ממך ציפיתי ליותר, הפיקאסו החדשה יותר ירוקה על מדרגות המס של משרד התחבורה בצורה משמעותית מהבנזין , לפיכך היא אמורה להיות זולה יותר!

ישה

תנסה לזמין את הדגם דיזל לא בצבע לבן [emoji3]

דרגה 4 לדיזל דרגה 9 לבנזין.

באגירה מוניות מרצדס עם פרמיה של אמינות גבוהה ונוחות נסיעה לנהג ששווה את הכסף.

לצערי סיטרואן לא ממש עונה 2 הנתונים הללו.

תמוהה בעיני גם ההגנה על היבואן בחרוף נפש.

יש משהו שאתה רוצה לשתף ?

כן, יש משהוא שאני רוצה לשתף, רציתי לשתף שמקומם של טוקבקים מתלהמים שזורעים לשון הרע הם בטמקא, לא כאן!!!

חשבוניות שקריות???

בכלל לא ירדת מהפסים!

בא נעזור לך לחפור בור עמוק יותר או לטפס עוד קצת על העץ, מעניין אותי, מה היא אותה בדיקה מעמיקה שהוכיחה שהיבואן מוציא חשבוניות שקריות?

בהתחלה חשבתי להגיב כי חשבתי שהפניה לשיתוף באה כלפי

אח"כ ראיתי שזה מופנה לבגירה

נשמתי לרווחה

בגירה

אני בתור תחביב הייתי לוקח כותב כזה לאולם בית המשפט על הוצאת לשון הרע.

אבל ייתכן שלובינסקי יקדימו אותך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...