Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק דבר אחד שכחו לציין במחירים.

אלה לא מחירי מחירון אלא מחירים לאחר ההנחה. א8 רוצים טרייד אין אז מעבר לירידה במחיר הרכב הנמסר גם מחיר הרכב החדש קופץ משמעותית.

דווקא לא שכחו, זאת רק הכותרת שמטעה.

בפוסט הראשון נכתב "...הרשימה לשימושכם עם המבצעים העדכניים...".

אני מעריך שבגלל זה אין ברשימה מחירים של כל הדגמים והגרסאות שמשווקים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מדבר על דגמים. ה 208 שמופיע פה ב 93 נמכרת עם טרייד אין (לא במחיר מחירון) ב 101. פער כזה ראוי לציין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה המחירון באתר של לובינסקי.

עד כמה שאני מבין המחירים שפורסמו כאן הם מחירי מבצע. והוגדרו כאלו מראש.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בתחילת השנה הזו יצאה הודעה שהאחריות חוזרת להיות 3 שנים. לא יודע מה גרם לחברה לוותר על האחריות המורחבת, אבל אפשר להעריך שהצעד לא השיג את התוצאות להן ייחלו בחברה.

ובהמשך לבקשות לתיבות ידניות על 208 טורבו, אישית אני הייתי רוצה לראות גם 308 בנזין ידנית וגם פיקאסו 5 מקומות בנזין ידנית.

מאוד חבל . המוניטין שלהם לא ממש טוב בצד האמינות במיוחד מנועי ב 1.6 טורבו. היה עדיף לתת לרוכשים 5 שנות שקט. חשוד שהם לא מאמינים ברכבים שלהם שיחזיקו מעמד 5 שנים

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אז כל מי שנותן 3 שנים לא מאמין מספיק ברכב שלו? או סיאט וסקודה שעם רק שנתיים אחריות בכלל ?

רק טלקאר עם קיה שנותנים 7?

מאמין שמשקולים עסקיים העדיפו לחזור ל3 שנים בלבד.

פגשתי לפני כמה ימים מישהו עם 508 ידנית (בליסינג!)

זה ליסינג של חברה פרטית כלשהיא או של פריים ליס/רשום על זה לובינסקי?

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גם אני הימרתי ישר שמדובר בפריים ליס.

אז לא - אם אני זוכר נכון מדובר בהרץ.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אז כל מי שנותן 3 שנים לא מאמין מספיק ברכב שלו? או סיאט וסקודה שעם רק שנתיים אחריות בכלל ?

רק טלקאר עם קיה שנותנים 7?

מאמין שמשקולים עסקיים העדיפו לחזור ל3 שנים בלבד.

זה ליסינג של חברה פרטית כלשהיא או של פריים ליס/רשום על זה לובינסקי?

לאחר היסטוריה של בעיות במנוע. השיקו דור מתוקן ובמקביל גם הקטינו את האחריות. היה עוזר להם לשכנע אנשים לקחת סיכון ולקנות את ה 3008 והפיקסו אם היה להם 5 שנות אחריות.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
זה המחירון באתר של לובינסקי.

עד כמה שאני מבין המחירים שפורסמו כאן הם מחירי מבצע. והוגדרו כאלו מראש.

טוב שלא פרסמו מחיר מבצע ואמרו שזה בלי גלגלים.

לפי המצע הזה אם אני בא עם רכב ששווה 15 במחירון לטרייד אצלם אני אוסיף כסף על מחיר במבצע בלי טרייד.

אם זו כוונת המשורר אז יש לציין את זה מפורשות.

פורסם

נהג לילה אני חושב שאתה מעט טועה.

ברור לך שבעיסקת טרייד אין היבואן מסבסד את העסקה, כלומר משלם כסף, והרבה, לטרייד אין. (מדובר על אלפי שקלים)

כך זה עולה כמעט בכל שרשור של מי שרוצה להשחיל את האוטו הישן הבלתי סחיר שלו, לקבל מחירון על רכב שבחיים לא היה מקבל בשוק קרוב לזה, ולצאת עם אוטו חדש.

אם אתה מאמין שהאוטו שלך שווה מחירון או קרוב לזה, תמכור לבד ותבוא עם מזומן. זו הרי העצה שאנחנו נותנים לכל מי שמתלונן על ההצעות שקיבלת בטרייד אין כלשהו.

כך היה לי עם הספורטאז' 2009 של אישתי כשרכשנו ספורטאז' חדש.

קיבלתי הצעה בינונית מינוס אחרי לחץ אגרסיבי של מנהל האולם שמכר לי את האוטו, פרסמתי לבד, לא מכרתי, עשיתי טרייד אין ו'שלום על ישראל'.

(עכשיו כל מי שיקפוץ וישר 'אבל הוא נסע לקוריאה על חשבון קיה!!! הוא מושחת. או מושחט. קנו אותו בנזיד קימצ'י!' אז זה היה לפני, והנסיעה לדרום קוריאה היתה הגרלה בדף הפייסבוק של קיה. כל מי שיש לו קיה יכול להירשם גם. )

לובינסקי פרסמו כאן מחירי מבצעים. אגב, בגלל שזה מחירי מבצעים שונים הם נכונים ליום הפרסום בלבד. אם דקה אח"כ הם מחליטים להעלות מחיר של רכב כזה או אחר למחירים הרשמיים שהמפורסמים באתר שלהם - אין מה לבוא אליהם בטענות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

דיסקו, אני מדבר על ירידה של כ 40% ממיר המחירון פלוס עוד 8,000 שקל במחיר.

אם היו מציעים טרייד במחיר מחירון או במחיר שהוא בסביבות מחיר השוק אז זה מובן. חוץ מזה אין לי בעיה עם ההפרש כי זכותו של כל עסק לעשות את החישובים שלו וזכותו גם למכור במחיר פי 3 כי ההחלטה היא רק שלו ואני לא שותף שלו.

אני יודע שאני עוף מוזר בתחום אבל אני מצפה לשקיפות מלאה בדברים כאלה ולא למצב בו אני מגיע בעקבות פרסום כלשהו ומגלה ששכחו לציין את האותיות הקטנות.

פורסם
שלום,

נשאלנו מספר שאלות בעניין מחירים עדכניים לרכבי פיג'ו וסיטרואן.

זו הרשימה לשימושכם עם המבצעים העדכניים למיטב ידיעתנו:

אגב, הייתי שמח לראות עוד יבואנים מפרסמים כזו רשימה של מחירי מבצעים ולא "תבוא לאולם ונדבר".

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
דיסקו, אני מדבר על ירידה של כ 40% ממיר המחירון פלוס עוד 8,000 שקל במחיר.

אם היו מציעים טרייד במחיר מחירון או במחיר שהוא בסביבות מחיר השוק אז זה מובן. חוץ מזה אין לי בעיה עם ההפרש כי זכותו של כל עסק לעשות את החישובים שלו וזכותו גם למכור במחיר פי 3 כי ההחלטה היא רק שלו ואני לא שותף שלו.

אני יודע שאני עוף מוזר בתחום אבל אני מצפה לשקיפות מלאה בדברים כאלה ולא למצב בו אני מגיע בעקבות פרסום כלשהו ומגלה ששכחו לציין את האותיות הקטנות.

אם אני מבין אותך נכון אז מה שהם מציעים זה גם מחיר נמוך מאוד על הרכב שלך וגם לא נותנים לך את מחיר המבצע בגלל שעושים איתך עסקת טרייד אין.

אם זה המצב אז ההתמרמרות שלך מוצדקת לגמרי.

פורסם
508, 508, 407 בהתאמה.

ייתכן שהייתה עוד 407 לפני - לפי נתוני המכירות הגיעה 407 ידנית ב-2007 ואז עוד אחת ב-2009. ה-508 הידניות הגיעו אחת ב-2011 והשניה ב-2015 (כבר עם המנוע המחודש עם ה-165 כ"ס).

פורסם

אורי,

או טרייד אין או מחיר מבצע.

אין גם וגם למעט ב C4.

כל אחד יעשה את השיקול שלו.

לשעבר:

פורסם (נערך)

אני מסכים שטרייד אין זה שרות בתשלום שנותן היבואן. אבל, אם במסגרת הטרייד אין היבואן מוריד את המחיר בצורה משמעותית ולא בצורה ראלית וגם לא נותן מחיר מבצע אז אפשר להבין את ההתמרמרות של נהג הלילה.

אין לי ויכוח על זה שליבואן מותר לעשות מה שהוא רוצה ואנחנו, הלקוחות, נבחר אם אנחנו רוצים או לא לבצע את העסקה. אבל, שוב כמו שציין נהג הלילה, שלפחות יגידו את זה מראש ובצורה שקופה.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

• תוכן חדש...