Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת למכור את הרכב שלי, יונדאי i20 אוטומטית 1396 דגם inspire שנת 2010.

אין בעיות מיוחדות ידועות ברכב, יד שניה פרטית 80000 ק"מ.

אני מעט מתקשה למכור את הרכב, רשום ביד 2 שהמחירון הוא 45500 ואני מפרסמת ב44000.

האם עלי לחכות בסבלנות והמחיר הוא ריאלי? האם יש הצפה בשוק ועלי להתפשר? הרכב סה"כ במצב טוב.

פורסם

לדעתי המחיר די ריאלי, בייחוד בהתחשב בקילומטראז' הנמוך יחסית (למרות שאני יודע ש-I20 נסחרות מתחת למחירון, אבל קחי את זזה בעירבון מוגבל, אני לא בטוח). תנסי לפרסם בעוד פלטפורמות (נניח סוויץ' וכו') ולהקפיץ כל יום את המודעה.

פורסם

בדקת כמה מחירון לוי יצחק?

בדקת בכמה מוכרים כאלה רכבים ביד 2?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

bencil - איך אפשר לדעת עם רכב נמכר מתחת למחיר מחירון? סוויץ לא עולה מלא כסף (כ3000 שקל?)

תודה על התשובה.

yulianx - מחירון לוי יצחק לא בדקתי(איך בודקים?), אבל המחירים ביד 2 מאוד מבלבלים! מצד אחד יש גם בכמה אלפים יותר ממה שאני רשמתי, אבל יש גם כאלו שרושמים מתחת ל40 ואני מניחה שזה עוד לפני ההתמקחות שתמיד קיימת.

כאשר אני קוראת מה רשום על הרכב לראות אם יש הבדלים, לא רשום שום דבר שיכול להעיד שהם במצב לא טוב.

תודה!

פורסם

מחירון לוי יצחק משוקלל- משהו כמו 50K.

סוויץ'- פה יש לך יותר מפורט: http://www.queenoftheroad.co.il/2015/03/switch.html?q=%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A5. חושב שהעסקה שצוינה בכתבה שלעיל פוצצה בגלל סיבה קצת מטופשת, שהתפשרות/מיקוח היו פותרים. יש להם נציגות בפורום (לדעתי שמם SWITCHmaster), מוזמנת לשאול אותם.

פורסם

זה מחירון לוי יצחק

http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx?gclid=CMLpqeCFiMsCFegp0wodHu0LwQ

המחיר שלך מעט מעל הממוצע ממה שראיתי שמוכרים שם,לכן אם לא הולך תנסי מידי פעם להוריד מעט,יש המון רכבים כאלו חלקם מליסינג שמוצעים שם בפחות מ40 אלף למרות הקמ גבוה יותר אבל המחיר מושך אנשים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
קשה למכור יונדאי. אני עם יונדאי גטס 2009 מתקשה למכור.

כל רכב קשה למכור היום אם הוא לא איזה רכב נדיר כשכל חודש עולות לכביש מעל 30000 מכוניות חדשות...

פורסם

אתה צודק, וגם כל הזמן המחירים של המכונית החדשות יורדות, לכן אני לא יודעת מה כבר הגיוני.

אבל קשה זה עניין יחסי, כמה נראה שכדאי להתפשר כדי למכור? לא יפריע לי אם הרכב ישאר אצלי עוד חודש חודשיים.

פורסם

קחי בחשבון שכול חודש המחיר גם יורד.

• תוכן חדש...