Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה HRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוב פעם, אין לי טענות לא לאתר ולא לבוחן! אני גם מניח שהוא הרבה יותר מנוסה ממני, אבל אני אומר את דעתי, בשביל זה קיים פורום

TutboMan. לכמה חברים כאן יש רכב עם מערכות בטיחות אלה? כמה חושבים שזה יתרון משמעותי? בעתיד יגיעה דגם מתקדם של HRV שיכלול כול זה. מי שירצה יוסיף כסף

Farkash7 במבחן (AutoGuide.com) הבא בחנו 7 רכבים מקטגוריה של HRV ולמרות שגם הם ציינו שמנוע לא מצטיין המסכנות שלהם היו אחרות לגמרי.

ולמרות שמדובר כאן על הדגם המפואר ומנוע אחר, תקרה את הקטע מודגש, כי הוא רלוונתי גם לדגם בארץ. משכן תימחור של הונדה בחו''ל נראה יותר אטרקטיבי יחסית למתחרים.

אני מניח עם הרכב היה עולה 130K כל הבוחנים בארץ היה מהללים אותו כמו את קיה

Measuring about the same size as the original CR-V, the new HR-V is Honda’s latest entry into the brand’s growing crossover family. Earlier this year, it already won a comparison against the Mazda CX-3 due to its blend of practicality, efficiency and value, so coming first place here shouldn’t be much of a surprise.

From a value perspective, the HR-V is the cheapest in the comparison, costing just $26,720 as tested. But, it still comes with useful options like navigation, leather seats, smart key entry and dual zone climate control. It’s missing some premium options though like a power seat, panoramic sunroof and rain sensing wipers, but, it’s the only vehicle here with Honda’s lane watch camera.

On the practicality standpoint, the rear seat offers the most legroom, but headroom is tighter than in the Trax or Renegade. Rear cargo room was rated best in test and sight lines all around are great. Front seat comfort is average and the interior is modern, if not a bit boring. Of course, we can’t review a Honda product without mentioning our dislike for HondaLink. Please change it soon.

The HR-V may be the easiest vehicle to drive in a comparison full of simple to operate motoring appliances. All the primary controls are laid out in a logical, easy to understand fashion and the vehicle’s responses are predictable and smooth.

It’s not the best to drive as handling is average and power feels weak. With the smallest, non-turbocharged engine, the 1.8-liter engine in the HR-V makes just 141 hp. It requires a lot of rpms to get the most out of it at which point the engine can get loud. Fuel economy was up there with the CX-3 and Juke for best in test though, just don’t routinely put four adults and a hatch full of cargo in the HR-V.

For the most part, small crossovers are about practicality, value and ease of use. With that in mind the Honda HR-V is the clear winner. With a ton of usable space, low entry price and predictable controls, the HR-V is the best all-around choice in the world of subcompact crossovers.

עריכה אחרונה על ידי ledirf
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיימת סבירות שמחיר הרכב משפיע על הבוחן המבצע מבחן לרכב.

לדעתי סביר שלבוחן הרכב במהלך ביצוע מבחן הרכב

יהיה יחוס לרכבים מקבילים באותה הקטגוריה.

כך שגם למחיר הרכב ישנה השפעה בבואו לפרסם

את ממצאי מבחן הרכב עליו נהג.

פורסם
שוב פעם, אין לי טענות לא לאתר ולא לבוחן! אני גם מניח שהוא הרבה יותר מנוסה ממני, אבל אני אומר את דעתי, בשביל זה קיים פורום

"דעתך" הייתה טענה לבוחן הרכב ש"בא עם גישה כל כך שלילית מראש" (דבריו של tepic, אתה ציטטת ורשמת "גם לי יש הרגשה כזאת").

לכמה חברים כאן יש רכב עם מערכות בטיחות אלה? כמה חושבים שזה יתרון משמעותי? בעתיד יגיעה דגם מתקדם של HRV שיכלול כול זה. מי שירצה יוסיף כסף

יש מישהו בקהל שלא חושב שמערכות בטיחות מתקדמות הניתנות כסטנדרט הן לא משמשות יתרון משמעותי?

אה.. תגובה 17: "

לגבי אבזור בטיחות בתור נהג זהיר עם הרבה שנים נסיון על הכביש אני לא רואה איך מערכות האלה תורמות לי משהוא"

אם מערכות הבטיחות המתקדמות היו ניתנות כאבזור בסיסי בHRV, עדיין היית רושם זאת? הרגשתי אומרת שלא.

אני מזכיר לך שהג'יפונים כיום ממלאים תפקיד של מכונית משפחתית לכל דבר (כמעט גם באותו הכסף), ולא כולם נהגים עתירי ניסיון כמוך, לכן חד משמעית לקיה היתרון כאן.

פורסם

מי שאין לו כסף לקנות הונדה שיישב בשקט, זה לא הפתרון ללכלך על המותג. מדובר במותג איכותי מאוד, מי שלא נהג בהונדה לעולם לא יבין. למרות שמהשנתיים האחרונות הונדה מתדרדרים (עם המנועים בעיקר) עם הזמן אבל בכל זאת האיכות נשמרת. מלפני הרבה שנים ועד שנת 2012 הונדה סיוויק הייתה המשפחתית הטובה ביותר בעיקר בגלל המנוע והאמינות הגבוהה. לא ראתה ממטר את כל המאזדות עגלה מה זה מאזדה 3 מנוע 1.6 0-100 ב-13.1 שניות? עגלה עגלה עגלה בושה.. נשאר ותמיד יישאר רכב עממי. מאזדה 3 זה רכב עממי ותו לא.

פורסם

kingoftheroad123, אחלה פוסט!

ממחיש היטב את יתרונות המותג, מנומק לעילא, בוגר וערוך כראוי.

Way to go!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מי שאין לו כסף לקנות הונדה שיישב בשקט, זה לא הפתרון ללכלך על המותג. מדובר במותג איכותי מאוד, מי שלא נהג בהונדה לעולם לא יבין. למרות שמהשנתיים האחרונות הונדה מתדרדרים (עם המנועים בעיקר) עם הזמן אבל בכל זאת האיכות נשמרת. מלפני הרבה שנים ועד שנת 2012 הונדה סיוויק הייתה המשפחתית הטובה ביותר בעיקר בגלל המנוע והאמינות הגבוהה. לא ראתה ממטר את כל המאזדות עגלה מה זה מאזדה 3 מנוע 1.6 0-100 ב-13.1 שניות? עגלה עגלה עגלה בושה.. נשאר ותמיד יישאר רכב עממי. מאזדה 3 זה רכב עממי ותו לא.

אמירה כזו מזכירה לי את כל חובבי אייפון בוויכוח האין סופי עם בעלי האנדרויד..."זה יקר ומעוצב", משמע זה מוצר איכותי ללא מתחרים.

פורסם

ledirf דווקא המבחן שציטטת רק מוכיח כמה הביקורת שפורסמה במקום. נתעלם רגע מהמנוע העדיף שאיתו מגיע הHRV בביקורת הזו. המסקנות של הביקורת והזכיה של הHRV הם מסיבה מרכזית אחת בלבד, הוא הכי זול ונותן הכי הרבה תמורה לכסף ביחס למתחרות במה שלדעת הבוחן חשוב לרוכשים, קלות תפעול מרווח ושימושיות.

המסקנות האלה לא רלוונטיות לארץ כי בארץ הוא לא רק הכי יקר ביחס למתחרות שלו אלה מתומחר כמו קטגוריה מעל שם הוא מקבל נוק אאוט בכל הפרמטרים שצויינו לטובתו בביקורת שהבאת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

עז לדעתך רק מחיר עושה רכב מוצלח או לא מוצלח? לדעתי, רוב הקונים כן מעניין אמינות , שימושיות, סחירות, חיסכון בדלק והרבה פחות ביצועים של מנוע , כי גם כך המדינה פקק אחד גדול

עם HRV היה רכב גרועה, רק מחיר לא היה מקנה לו מקום ראשון

HRV לא אמור להתחרות בספורטג' , אבל כל פעם ששאלתי אותך במה הוא יותר טוב,

אמרתה לי : אבל יש לו מערכות בטיחות. נכון לHRV יש "רק" בלימה עירונית אוטומטית בדגם בסיס. אבל בשבילי זה עניין שולי בבחירת רכב.

לגבי מחיר אני מסכים שהוא קצת גבוהה, גרסה ידנית שאמורה להגיע בהמשך תהיה זולה יותר ובעלת ביצועים טובים יותר

עריכה אחרונה על ידי ledirf
פורסם
רוב הקונים כן מעניין אמינות , שימושיות, סחירות, חיסכון בדלק והרבה פחות ביצועים של מנוע

אם אלו התבחינים שהיו לך כשבחרת ב-HRV - אזי הכל בסדר ועשית בחירה מצוינת וכך כל מי שיבחר בו מהסיבות האלו. הוא בהחלט מהטובים יותר בקבוצתו.

אחרי שזה נאמר, אני רק אוסיף שמכונית אמנם נבחנת בהתאם לקבוצת הייחוס שלה (במקרה של HRV - ג'יפונים קטנים), אבל כאשר המחיר הוא גבוה - יש מקום גם לציין שבמחיר הזה יש כלי רכב שמציעים חבילה טובה לא פחות בהיבט השימושיות וצריך לקחת אותם זה בחשבון.

ומלבד מערכות הבטיחות, בספורטאז' נוחות הנסיעה ובידוד הרעשים טוב יותר וכן פעולת תיבת ההילוכים, נפח תא המטען, הרוחב ובסיס הגלגלים. האם הספורטאז' רכישה עדיפה עבורך - כנראה שלא. האם היה מקום לציין את הנקודה הזו כמידע והפנייה לקורא המבחן אודות חלופות בגזרת המחיר הנ"ל - לדעתי כן.

אני לא נגד HRV כרכב, אני פשוט לא מסכים עם התמחור שלו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
כי גם כך המדינה פקק אחד גדול

זה, יחד עם "אין איפה לנצל כאן רכב ספורטיבי" צריך להיות אסור לכתיבה בפורום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הרכב נראה חיצונית רע עוד באולם תצוגה.

אין שום סיבה לרכוש אותו שהספורטאג עולה עליו בכל פרמטר.

למרות שאני לא יכול להיות אובייקטיבי ב-100%, אני כן יכול להגיד שנהגתי בשני הרכבים.

אני אתן לך שני פרמטרים בהם ההונדה יותר טובה מהקיה- ביצועים וחסכון בדלק.

אם תרצה לבחון עוד פרמטרים, למעט האבזור אני אשמח לבצע השוואה ואז תגלה שההונדה ממש לא נופלת מהקיה.

יש בפורום הזה אנטי להונדה בתקופה האחרונה, אבל זה זכותם של אנשים.

אותי מצחיקה העובדה שאנשים כאן נגד הונדה וסוגדים לרכבים שמיוצרים למדינות עולם שלישי.

פורסם (נערך)

הספורטאז' עגלה וזולל דלק (באופן מאוד לא מפתיע).

יש משהו מעצבן באופי הישראלי, תמיד מחפשים זול ולחסוך שקל פה ושם ולא חושבים כל כך על איכות.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

אנשים הולכים על אותו המותג על פי נסיון עבר עם מותג זהה בעבר.

זה מחלחל, אין מה לעשות.

להורים של חבר היה עשרות שנים הונדה ג'אז. בחודשים האחרונים הוחלפה לג'אז החדשה.

הונדה בנתה תדמית טובה בארץ.

פורסם
זה, יחד עם "אין איפה לנצל כאן רכב ספורטיבי" צריך להיות אסור לכתיבה בפורום.

למה להתעצבן? מדברים כאן על רכב משפחתי , (שכן רוב הזמן מבלה בפקקים) ולא על מירוצים של מכוניות ספורט

• תוכן חדש...