Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי איביזה (בצורה החדשה של 2013 ומעלה) שנתון 2011 ורק 30K קילומטר

כל חבר שסיפרתי לו על זה אמר לי שמשהו פה מסריח וכנראה איפסו את המד קילומטר

הבנתי שגם אם אני אקח אותו לבדיקה במוסך יהיה קשה לעלות על זה שאיפסו את הקילומטראז

עניין הוא כזה אני גר בדרום והרכב נמצא באזור נתניה ואני לא רוצה לנסוע סתם את כל המרחק הזה ובסוף לא לקנות

מה אתם אומרים?

פורסם

לפי דעתי אגב בבדיקה יראו אם מצב האוטו לא יהיה .תואם לקילומטרז מבחינת בלאי הרכב. מומלץ מאד לקחת למכון בדיקה לא סמוך למוכר

פורסם
שלום

...

עניין הוא כזה אני גר בדרום והרכב נמצא באזור נתניה ואני לא רוצה לנסוע סתם את כל המרחק הזה ובסוף לא לקנות

...

כמה ידיים יש לרכב ? ואם זה מגרש אני מציע שתבדוק את הרכב (אין מצב שאתה מוותר על בדיקה שלך) רחוק ככל שאפשר, אם אפשר, בעיר אחרת..

פורסם

הרכב שנת 2011,תבקש לראות היסטורית טיפולים,שם צריך להיות מצוין הק"מ לאורך השנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפי דעתי אגב בבדיקה יראו אם מצב האוטו לא יהיה .תואם לקילומטרז מבחינת בלאי הרכב. מומלץ מאד לקחת למכון בדיקה לא סמוך למוכר

כמה ידיים יש לרכב ? ואם זה מגרש אני מציע שתבדוק את הרכב (אין מצב שאתה מוותר על בדיקה שלך) רחוק ככל שאפשר, אם אפשר, בעיר אחרת..

הרכב יד רביעית ככה שזה גורם עוד יותר לחשוד

ואני לא מכיר מוסכים באזור שלו והבנתי שיש כאלה שצובעים את המנוע כדי שלא ישימו לב לבלאי

הרכב שנת 2011,תבקש לראות היסטורית טיפולים,שם צריך להיות מצוין הק"מ לאורך השנים.

הבנתי שגם את זה אפשר לזייף

פורסם

לא בלתי אפשרי. הרכב של בת זוגי משנת 2012, עם 24 אלף על השעון.

נוסעת לעבודה וחזרה 8 קילומטר כל כיוון בדרך בינעירונית.

מעבר לזה רוב הנסיעות ברכב שלי. היד הרביעית חשוד יותר.

פורסם

מגרש בנתניה.

יד רביעית.

30,000 קילומטר.

סיאט איביזה.

לא הבנתי מה זתמורת ***זתומרת = זאת אומרת *** הרכב שנת 2011 - אבל הוא מהצורה החדשה של 2013 ?

עזוב, השוק מוצף ברכב הזה וחבל שתבזבז את הזמן שלך על דברים כאלה.

נגיד יד ראשונה לא עשה הרבה קילומטראז', נגיד יד שנייה גם לא

יד שלישית ורביעית גם לא ?

מה ? הסבתות העבירו ידיים אחת בין השניה בבית אבות ?

חבל על הזמן שלך, חפש אחד יותר נורמלי, מפרטי עם עדיפות ליד ראשונה, שאשכרה החזיק את הרכב ויודע עליו משהו - דרך אגב, תבדוק הצעת ביטוח מקיף עליו לפני שאתה רוכש ..

פורסם

יותר מדי סימני שאלה.

אני גר ברמת השרון ולא הייתי נוסע לראות את האוטו ה'מציאה' הזו, אז מבאר שבע?

עזוב אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בשנת 2011 רכשנו פולו 1.4 ידנית מאישה חרדית שהיא הייתה יד ראשונה פרטית הרכב עלה לכביש בסוף 2006 והיה לו רק 14000 ק"מ.

א ב ל......היא הייתה יד ראשונה והייתה לה היסטוריית טיפולים במוסך המורשה יבואן כל שנה כמו שעון.

לקחנו את הרכב לבדיקה וגם שם נדהמו מהמצב של הרכב וקנינו אותו מעל המחירון.

אבל במקרה שלך....יד רביעית....רק בגלל היד לא הייתי מטריח את עצמי לנסוע אפילו אם הייתי גר באותה העיר כי זה אומר שאתה תהיה יד חמישית. 130000 ק"מ יותר הגיוני מ 30000 ק"מ ואגב ק"מ נמוך לא מבטיח אמינות!!!!. קרו לי כבר מקרים שרכבים עם ק"מ נמוך מיררו לי את החיים במוסך.

פורסם
מגרש בנתניה.

יד רביעית.

30,000 קילומטר.

סיאט איביזה.

לא הבנתי מה זתמורת הרכב שנת 2011 - אבל הוא מהצורה החדשה של 2013 ?

עזוב, השוק מוצף ברכב הזה וחבל שתבזבז את הזמן שלך על דברים כאלה.

נגיד יד ראשונה לא עשה הרבה קילומטראז', נגיד יד שנייה גם לא

יד שלישית ורביעית גם לא ?

מה ? הסבתות העבירו ידיים אחת בין השניה בבית אבות ?

חבל על הזמן שלך, חפש אחד יותר נורמלי, מפרטי עם עדיפות ליד ראשונה, שאשכרה החזיק את הרכב ויודע עליו משהו - דרך אגב, תבדוק הצעת ביטוח מקיף עליו לפני שאתה רוכש ..

לא בטוח שאני יעשה מקיף

רק חובה וצד ג

פורסם

מי קונה רכב בן 5 ששווה לפחות 30-35 אלף ש"ח ומבטח אותו בצד ג'?!

זאת לא גרוטאה ב3000₪!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...