Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרוב אחד בא במקום השני, בדיוק בגלל מה שדיסקו כתב: היבואן מממן באופן חלקי את הטרייד אין.

בגלל זה חלק ניכר מהיבואנים גם יציעו לקונה הפוטנציאלי למכור את הרכב לבד.

שאלת השאלות היא עד כמה זה קל ושווה את ההתעסקות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

ברור שמממן. גם האחסון והטיפול עולה לא מעט. הנקודה שמפריעה לי זו השקיפות.

עריכה: כדי להמחיש למה אני מתכוון, ההבדל בין עסקה עם טרייד אין ל208 מאובזרת (93 לפי הפרסום פה) לעסקה עם טרייד אין ל C4 (114 וטרייד במחירון לפי הפרסומים של לובינסקי) הוא אפס.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שוב פעם מתעסקים בכותרת, תבררו כמה עולה כזאת סיטרואן באירופה הגרסת גימור זהה בנזין מול דיזל.

תראו שאין הבדל בינהם, אז שמישהו יסביר לי איך הדיזל מתייקרת פה מאוד מול הבנזין.

יכול להיות שהיצרן נותן מחיר אחר ליבואן עבור רכבים שנמכרים כמוניות (כידוע, יבואני הרכב בארץ מקבלים מחירים נמוכים יותר מדילרים באירופה, כדי לקזז את המיסוי הגבוה בארץ, אבל זה גורם להגבלה בגמישות המפרט).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...