Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז איפה זה בידיוק נס הרים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ortes,

כמו שאמרו כאן הרבה, זה כביש מסוכן. במהלך היום ובסופי שבוע נוהגים שם אנשים שקו ההפרדה לא מלחיץ אותם, והם בשמחה חוצים אותו כדי להגדיל את רדיוס הסיבוב שלהם. אם תגיע מהר מול אחד כזה, שניכם בסיכון. בנוסף רוכבי אופניים שם בסוף שבוע הם גהנום ופשוט אין סיבה לקחת את הסיכון.

אם אתה שואל אותי, סדר הפעולות שלך צריך להיות כזה :

1. תלמד את הרכב לפחות שבועיים, הרצה 1000 ק"מ, אחרי 500 תתחיל לאט לאט להגביר את הסלד עד שתגיע ל 1000 ק"מ.

2. קח יום חופש, סע לנס במהלך היום, וסע רגוע מאוד. כמו שמישהו כאן כתב, הסיבובים מפתיעים, את רואה את הסיבוב, מרשה לעצמך לתת גז, ופתאום הוא מתהדק ואתה מוצא את עצמך עם תת היגוי בנתיב הנגדי או חמור מכך, בשוליים של הנתיב הנגדי.

3. יש שם כמה מקומות שהאספלט מתחלף מאספלט איכותי, לאסלפט גרוע ממש לפני סיבוב. אם תבוא מהר גם לא תוכל לבלום.

4. שים לעצמך כמה קווים אדומים איי שם בתוך המח - לא לעבור קו הפרדה רצוף, לשמור מרחק, לא להגיע לשם בזמן שרוכבי אופניים שם.

5. אם אתה שואל אותי, אחרי שתהיה שם איזה 10 פעמים, תתחיל ללכת בלילה. אין שם כלב, ולמען האמת הראות יותר טובה בלילה.

זהו, כביש כיפי, וצריך לכבד אותו ולא להשתגע.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים קצת הגזמתם...

כשתסיים הרצה תעלה לכבישים שציינו קודמיי, לבד בהתחלה, תיסע ברגוע ותכיר את הכבישים ולוקח זמן לזכור אותם.

כשתכיר את המסלול מומלץ להגיע בזריחה וגם אז אפשר לנהוג בקצב יפה מבלי לסכן אחרים ואת עצמך.

נסעתי שם עשרות פעמים גם עם חברים ואין לי בעיה לומר שהייתי בכוונה נוסע אחרון בקצב שלי מבלי שמשהו ילחיץ מאחור.

סהכ הכביש סלול ברובו המוחלט ברמה טובה ונוף יפהפה, סע בזהירות והכלל שתמיד צריך לזכור זה שאתה בכביש ציבורי ולשמור

על החוקים כמו בכל כביש אחר.

פורסם

בחייאת, כמה קשקושים. זה כביש מסוכן, כאילו מחכים לו שם 40 לוחמי דאעש. כי איילון לא מסוכן, נכון?

סע באיזה כביש שאתה רוצה, אבל בהרצה סע רגוע, תכיר את הרכב והכל טוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מי שלא נסע על כביש 90 בדרך לקרית שמונה לא יבין מה זה כביש אירופאי בישראל. אני מציע לכל מי שעולה לצפון מיד אחרי צומת (מחלף) קדרים בעל שני נתיבים מהירים שמשם מתחברים ל-90 המעולה בנסיעה על מהירויות גבוהות ביחס לשאר הכבישים בארץ מבלי לסכן אחרים.

אני לא יודע כמה מכם היו בצבא בצפון הרחוק או בכלל אבל העליה לכיוון משגב אחת הדרכים הכי מאתגרות שנסעתי בהן אי פעם! כבישים מפותלים בעליות וירידות שיכולות להטריף את המוח ועם חוסר תשומת לב לשנייה אחת אתה יכול למצוא את עצמך עמוק עמוק בתהום...

הדרך השנייה שאתגרה אותי הייתה בעליה לכיון בני יהודה ברמת הגולן. מבחינתי אפשר לכנות אותה דרך המוות הישראלית... עליות קשות בשילוב פניות צפופות שמזכירות לך דרכים שקיימות רק במדינות המזרח הרחוק.. בכל עליה קטנה הורדתי משני לראשון רק כדי לא לזרוק את עצמי מהצוק.

לכן אם יש עוד הצעות לגיוון במסלול שלכם הנה לכם כמה מעניינות במיוחד שיטריפו לכם את החושים בשילוב נופים נהדרים!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
באטרף, לקטעים שסימנת + אשתאול צובה, אנשים מכלילים תחת שם אחד - נס הרים :wink:

חח שמתי לב :)

לגבי לנהוג בכביש באמצע שבוע .. אל תשכחו שבאמצע שבוע לא חסר אוטובוסים ומשאיות בכבישים האלה, בעיקר בבקרים.

אני אישית הכי נהנה בלילה 3-4 לפנות בוקר..

פורסם
ועם חוסר תשומת לב לשנייה אחת אתה יכול למצוא את עצמך עמוק עמוק בתהום...

או על שדה מוקשים 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז למה דווקא נס הרים? למה למשל לא כביש 6, כביש כלשהו בצפון או איילון? כנראה כי יש בכוונתך משהו כזה אם בחרת בנס הרים.

בכל אופן, כביש בחלק גדול ללא שוליים, עם רוכבי אופניים שבטוחים שהם בני אלמוות ומרשים לעצמם לרכב על הכביש (כאמור, אין שוליים בחלק מהמקומות), פניות חדות, הרבה נקודות בעייתיות מבחינת שדה ראייה. כל זה ממוקם על הר.

אז כך שאם ברצונך "לחנוך" רכב שאינך מכיר עדיין לא הייתי ממליץ להתחיל שם.

בכל אופן המסעדה היחידה שם זה "בר בהר" שזה בית קפה. אם באוכל אתה חפץ - סע לירושלים שנמצאת קרוב, אבו גוש וכל ישובי הסביבה.

שים לב שאם תיסע בסוף שבוע לשם - המקום שורץ משטרות ורוכבי אופניים. אם תבוא מספיק מוקדם - המקום מלא בכאלו המחפשים לנהוג ספורטיבית, והכי מבאס זה להיתקע מאחורי מישהו בכביש כזה אחרי שאתה קם ב-4:30 בבוקר בשביל ליהנות קצת.

לבוא מוקדם עם רכב כזה (מצרפת) - קשה להאמין שזה אמיתי אבל קוריוז טוב :)

rs3.jpg

שלום לחברי הפורום.

אז איפה זה בידיוק יוצא נס הרים המפורסם.

אני יודע שזה בהרי ירושלים.

יש מסלול מסויים ? מסעדה טובה מומלצת לקינוח ?

רוצה לחנוך את ה 208 gti שבוע הבא :-)

וקינוחים זה החיוך בסיום המסלול

קובי

:-)

פורסם

הדרך השנייה שאתגרה אותי הייתה בעליה לכיון בני יהודה ברמת הגולן. מבחינתי אפשר לכנות אותה דרך המוות הישראלית...!

העליה לדרום רמה"ג דרך חמת גדר? ממליץ מאוד לנסוע שם לפני הקיץ, כשהצד הירדני של הואדי ירוק. אחד המקומות עם הנוף הכי יפה שאפשר למצוא בארץ, לדעתי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
בחייאת, כמה קשקושים. זה כביש מסוכן, כאילו מחכים לו שם 40 לוחמי דאעש. כי איילון לא מסוכן, נכון?

סע באיזה כביש שאתה רוצה, אבל בהרצה סע רגוע, תכיר את הרכב והכל טוב.

די!

מי שבא לשם עם שאיפות לסוע מהר, ולא מכיר את הכביש מסיים בעמוד בקיר או בוואדי, אל תיתמם, כמות התאונות שהיו בנס הרים רק הולכת ועולה. זאת עובדה ואי אפשר להתווכח איתה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

איך אני אוהב את כל הפוצים פה שדואגים להרצה של האוטו ובכל מקרה לא יענו לבנאדם על שאלה פשוטה שהוא שאל.

ויותר מזה! עוד יזהירו אותו שבלי קורס עם של שומאכר ז"ל הוא בחיים לא יצליח לפנות..

בקיצור.. הבנאדם שואל שאלה תענו לו בתשובה ולא באזהרות סבתא...

תתחדש על הGTI! :mm_yeah:

פורסם
די!

מי שבא לשם עם שאיפות לסוע מהר, ולא מכיר את הכביש מסיים בעמוד בקיר או בוואדי, אל תיתמם, כמות התאונות שהיו בנס הרים רק הולכת ועולה. זאת עובדה ואי אפשר להתווכח איתה.

למות אתה יכול גם באיילון אם אתה נוהג כמו מטומטם ובא עם שאיפות לסוע מהר.

K אלירנס, ענו לבחור על השאלה שלו כבר כמה פעמים. תקרא קצת מה שכותבים בשרשור ואח"כ תגיב, לפני שאתה מנסה לנגח חברי פורום אחרים.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...