Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי באיזה שיפור מדובר. אם זה שטויות שאין יותר מדי איך לטעות בהן כמו התקנת קויילואברים אז לא נורא.

אבל אם מדובר במשהו מורכב כמו פרוייקט גדישה, עדיף שלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם השיפורים לטעמי ורואים שרכב קיבל אהבה ותשומת הלב אני אקנה. אולי ההוצאות על הבלאי יהיו גבוהות מרכב סטוק אבל זה מתקזז מול עלות השיפורים וזמן על הביצוע.

אם בBRZ עסקינן, הייתי מחפש אחת אם סופרצ'ארגר מותקן ומוכח שעובד יפה.

פורסם

אחת עם 140k ק"מ, אבל עם קוילאוברים אוהלינס, קאליפרים של SPOON, צנרת של TODA ויניקה של J's racing.

מטרת הרכב היא להיות מהנה במסלול כמו שהוא, עם יכולת לשמש כדיילי (בנתיים) ל50 ק"מ שבועיים ואופק לרכב מסלול עם הזמן.

עם הרכב והשדרוגים הספציפיים האלה, לדעתי זה עובד.

נשמע כמו חבילה מעולה As is לכיף במסלול.

בהמשך אתה יכול להחליף רק את הקפיצים למשהו קשיח בהרבה מה-Default

(לאוהלינס יש Damping sweep רציני בד"כ, אז לא צריך Revalve),

לנתק לגמרי את האנטירול האחורי, להחליף לאנטירול קדמי שמן, רפידות רציניות (קרבוטק, CL, פגיד),

קשת התהפכות טובה ויש לך אחלה רכב מסלול.

8)

פורסם

במקרה שנתת הייתי הולך על ה"מקורית" ואסביר:

1. רוב השיפורים אינם בדיוק לטעמך. חלקם גם מתבלים (בלמים ובולמים). כלומר אתה לא מקבל סט שהתקינו אתמול והוא יצטרך החלפה. לכן ממילא תשקיע כסף ב"שיפור". לפחות אל תשקיע בו פעמיים (גם בלשלם משהו לבעלים הקודמים וגם אחר כך בלשדרג).

2. אני חושב ששדרוג עצמי. לאט לאט. שלב אחרי שלב גורם לך להעריך או להבין כל שלב יותר. מי נתן מה. כמה זה שיפר אם בכלל. זה גם מאריך לך את הכיף עם הרכב.

הייתי קונה סטוק וממצה אותו. משדרג קצת וממשיך. עוד קצת ולבסוף מוכר להתקדם לשלב הבא.

פורסם

זה עניין של אופי. "להתעסק" עם שינויים ושיפורים זו חוויה שגובלת בסטייה נפשית. אם אתה אוהב את זה אז אין כאן שאלה. אל תקנה רכב ששופר. קנה רכב סטוק אבל לפני כן תברר טוב האם יש לו בסיס טוב והאם ניתן להגיע איתו לאן שתאה רוצה.

לפני שרכשתי את ה BRZ , למדתי והבנתי לאן אני רוצה להגיע - יש אין סוף מידע ברשת. התקציב לשיפורים היה כלול בתקציב הכללי. אם זאת חרג.

כמו חומוס, שיפורים עושים באהבה (עם תכנון וחלקים איכותיים) , או שלא עושים בכלל.

מצרף את השירשור שלי שתבין ששיפור זה לא רק להגיע ל X כוחות סוס. זה תחביב ועיסוק מעניין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588448-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99%D7%99%D7%9D-BRZ-%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94

פורסם

כשרכשתי אופנוע עלתה בדיוק אותה הסוגיה, מכיוון שהרבה יותר קל בארץ לשפר אופנוע מאשר מכונית, מאוד מקובל להתקין חלקי אפטר מרקט כמו אגזוזים, מנופים, מראות, מדבקות ושאר מרעין בישין.

אני חיפשתי במיוחד אחרי אופנוע מקורי. אם ארצה לשפר, אעשה זאת לפי הטעם האישי שלי ואוכל לשמור את החלקים המקוריים בצד.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זו שאלה מעניינת שלאחרונה יצא לי לחשוב עליה כמה פעמים בהקשר מכירת הרכב שלי.

הגישה שלי היא שבהנחה והשיפורים לטעמי אז מעניין אותי רק דבר אחד- מצבו המכני של האקזמפלר.

רכב ספורטיבי יכול להנהג חזק בין אם הוא סטנדרטי או משופר- זו הסיבה לשמה הוא לרוב יצוייד במכלולים עמידים יותר ביחס לגרסה הרגילה של אותו דגם.

רכב משופר יכול אפילו לתת לי אינפורמציה שדרכה אלמד על טיב האחזקה והפדנטיות של הבעלים.

דוגמא- רכב שיש לו מחלה ידועה ובעליו במקום לטפל באותה בעיה בחלפים מקוריים שעם הזמן שוב יפתחו את הבעיה בחר להשתמש בחלקים משופרים שיפתרו את הבעיה לצמיתות.

לא צריך לחשוש מרכישה של רכב שננהג חזק, צריך פשוט לבדוק את מצב אותם מכלולים שנהיגה חזקה משפיעה עליהם ישירות- בעיקר בלמים, צמיגים ומתלים- אלה החלקים שיצברו את מירב הבלאי היקר להחלפה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...