Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Peugeot-2008-DKR-Paris-2014-09.jpgPeugeot-2008DKR-SP.jpg

אולי עוד נראה עיצובים כאלה ברחובות מסתובבים,גלגלי 35 ומנועי טורבו 1000 סמ''ק?

יש מצב ששפת העיצוב הבא יראה כך?

שלא יהיה משעמם לנו הצרכנים.

פורסם

זה רכב ראלי שמתחרה בדקאר, לא חושב שמיועד לייצור סדרתי או להצגת שפת עיצוב חדשה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לך לBUG, תסתכל על עכברים לגיימרים ותדמיין אותם עם גלגלים. ככה יראו המכוניות בעתיד הקרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע ,לרגע חשבתי לעצמי איפה ומה יהיה עיצוב המכונית הבאה ואולי זה יהיה ויראה כך.

כבר אי אפשר לחדש לנו הצרכנים,אולי זה יהיה הכיוון או אחד מהכיוונים,אני יודע שזהו רכב

ראלי שמתחרה.

פורסם

אני אישית מאוד אהבתי את העיצוב שלה, בעיקר בכסוף-שחור תצוגה ולא במדי רד בול

אם תסתכל טוב תוכל לראות 2008 על סטרואידים. בלי קשר פטרהאנסל בדיוק זכה איתה אתמול בדקאר

peugeot2008dkr16.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

איזה יופי!!! אני תוהה מה יותר יפה האוטו או הדוגמנית.

הביתה הייתי על בטוח לוקח את האוטו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שמתם לב בתמונה איפה שהבחורות יש שמה גם איזשהוא רכב ?

פורסם

אם היה כזה מודל לקניה שמעוצב ככה...אני חושב שיש קהל שיקנה כזה.

חכו חכו זה עוד יקרה,ואולי יהיה סמל של יונדאי מקדימה.

בבקשה.17-hyundai-qarmaq-concept-thumb.jpg73b50c6d62b97c172786d630e793c066x.jpghyundai-intrado-concept-debut-geneva-motor-show-live-photos-4.jpg

פורסם

הולי שיט גם אני לא קלטתי שיש שם בחורות עד שמישהו כאן רשם את זה....

רכב מדהים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...