Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי קונה רכב בן 5 ששווה לפחות 30-35 אלף ש"ח ומבטח אותו בצד ג'?!

זאת לא גרוטאה ב3000₪!

זה מכפיל את המחיר של הביטוח

2011 עם פרונט של 2013 .... זה היה קצת יוצר מפחיד אותי מהקילומטראז

נוטה להסכים איתך. רכב כזה עם כל הנתונים האלו נישמע כמו רכב שהלחימו בסג'עייה.

לא הייתי נוגע ברכב הזה בצחוק.

גם לי זה נראה מוזר אבל בתמונות זה נראה נורמלי

פורסם

אם אתה מחפש מישהו שיחזק אותך לקנות את הרכב זה לא המקום. אם אתה מחפש הכוונה אמיתית כדאי להקשיב לכל העצות שנתנו לך כאן גם לגביי הביטוח (מבטיח לך שזה ממש לא נעים אם הרכב נגנב/הלך טוטאלוס/עבר תאונה ואין לך כסף לתקן).

פורסם

יש כמה מפרסמים ש"חוסכים" ספרה אחת מהקילומטרז' בעת הפרסום, כדי למשוך את הלקוח. לך תדע, אולי תמצא שהיא עברה 130 אלף ק"מ...

פורסם
יש כמה מפרסמים ש"חוסכים" ספרה אחת מהקילומטרז' בעת הפרסום, כדי למשוך את הלקוח. לך תדע, אולי תמצא שהיא עברה 130 אלף ק"מ...

במקרה הזה אני לא אתפלא אם זה אפילו 230...

הוא הדגיש את זה שהקילומטראז נמוך גם בפירוט

אבל כן כנראה ירדתי ממנו כי אין אחד שלא אמר לי שמשהו שם מסריח

פורסם
זה מכפיל את המחיר של הביטוח

טוב, לשיקולך. אחר כך אל תגיד שלא הזהרנו אותך, ותבוא לפורום ותגיד שגנבו לך את הרכב ואין לך ביטוח ומה עושים. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני אספר לך על מקרה שקרה לי לפני בערך 10 שנים.

כשהייתי צעיר ויפה חיפשתי איביזה ידנית 100 כ"ס.

לקח לי המון זמן למצוא ואז במקרה מצאתי אחת במגרש בנתניה יד 2 עם 90000 ק"מ.

במודעה היה כתוב שהרכב מטופל במוסך מורשה יבואן, עבר טיימינג ואין לו שום תאונות, מצב מצויין. גם בשיחת טלפון המוכר התחייב "על כל בורג ברכב" ושאין תאונות.

אבא שלי מראש הזהיר אותי ואמר לי שחבל על המאמץ, לא להתקרב למגרשים בנתניה (במקרה אני במקור מבאר שבע).

למרות זאת לא הקשבתי ונסעתי ביחד איתו לראות את הרכב. עוד לפני שהמגרש נפתח התייצבנו שם וראינו את הרכב מחוץ למגרש.

כבר מחוץ למגרש אבא שלי אמר לי עזוב, בוא נלך, הרכב עבר תאונה לא שווה לשלם עליו מחירון.

אני כמו פרד עקשן וחסר נסיון התעקשתי ולקחנו את הרכב לבדיקה.

יש לציין שבסיום הבדיקה נראיתי בערך ככה מרוב בושה: :oops:.

הממצאים היו:

1. הרכב עבר תאונה רצינית אמנם ללא פגיעה בשלדה אבל תאונה דיי רצינית, שקר 1.

2. נזילות שמן, שקר 2 ("הרכב במצב מצויין מתחייב על כל בורג").

3. קלאץ' גמור (מצטרף לשקר 2)

4. למזלנו באמצע הבדיקה נורית האזהרה של כריות האויר החלה להבהב. בעל המגרש טוען שזה בגלל ש"המצבר גמור" הרי ברור שזה חירטוט.

5. נורית בקרת מנוע החלה להבההב תוך כדי בדיקה.

6. בבדיקה אמרו שכניראה יש בעיה עם חיישן חמצן.

7. בבדיקה נאמר לנו לבדוק מתי החליפו טיימינג. ניגשתי למוסך מורשה יבואן וגיליתי שבנוסף הרכב לא עבר את כל הטיפולים במוסך המורשה ולא החליפו טיימינג אף פעם!!!.

מודה, יצאתי טמבל אבל למדתי מיזה לקח גדול לחיים.

מזל, מזל גדול שלא קניתי את הרכב!!! (ועוד בעל המגרש לא היה מוכן להוריד שקל!!!).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

מצטרף להמלצות קודמי. אני הייתי מתרחק מרכב 2011 יד רביעית.

לגבי הנסועה, If it's too good to be true - it ain't.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שמח לראות שאתה לומד מהעצות פה בפורום. :wink:

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

תשאל את המוכר אם הרכב רשום ברישיון על שמו.

התקשרתי השבוע לברר פרטים על רכב בנתניה. ענתה אישה. כמה זמן הרכב אצלך? 4-5 שנים. שאלתי לגבי טיפולים, אמרה לא מטפלים במורשה, במוסך רגיל. אמרתי שזו לא בעיה אם יש לה את הקבלות, שאראה מה טופל והוחלף. היא אמרה שזו בעיה, כי הם בדיוק עברו דירה והכל מבולגן. שאלתי על שם מי רשום הרכב? "בעלי". ואז הוא לקח את הטלפון. ישר שאלתי "אתה סוחר"? כן, אני מתעסק בבשר ובזמן החופשי קונה רכבים מטרייד אין ומוכר אותם. תודה.

עריכה: אני עם רכב שנתון 2010 (בן 6 באפריל), שביום ראשון השבוע חצה את רף ה-40K ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...