Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לברר לגבי התקנה עצמית של מדבקת קארבון לכל הרכב,

הלאון 2002 שלי לא נראית 100% מבחינה קוסמטית, וכמובן אין לי שום רצון להשקיע על פחחות וצבע,

לכן שקלתי לשים על כל הרכב מדברת קארבון, שראיתי שנמכרת באיביי במחירים מאוד נמוכים,

השאלות שלי הם כאלה:

האם חוקי לשים על כל הרכב מדבקה? מבחינת טסט, משטרה, שינוי כלשהו ברשיון הרכב?

האם זה מסובך לעשות את זה לבד? יש כאן אנשים שהתעסקו עם המדבקה ויכולים לעזור?

פורסם

חוקי? כן.

יש צורך בשינוי צבע ברישיון הרכב, אגרה של כמה שקלים בכל מכון טסטים ואתה מסיים עם זה.

מסובך? מילה שקשה להגדיר בכמות, זה לא קל וצריך לא מעט ניסיון כדי שייצא מושלם.

עלות של חומר איכותי+ עבודה בארץ עולה אותו דבר ולפעמים יותר מצבע כללי לרכב באיכות סטנדרטית.

פורסם

הדבקה עצמית על רכב אתה תשתגע, מניסיון שלי[על איזורים כמו גג ודשבורד] לוקח המון זמן[גם יכולים לצוץ בועות מעצמן וכו'],צריך גם הכנה טובה לפני וגם שמים דבק מיוחד,עדיף לקנות פלסטידיפ יצא פחות במחיר,אומנם פחות מגניב אבל יותר נוח לעבודה.

שינוי של צבע אתה עושה במשרד רישוי בעלות של סביבות ה30 שקל.

פורסם

כשבררתי עלויות של ציפוי רכב הבנתי שזול יותר לצבוע רכב שלם, ההצעות שקיבלתי נעו סביב 7000 ש״ח וצפונה

פורסם

והכל טוב ויפה שאתה לא רוצה להשקיע על פחחות,

אך התקנה של ציפוי מדבקה דורשת שטח נקי וחלק,

תלוי מאוד במצב של האוטו, אבל לדעתי תצטרך לעשות יישור קו לפני הדבקת ציפוי.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...