Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית רכב דרך היבואנית "אוטומקס"

נכנסתי לאתר שלהם ומצאתי שיש להם "רכבים עם 0 קילומטרז" לפי ההסבר בדף שלהם זה רכבים שהם קנו בכמויות אך לא הצליחו למכור.. ומכאן הם מוכרים אותם אך הקונה נרשם כבעלים השניים. ראיתי שהם מציעים את הקיה פיקנטו LX 2015 אוטומט 1.2 בהחזר חודשי של 690 שקלים ללא מקדמה בעסקת בלון ל-36 חודשים.

אז השאלות שלי הן כאלה:

1. האם כדאי לקנות בכלל דרכם? (אם יש מישהו שקנה אשמח לשמוע ממנו)

2. כמה יהיה הפחת של הרכב אחרי 3 שני? (בהערכה גסה)

3. האם יש פחת של 8% נוספים בסוף השלוש שנים?

4. כאשר הם כותבים 7 שנות אחריות על מה האחריות בדיוק?

5. חח חוזר על השאלה הראשונה האם כדאי לקנות בדך זו?

סליחה על החפירה ותודה מראש לכל העונים :)

פורסם (נערך)

כי הם היחידים שראיתי עם הצעה כזאת נמוכה (בהחזר חודשי ) אבל אם אתה מכיר משהו אחר אני אשמח לשמוע

עריכה אחרונה על ידי dtlaon
שגיאת כתיב
פורסם

ההחזר החודשי הזה גורם לכך שאחרי שלוש שנים הפחת של המכונית גדול יותר ממה שהחזרת ואתה נשאר בלי רכב ועם כמה עשרות שקלים חוב שאתה צריך להחזיר.

אין פה קסם - יש פה אחיזת עיניים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ההחזר החודשי הזה גורם לכך שאחרי שלוש שנים הפחת של המכונית גדול יותר ממה שהחזרת ואתה נשאר בלי רכב ועם כמה עשרות שקלים חוב שאתה צריך להחזיר.

בחישוב גס אחרי 36 חודשים אני אשלם 24K וישאר לי עוד 43K בחוב

אתה רוצה להגיד לי שהפחת של הקיה יהיה יותר מזה?

אני לא אצליח למכור אותה אפילו ב-43K? בשביל לצאת מאוזן?

פורסם

1. קשה לדעת מה יהיה מצב השוק עוד שלוש שנים, אחרי שלוש שנים תהיה חייב יותר מ-43K כי יש ריבית על ההלוואה שלקחת.

2. כשתבוא לסגור עסקה תגלה שיש "דמי פתיחת תיק" והוצאות נילוות של כ-5000 ש"ח אם לא יותר.

3. רכב 0 ק"מ מקבל אחריות לשלוש שנים בלבד.

4. מציע לך לבדוק אצל היבואן ולגלות שהתנאים די דומים, בלי העמלות וכל מה שמסביב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכשתי דרכם את הרכב החדש שלי (טוסון), הגיע השבוע.

להלן התובנות:

1. באמצעות מו"מ קשוח אפשר בהחלט "להיפטר" מכל מיני תשלומים נלווים. אני משלם 1450 ש"ח לחודש, בלי מקדמה, בלי עמלת פתיחת תיק ובלי כל מיני עב"מים. התשלומים הנוספים היחידים הם רישוי (2202 במקרה שלי) והעברת בעלות (218 ש"ח).

2. האלטרנטיבה היא כמובן לקחת את ההלוואה ישירות מהבנק. פניתי גם אל הבנק שלי, וגם אל הבנק ממנו לקחתי את ההלוואה עבור אוטומקס, ובשני המקרים הריבית שהוצעה לי כלקוח פרטי הייתה גבוהה יותר מזו שקיבלתי כאשר הגעתי דרך אוטומקס (ואני לקוח מצוין של הבנקים - הכנסה גבוהה, פלוס קבוע, ללא חובות)

3. קיימת התחייבות לטרייד-אין, שכוללת גם את סגירת כל ההתעסקות מול הבנק. כלומר - הם אלה שסוגרים את ההלוואה מול הבנק, ואתה לא אמור להגיע לשם ולפרוס משהו מחדש.

4. ברישיון אתה הבעלים השני (01), אבל הראשון לא רשום כליסינג או השכרה, כי הם לא כאלה.

5. לא לסמוך על הנס. אצלנו הייתה פשלה בהזמנה, וההזמנה הגיעה ליבואן רק שבועיים אחרי שחתמנו מול אוטומקס. לא להתעצל, ולנג'ז כל הזמן.

6. הכי חשוב - לעמוד על שלך ולדעת בדיוק מה אתה רוצה. בהתחלה הם אמרו שהם לא יכולים להציע טוסון, אלא רק XV (מבין המגוון שהתלבטתי לגביו). אחרי שהבהרתי להם שזו לא אופציה, הם חזרו אלי עם הצעה לטוסון. לברר מראש אילו תשלומים נכללים בעסקה, שלא תופתע. תזכור שבסופו של דבר יש שלושה גורמים בעסקה כזו - אתה, הם, והבנק. הבנק רוצה אותך לא פחות מאוטומקס, ובהחלט אפשר לנהל מו"מ גם מולם. קח את הזמן, אין לחץ, ושווה לחכות עוד שבוע עם סגירת העסקה כדי לקבל תנאים טובים יותר.

בהצלחה!

פורסם

בדיוק.

מעבר לזה שדרך עסקאות 0 ק"מ ושאר הפירות אתה מפסיד עוד 4 שנות אחריות שהיית מקבל מקיה אם היית רוכש ישירות מהם.

• תוכן חדש...