Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, יש לי דיהטסו אפלאוז 93' ידנית ורציתי להחליף שמן גיר, רציתי לדעת איפה מרוקנים את השמן, איפה בודקים שמן, איפה ממלאים חדש ואיזה סוג שמן מומלץ

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי talbin1212
פורסם

וודאי שמחליפים שמן בגיר ידני, פשוט לא באותה תכיפות כמו אוטומט.

[TABLE=class: standard, width: 100%]

[TR]

[TD]Manual transmission oil grade[/TD]

[TD]SAE75W-90[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Manual transmission[/TD]

[TD]litres2,3

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

44750.png

תקנה 3 בקבוקים כאלה:

http://www.justmotor.co.il/products/759782

Stay Dirty

פורסם

קודם כל תודה על התשובות המהירת,

עלה לי הרעיון ללא סיבה מסויימת פשוט אני רוצה שמור על הרכב ואני לא יודע מתי הוחלף לאחרונה שמן גיר

איפה נמצאים הברגים שבתמונה?

פורסם

בתמונה רואים את אחת הציריות כך שאין יותר מידי אפשרויות..

בכל מקרה, לפני שאתה פותח את בורג הריקון תוודא (אפילו פעמיים) שאתה מסוגל לפתוח את בורג המילוי ויש לך את הכלים (משפך\צינור) לבצע את המילוי

יום טוב גם לך

פורסם

כשאני החלפתי שמן גיר ידני לרכב ממודל קרוב שלך, עשיתי את זה גם כי לא ידעתי מתי הוחלף ואם בכלל, אבל מרגע ההחלפה ההילוכים לא נכנסו יותר חלק, הכל היה קשה יותר. (השמן היה מתאים למי ששואל ובכמות הנכונה).

בדיעבד לא הייתי מתעסק עם זה.

פורסם

אתה בטוח שהחלפת לשמן גיר מתאים? כתבתי את זה לא פעם ולא פעמיים - מעבר לעניין הצמיגות יש לשים שמן גיר בתקן שדורש יצרן הרכב. שמן גיר שעומד רק או גם בתקן GL-5 לא יעשה טוב לרוב תיבות ההילוכים הידניות, בטח ברכבים יפניים משנות ה- 90 וה 2000. יש לרכוש שמן שעומד רק בתקן GL-4.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כשאני החלפתי שמן גיר ידני לרכב ממודל קרוב שלך, עשיתי את זה גם כי לא ידעתי מתי הוחלף ואם בכלל, אבל מרגע ההחלפה ההילוכים לא נכנסו יותר חלק, הכל היה קשה יותר. (השמן היה מתאים למי ששואל ובכמות הנכונה).

בדיעבד לא הייתי מתעסק עם זה.

מוזר, יצא לי להחליף כמה וכמה פעמים לתיבות ידניות, ותמיד ההילוכים עברו לאחר מכן כמו מרגרינה.

איזה שמן שמת?

רועי

פורסם

ניסיתי 2 סוגי שמנים, אחד מהם היה הפזגיר 4 ( עדיין יש לי בקבוק אחד שלו סגור, למסירה למי שמעוניין), והשני היה של וולווליין שלצערי אני לא זוכר מה היה הסוג במדוייק, עברו לפחות 8-9 שנים מאז... :) אני כן יודע שהצצתי בהוראות היצרן כשהתעסקתי בזה.

אגב, מדובר בסוזוקי סוויפט מודל 91.

פורסם

יש גבול ליכולת שלך שמן גיר במידה והגיר דפוק גם RP לא היה מציל את המצב.

אני באוטומטי החלפתי אחריי 200 אלף והגיר לא נידפק.

יכול להיות שעקב שמדובר ברכב שהרבה שנים לא הוחלף שמן גיר אז הכנסת תוסף תעזור.

• תוכן חדש...