Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

קבלתי את ההמלצה לרכוש פג'ו 208 (בהשוואה לניסאן מיקרה).

היתי בסוכנות בחיפה, הציעו לי עסקת טרייד אין לרנו מגאן 2008 שברשותי.

המחירון של המגאן יצחק לוי הוא 26000 ש'ח, בסוכנות מציעים הרבה הרבה פחות.

יש מישהו שיכול לומר לי מה הערך האמיתי של המגאן?, כולם אומרים שהמחיר מחירון לא ריאלילשוק.

תודה.

פורסם

אין לי משוג מה מחיר השוק ה"אמיתי של המגאן. אבל תביא בחשבון שטרייד אין צריך להרויח, וזה נעשה על ידי תשלום מופחת תמורת הרכב שתמסור להם (הרי לא יוכלו למכור אותו מעל מחיר השוק). מצד שני יש לכך יתרון - אתה מחליף את הרכב "מפתח למפתח" בלי בעיה של גישור, ובעקר נחסכת לך ההתעסקות במכירת הרכב, על הזמן שהיא גוזלת ובעקר הצורך להסתדר עם קונים בעייתיים, קבלת תשלום והעברת בעלות. בהחלט יכול להיות שווה ירידת מה במחיר המכירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תתחיל בלוחות וחפש כמה מבקשים על רכב כמו שלך.

משם אפשר רק לרדת.

אם יש לך זמן וכוח נסה למכור לבד זה כמעט תמיד יהיה רווחי יותר.

מצד שני קח בחשבון את חוסר הנוחות, את הזמן עד שתמכור ואת הסחירות המאוד בעייתית של הרכב שלך.

אתה יכול להקציב לעצמך חודש למכירה... לא יצליח לך לטרייד אין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אין ספק שבעיסקת טרייד אין משלמים גם על הנוחות וצריך לקחת את זה בחשבון.

לרכב כמו שלך אני לא יודע עד כמה תוכל לקבל בשוק הפרטי אבל אני מניח שזה לא הרבה בגלל הסחירות הנמוכה שלו.

לפיכך אולי שווה ללכת על טרייד אין ולחסוך ריצות טלפונים וכאבי ראש

פורסם

זה לא כזה מסובך כמו שמספרים. השיטה מאוד פשוטה, אני עושה אותה עם כל מוצר שאני מוכר באתר יד2, כולל רכבים - בודק מי מוכר הכי נמוך באיזור שלי - ומפרסם מחיר קצת יותר נמוך משלו.

במקרה של מכוניות, אנשים מוכנים להגיע למקומות רחוקים יותר בארץ תמורת מחיר טוב, ולכן תבדוק מי מוכר מגאן 2008 במחיר הכי נמוך בארץ. תשווה את זה למחיר שנתנו לך בטרייד אין - האם הוא דומה, או נמוך יותר?

אם נמוך יותר, פשוט תרשום 50 ש"ח פחות מהמחיר הנמוך ביותר בלוח - השיחות יגיעו במהירה. כל מי שמחפש מגאן 2008 יגיע קודם כל אליך! תמכור לראשון שישלוף מזומן.

אח"כ תיגש לסוכנות, ותתחיל להתמקח על הנחות. זה יהיה הרווח שלך לעומת העסקה של הטרייד אין.

פורסם

לא ציינת מה מצב הרכב / בעלויות קודמות. בעקרון מדובר בדגם שיש היצע גדול מאד ממנו ולא פשוט למכור - הרבה אנשים אפילו לא מקבלים שיחות, או שמקבלים שיחות בנוסח "5 מזומן - אני בא עכשיו" מחיר השוק הוא בין 10-15 תלוי במצב הרכב ובמיקומך בארץ. אם המחיר שמציעים לך קרוב למחירים שנקבתי - ממליץ לך ללגת על טרייד-אין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...