Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הפרארי 458 האדומה שהתרסקה סמוך לאילת לפני שנתיים שהייתה במצב יותר גרוע, סביר להניח שגם את הפורשה ישקמו. מקווה שיש לנהג ביטוח לא כמו במקרה ההוא.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ואיך עלתה הגולף על הטוסון לפני הצומת?

כשהרמזור עבור אלו של טאגור מתחלף לאדום (סבירות מאוד גבוהה שכבר בצהוב, כבר קלטתי מספר פעמים גנבי רמזור בצומת הזה כשבאתי להתחיל נסיעה אל טאגור/לפנות לחיים לבנון), אלו של קלצ'קין כבר מתחילים לנסוע. אם הפורשה היתה בנתיב החיצוני של הפונים לחיים לבנון והגולף היתה בנתיב של אלו שממשיכים ישר לטאגור או פונים שמאלה לחיים לבנון וכבר נכנסה לצומת אז הגיוני שהפורשה הדפה אותה על הטוסון.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
כשהרמזור עבור אלו של טאגור מתחלף לאדום (סבירות מאוד גבוהה שכבר בצהוב, כבר קלטתי מספר פעמים גנבי רמזור בצומת הזה כשבאתי להתחיל נסיעה אל טאגור/לפנות לחיים לבנון), אלו של קלצ'קין כבר מתחילים לנסוע. אם הפורשה היתה בנתיב החיצוני של הפונים לחיים לבנון והגולף היתה בנתיב של אלו שממשיכים ישר לטאגור או פונים שמאלה לחיים לבנון וכבר נכנסה לצומת אז הגיוני שהפורשה הדפה אותה על הטוסון.

הייתי שם.

אין זווית לדבר כזה.

גם כמה מהר הפורשה יכלה להיות כדי לדחוף את הגולף אחורה על הטוסון?

לא ברור.

אולי הפורשה פגעה בגולף ואז הטוסון באה מאחור, עלה גלגל על גלגל, הפורשה המשיכה לדחוף...

אבל אז, איפה נפגעו הולכי הרגל?

טוב, כנראה לא נבין את זה כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא סופי, אבל יש עדי ראייה.

בכל מקרה אם יש לו פורשה יש לו כסף גם לשכור את שמעון מזרחי, אז הכל יהיה טוב.

חזק ביותר ‚ היית צריך לכתוב "הדון" .

:fadein:
פורסם
אין זווית לדבר כזה.

שוב, אני מציג השערה - באשר לזווית, גרמת לי לצאת לצלם את הזירה. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=ICV8QZPm8tM

בחלק השני של הסרטון אני מתקשה להאמין שהקופר שפונה לחיים לבנון גנבה את הרמזור, אך מהיכרות לא מעטה עם הצומת הזה, האינטרוול שקיים בין התחלפות הרמזור עבור החבר'ה של טאגור לאלו של קלאצ'קין הוא מאוד קצר עד לא קיים (הקופר בדיוק סיימה את הפניה והרמזור שלי התחלף).

אם אכן הפורשה גנבה את הרמזור והנהג/ת בגולף זינק/ה ישר, הגיוני שיתקיים מפגש בין השניים.

באשר למהירות? well... זו עדיין פורשה והאספלט גם לא להיט באיזור הספציפי הזה.

נו שוויין - לפחות הרווחתם קול נעים להירדם איתו (יש כמה "עכשיו" מיותרים שם, תסלחו לי על זה). ;)

פורסם

שוב. תסתכל בתמונה בכתבה. הגולף לא בתוך הצומת בכלל.

פורסם

התרחשה פגיעה והגולף נהדפה אחורנית.

אולי הפורשה פגעה בגולף ואז הטוסון באה מאחור, עלה גלגל על גלגל, הפורשה המשיכה לדחוף...
פורסם

זה שהרמזור שלך התחלף לירוק לא אומר שישר צריך לנסוע . מעיפים מבט בצומת , קוראים את המפה ונוסעים בבטחה .

גם בצומת לא מרומזר שלי יש זכות קדימה ולרכב החוצה יש תמרור עצור אני מסתכל טוב כדי לראות שהרכב עצר ולא

עסוק בכתיבת הודעות במכשיר הטלפון .

עדיף להיות חכם מאשר צודק .

פורסם

אכן תאונה מוזרה משהו.

אני מקווה קודם כל, להחלמה מלאה של הנפגעים. אח"כ - אם יירצו לתקן את הרכב - שיהייה מה שיהייה, שיתקנו או לא - ממש לא חשוב (וגם לא חשוב ורציני לקרוא לשמעון דון).

alfa 156 2.5.

פורסם

מקווה שהנפגעים יחלימו מהר!

הרכב יכול להישלח לגרמניה לשיקום ובנייה מחדש בפורשה עצמם...עולה

הון אבל אפשרי,רק צריך מלא $$$.

אם חברת הביטוח תמכור הרכב לסוכנות בארץ במחיר נמוך,יש אפשרות להעלות

מחדש את הרכב על הכביש. תלוי במחיר שתדרוש חב' הביטוח וכמובן מחירו

בשוק היום.

פורסם

עכשיו שמעתי בחדשות שיש סבירות גבוהה שנהג הפורש חצה באור אדום ופגע באם ובילד.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
התרחשה פגיעה והגולף נהדפה אחורנית.

10 מטר לאחור, החוצה מהצומת, תוך כדי טיפוס ברוורס על הטוסון, בזמן שהיא היתה בתנועה קדימה והפורשה, שהיתה בסיבוב, פגעה בה מהצד בזווית?

פורסם

עבריינים בדכ לא משפצים רכבים הם קונים חדש. בשביל זה יש כסף שחור.

ולדעתי חשוב יותר מה מצב האמה והילד שנפגעו בתאונה.

לגבי הרכב או הבעלים . לא קשה לדעת למי הוא שייך.

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• תוכן חדש...