Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי פולו 2001 עם מערכת נעילה\אזעקה לא מקורית שהותקנה ברכב לפני הרבה שנים (לפני שקניתי אותו).

לאחרונה השלט התחיל לעשות בעיות וקצת להתפרק - ואני רוצה לעשות עוד שלט אחד או שניים כדי שיהיה לי ספייר.

הלכתי לצ'מפיון (המוסך הרשמי של פולקס' ושיש להם חלקים) והן לא ידעו איך לעזור לי. שאלתי באיזו חנות שעושה שכפולים של שלטים וגם הם לא ידעו מה לעשות.

אין לי מושג איזה מערכת זו ומאיזו שנה ומי היצרן של האזעקה - אין לי שום פרטים.

אמרו לי שכשהשלט יתקלקל סופית אני אצטרך להחליף את כל מערכת האזעקה קומפלט.

למישהו יש עצה או הבנה בנושא?

פורסם

העצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה להעלות תמונה של השלט!

גם לנו אין מושג באיזה מערכת מדובר... תמונה תעזור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה השלט המקורי חבר

האזעקה מקורית

לי גם היה שלט כזה, בחו"ל גם מקבלים שלט כזה.

בכל מקרה תוכל לדעת את היצרן על ידי פירוק פלסטיק תחתון בצד הנהג שמאחוריו יושב מחשב הנעילה

פורסם

אתה רוצה לשכפל את המפתח או את השלט?

אם זה לגבי השלט לדעתי חשמלאי רכב יוכל לעשות לך את זה או עסק שמתמחה באזעקות או נעילות וכדומה.

יש סיכוי שבגלל שהשלט מקורי לא יוכלו לשכפל אותו, אלא אם תוכל להשיג את אותו השלט מאותו יצרן.

פורסם (נערך)

ככה החלק נראה

$(KGrHqR,!hgE2fOfz(LEBN7WBhYRNg~~_1.JPG

את השלט המקורי אתה יכול לקבל רק מפולקסווגן/צ'מפיון, אבל אמרת שכבר ניסית

בכל מקרה כדי למצוא את החלק אתה צריך לפרק את הפלסטיק באיזור של לוח הפיוזים, מאחוריו נמצא המחשב נעילה מרכזית.

לפי התמונה נראה שהוא מיוצר על ידי HELLA, רשום גם Made in Germany

שווה לך לנסות לתקשר עם HELLA אולי הם יוכלו לעזור לך אם המקוריות כל כך חשובה לך, כי את אותו תפקיד תוכל לקבל גם ממערכת לא מקורית ושלטים לא מקוריים

עריכה אחרונה על ידי mishawel
  • תוכן חדש...