Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אתמול נכנסו ברכב של אישתי (סוזוקי קרוסאובר) מאחורה. לאחר דיווח לחברת הביטוח (איי איי גי) הם הציעו לפנות לאחד המוסכי ההסדר שלהם ולתקן שם ללא הפעלת הביטוח שלנו.

בגדול אני מבין שאפשר לתקן בכל מוסך שבא לנו, בכל מקרה התיקון יהיה על חשבון הבחור שנכנס בה או ליתר הדיוק, חברת הליסינג שלו, אבל מכוון שאין לי מוסך מועדף לא רואה בעיה לתקן במוסך הסדרץ מה גם ששם אני אקבל רכב חליפי שזה מעוד חשוב לנו.

האם למישהו יש המלצה על המוסך באיזור חולון/ראשון מתוך הרשימה הנ"ל?

https://www.aig.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%93%D7%A8

אם לא, כנראה שאבחר במוסך ראשי של סוזוקי בפתח תקווה.

ועוד שאלה, הם אמרו שאני צריך לבחור שמאי מתוך רשימה הבאה:

https://www.aig.co.il/%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%9D

יש המלצות?

תודה.IMG-20160301-WA0003.jpg

פורסם

בדיוק בשבוע שעבר, נכנסה בי מישהי בכביש מהיר. אני גם מבוטח ב aig. גם רכב ליסינג. של אלדן.

אחרי התייעצות והמלצות הכנסתי את האוטו למוסך 'טיפ-טופ' ברח' הסוללים 8 בת"א. הוא לא מוסך הסדר אבל בהחלט נתנו לי רכב חלופי על חשבונם, מתוך כמה מכוניות שהם מחזיקים למטרות אלו ממש. אני מאוד שבע רצון מהתיקון, אבל צריך לחזור אליהם לסדר עניין קטן. הביא חלפים מקוריים, לקח את הרכב לכיוון פרונט רק לוודא שהכל תקין. את התשלום שילמתי להם בשני שיקים - אחד לשמאי (כחלון מהרשימה של aig) ואחד למוסך. שניהם דחויים לחודשיים. אני מקווה שעד אז ייפתרו העניינים עם אלדן והם יקחו אחריות.

מדובר בפחח שמתעסק עם רכבי יוקרה ואספנות יקרים מאוד, אז הוא מספיק טוב לריו שלי.

אם זה מעניין אותך - תתקשר אליהם 03-5627665 / 03-5625844. אתה יכול לומר שהבחור עם הריו הכחולה שלח אותך, ולומר שתצטרך רכב חלופי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא רואה בעיה לתקן במוסך הסדר

הבעיה בשיטה. מוסך הסדר לא עובד בשבילך אלא בשביל חברת הביטוח, שמטרתה לצמצם את עלות הנזק, וזה עלול להיות על חשבון איכות התיקון.

לשיקולך.

פורסם
הבעיה בשיטה. מוסך הסדר לא עובד בשבילך אלא בשביל חברת הביטוח, שמטרתה לצמצם את עלות הנזק, וזה עלול להיות על חשבון איכות התיקון.

לשיקולך.

בתביעה של מקיף.

בתביעת צד ג' ההפך הוא הנכון.

פורסם

discoTD5, תודה על מידע בפירוט רב.

לצערי בעבר היו לי כמה תיקוני פח שהייתי מרוצה מהם באת תיקונם אך כעבור שנה וחצי התחיל הצבע להתקלף.

לגבי שמאי, יצרת איתו קשר לפני הגעה למוסף וקבעת להפגש שם? איך הולך התהליך?

תודה.

פורסם

אהלן,

הבאתי להם את רשימת השמאים שמוסכמים על AIG והם יצרו קשר עם אחד מהם וזימנו אותו למוסך.

אני השארתי את האוטו, לקחתי את הרכב החלופי ונסעתי משם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעקרון - ברוב המוסכים - המוסך דואג להכל.

אתה מכניס את הרכב למוסך, ברוב הפעמים שאתה משתמש בשמאי של הביטוח - לא אכפת לך מי השמאי והמוסך בוחר לבד את מי שהוא רוצה/מכיר מהרשימה.

אצלי לדוגמא פגע רכב של AIG ברכב שלי והחלטתי לתבוע את הפוליסה שלי ואז לעשות תיבעת הפסדים כנגד צד ג'. הלכתי למוסך הסדר של הפוליסה שלי ובחרתי שמאי שהוא גם שמאי הסדר אצל הביטוח שלי וגם שמאי הסדר של AIG - מה שיקשה עליהם אחר כך במידה ויערערו על השמאות.

אם אתה לא תובע פוליסה - אלא ישירות את צד ג' זה סיפור אחר ואז הייתי לוקח שמאי מטעמי והולך לאיזה מוסך שאני רוצה מטעמי.

• תוכן חדש...