Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישה - מחיר גבוה מלאכותי משמש באופן מפתיע כמקדם מכירות כי קונים פוטנציאליים שמקבלים הנחה גדולה באולם התצוגה בתוספת המילים "מבצע שלא יחזור" נלחצים וממהרים לרכוש - שמא ההנחה תברח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז בוא נכתוב 150K המבצע יהיה הרבה יותר מבצע.

יש בכלל קונים שבאים רואים את המחיר המלא על הסטנד ליד הרכב ( הרי מוכרן לא ניגש אליך ) מסתובבים אחורה פנה , יקר לי

ויש קונים שרואים את המחיר המלא מתיישבים ורושמים שיק ועוד מודים לך שאתה מסכים למכור להם בכלל.

ויש את עם ישראל ( לא רק הם ) שקונים הנחות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

zvit קבל סיפור אמיתי,

מנהל שיווק בחברת נדל"ן כלשהי בנה לפני 20 שנה פרוייקט באיזה מקום. בישראל.

תימחר את הפרוייקט במחירים תחרותיים, והמכירות דישדשו.

עשה קמפיין - לא עזר.

הציע מימון ועוד קצת הנחות - לא עזר.

עברו חודשיים, הקפיץ את כל המחירים ב 30% למעלה - העיף מייד את כל הדירות בפרוייקט היוקרתי שלו...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ברור

מוצר יוקרה צריך להימכר במחיר של מוצר יוקרה

לא מתאפק לא מתאפק לא מתאפק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה ידידי,

לעניין הראשון - אכן הפער שרשות המיסים גובה מסתכם בסכומים אדירים.

מה בכך?

לעניין השני - לא ברור לי על מה אנו מתווכחים.

ברור שרכוש קבוע מוכר בהתחלה לפי עלות.

ברור גם שרכוש קבוע משוערך מחדש כל שנה (בעיקר בכלי רכב שמשנים את ערכם) לפי השווי ההוגן שלו - וזה האחרון נגזר ממחירון לוי יצחק (ייתכן שלא בצורה חד-חד ערכית אבל לוי יצחק הוא הבסיס). אני משוכנע שזה גם כתוב בדוחות הכספיים.

וכן - גם גיוס האג״ח הוא אינטרס מובהק.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם

בתחילת השנה הזו יצאה הודעה שהאחריות חוזרת להיות 3 שנים. לא יודע מה גרם לחברה לוותר על האחריות המורחבת, אבל אפשר להעריך שהצעד לא השיג את התוצאות להן ייחלו בחברה.

ובהמשך לבקשות לתיבות ידניות על 208 טורבו, אישית אני הייתי רוצה לראות גם 308 בנזין ידנית וגם פיקאסו 5 מקומות בנזין ידנית.

פורסם

אני מעריך שאם תבקש יפה, יביאו בהזמנה מיוחדת. לגבי האחריות המורחבת, זה בעיקר פסיכולוגי כי כלי הרכב של היום הם אמינים מאד, וכשיש תקלות סדרתיות ממילא מתקנים גם אחרי תום האחריות. כמו"כ אם מדובר בתקלה נדירה יש "אחריות של רצון טוב"

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פגשתי לפני כמה ימים מישהו עם 407 ידנית (בליסינג!) שהחליפה 407 (טרום מתיחה) ידנית שהחליפה 406 ידנית.

אז כנראה שפשוט צריך לבקש יפה.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

רק דבר אחד שכחו לציין במחירים.

אלה לא מחירי מחירון אלא מחירים לאחר ההנחה. א8 רוצים טרייד אין אז מעבר לירידה במחיר הרכב הנמסר גם מחיר הרכב החדש קופץ משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פגשתי לפני כמה ימים מישהו עם 407 ידנית (בליסינג!) שהחליפה 407 (טרום מתיחה) ידנית שהחליפה 406 ידנית.

אז כנראה שפשוט צריך לבקש יפה.

יצאתי ונטיל...

508, 508, 407 בהתאמה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...