Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב פעם מתעסקים בכותרת, תבררו כמה עולה כזאת סיטרואן באירופה הגרסת גימור זהה בנזין מול דיזל.

תראו שאין הבדל בינהם, אז שמישהו יסביר לי איך הדיזל מתייקרת פה מאוד מול הבנזין.

ובמיוחד אחרי שהדיזל נהנית ממיסוי נמוך יותר.

אם תבדקו טוב ותשוו מחירים של רכב בדרגה מקבילה ליצרנים אחרים.

תראו שהמחירים יחסית חופפים.

נראה שיש פה מעין תאום מחירים שקט, יוצא דופן היא רנו עם מחירים דומים בין הדיזל לבנזין ושם באמת הדיזל יקרה קצת יותר אבל גם מזהמת יותר.

לגבי חשבוניות שקריות, היתה לי טעות המס הירוק מתיחס למספר מוחלט ולא באחוזים ממחיר הרכב.

אז הנושא הזה ירד מהפרק , אני עדיין חושב שלובינסקי גובים פרמיה גבוה על הדיזל.

ואגב הרכב הזה כמונית נהנה מ200 אלף קמ של אחריות או שנתיים.

צרכן פרטי שיקנה את הרכב לא יקבל את האחריות הזאת אבל ישלם מחיר גבוה שכנראה מגולם דרך האחריות הזאת.

עולם המוניות שונה בהגיון מעולם הצרכן הפרטי הרגיל.

תבדקו כמה עולה טיפול קטן במורשה למונית לעומת נהג פרטי, רמז

בסביבות חצי!

אחי נהג מונית הרבה שנים וכבר עשינו שיעורי בית .

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מחיר מאוד אטרקטיבי!

סקירה על האוטו הזה תעלה בשבוע הבא, בעזרת השם וקינן.

הדבר הכי מעצבן שהיה לי ברכב היה המערכת המקורית משנת 2015, אחרי שהתרגלתי למסך המגע ולשימוש במערכת שלובינסקי מכניסים בכל המכוניות שלהם.

זה היה מתסכל על גבול ה "בוא נביא לום ונעקור את המערכת המקורית". עכשיו מקבלים את מסך המגע במתנה במחיר מפתה וזו כבר עסקה משפחתית מעניינת מאוד.

אני לא אגלה מה המסקנה בסקירה שתעלה, אבל שווה להמתין. אולי תופתעו - אולי לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי חשבוניות שקריות, היתה לי טעות המס הירוק מתיחס למספר מוחלט ולא באחוזים ממחיר הרכב.

אז הנושא הזה ירד מהפרק , אני עדיין חושב שלובינסקי גובים פרמיה גבוה על הדיזל.

ואגב הרכב הזה כמונית נהנה מ200 אלף קמ של אחריות או שנתיים.

צרכן פרטי שיקנה את הרכב לא יקבל את האחריות הזאת אבל ישלם מחיר גבוה שכנראה מגולם דרך האחריות הזאת.

עולם המוניות שונה בהגיון מעולם הצרכן הפרטי הרגיל.

תבדקו כמה עולה טיפול קטן במורשה למונית לעומת נהג פרטי, רמז

בסביבות חצי!

אחי נהג מונית הרבה שנים וכבר עשינו שיעורי בית .

אחרי מה שכתבת באדום אינך חושב שמגיע לבגירה התנצלות? ואז אפשר להוריד את זה מהפרק.

בכחול , דעתך טובה כמו דעתם של אחרים שכותבים כאן אותו הדבר או מנוגד למה שכתבת, עדיין זה לגיטימי.

כאשר מישהו כותב שהוא בדק לעומק ומתברר שהוא טעה, קצת קשה להאמין לדברים אחרים שהוא כותב בכזאת פסקנות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני רושם דברים לאחר בדיקה מעמיקה, אולי כדאי אפילו לפנות למשרד התחבורה ולהלשין כי לובינסקי לוקחים את ההנחה של המס הירוק לכיסם על ידי חשבוניות שיקריות על מחיר הרכב יחד עם היצרן. או בתחבולה אחרת

אז בדיקה לא היתה.

לפנות למשרד התחבורה ולהלשין על.

חשבוניות שקריות.

לא שווה לרשום בצורה ברורה, כמו שהיו לך ביצים לרשום את הדברים האלה, לרשום התנצלות ברורה?

לא חצי משפט בתוך בליל דברים שאתה טוען שאח שלך נהג מונית ובדקתם, אלא בצורה מפורשת גבר עם ביצים:

"לובינסקי וגולשים, סליחה. טעיתי."

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא מגן על היבואנים ואין לי חיבה עמוקה מדי ללובניסקי.

אבל, לפני שרצים להאשמות על גבול הדיבה, אולי תבדוק את רמות הגימור ? אני לא יודע אם יש הבדל אבל מספיק שהדיזל (נניח) מגיעה עם כיסא נהג מתכוונן לגובה / מערכת משודרגת/ פסי קישוט בצבע חרדל פרא וכבר יש עילה להבדל במחיר.

וחוץ מזה אני שואל שוב את לובינסקי, מתי תביאו 108/C1 ידנית, מנוע 1200, שלוש דלתות, עם גג נפתח?

• ספונסר פורום
פורסם

וחוץ מזה אני שואל שוב את לובינסקי, מתי תביאו 108/C1 ידנית, מנוע 1200, שלוש דלתות, עם גג נפתח?

שלום איתן (?)

אין תכניות כאלה בשלב זה.

צוות לובינסקי

פורסם
בגירה, ממך ציפיתי ליותר, הפיקאסו החדשה יותר ירוקה על מדרגות המס של משרד התחבורה בצורה משמעותית מהבנזין , לפיכך היא אמורה להיות זולה יותר!

אני רושם דברים לאחר בדיקה מעמיקה, אולי כדאי אפילו לפנות למשרד התחבורה ולהלשין כי לובינסקי לוקחים את ההנחה של המס הירוק לכיסם על ידי חשבוניות שיקריות על מחיר הרכב יחד עם היצרן. או בתחבולה אחרת

לא יודע איזה "בדיקה מעמיקה" עשית - היבואן אינו מחוייב להעביר את ההנחה לצרכן והוא ממש לא צריך לתת שום דבר שיקרי לאף אחד כדי לקחת את ההנחה לכיסו.

ואגב הוא לא היחיד - רבים מהיבואנים בוחרים לקחת את ההנחה לכיסם פשוט כי מצב השוק מאפשר להם לעשות זאת.

חלק מההנחות מתרגמות להנחות "חצי רשמיות" כאשר למעשה הנהנים הגדולים מהמחיר הרשמי הגבוה הן מדינת ישראל ששווי השימוש של כלי הרכב נגזר מהמחיר הרשמי, וחברות הליסינג שערך המלאי שלהן מנופח באופן מלאכותי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

האם יש בקנה (של היצרן) קקטוס אוטומטי (לא רובוטי חד-מצמדי)?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האם יש בקנה (של היצרן) קקטוס אוטומטי (לא רובוטי חד-מצמדי)?

אמורים להתחיל לייצר בשנה הבאה גרסה אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים לקקטוס עם המנוע טורבו אם אני זוכר נכון.

פורסם

חלק מההנחות מתרגמות להנחות "חצי רשמיות" כאשר למעשה הנהנים הגדולים מהמחיר הרשמי הגבוה הן מדינת ישראל ששווי השימוש של כלי הרכב נגזר מהמחיר הרשמי, וחברות הליסינג שערך המלאי שלהן מנופח באופן מלאכותי.

המואדם טעות ידידי . ראה לינק https://taxes.gov.il/incometax/documents/hozrim/hoz1-2010.pdf

כך גם המוכחל http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=1027562

לא מכיר רואה חשבון שיעריך את ערך המלאי לפי איזה מחיר מלאכותי.

מחיר המלאי נקבע לפי עלות או שוק הנמוך מבין השניים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לגבי הכחול - אני לא מתכווח כיוון שהדבר בתחום מומחיותך. לגבי האדום המסמך מדבר על מחיר ממוצע בשוק לכלל כלי הרכב לא לרכב מסויים כך לדוגמא מי שיקח בליסינג שברולט קרוז 2016 LT Plarinum ישלם שווי שימוש של 3250 ש"ח לפי שווי של 130,900 ש"ח שהוא המחיר הרשמי לצרכן כאשר המחיר בפועל באולם התצוגה אינו עולה על 110000 ש"ח ובד"כ פחות מזה.

בדוק בעצמך באתר רשות המיסים קוד דגם 0751-0172

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזמן אותך לעיין פעם נוספת בהוראה כל כלי הרכב התייחס רק לקביעת השיעור.

עיין אח"כ בהמשך בעמוד 6 ובטבלה בעמוד 7 ותראה שיש התאמה לפי המחיר בפועל. (כנראה של מחיר המחירון הרשמי ) ולא על פי מחיר המכירה בפועל .

ואני חוזר לשאלה

אם המחיר 131K וניתנת לקונה רגיל הנחה של 20K , הרי מהמחיר של 110K יבקש הלקוח המוסדי את ההנחה "המגיעה " לו.

אז מה הטעם לקבוע מחיר של 131K?

הרי בכך רק מקטינים את האטרקטיביות של הרכב , בהגדלה של שווי השימוש.

עוד דבר שקטונתי מלהבין.

רוצה לצחוק או לבכות

תקיש את נתוני הדגם לשנת 2015

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...