Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטא קורולה 2007

היום בטסט הכשילו אותי על הדברים הרגילים

מגבים, מספר אחורי, פנס דהוי וז'אנט. את הפגיעה בז'אנט כמעט בלתי אפשרי להבחין. הפגיעה היתה לפני 8 שנים ממכה קטנה בעליה על מדרכה.( אפילו בזמנו לא ירד האויר). לפני כשנה החלפתי 4 צמיגים. אין בריחה של אויר, אין רעידות במהירות גבוהה, הרכב מאוזן. בקיצור, אין שום בעיה. הרב בוחן שאליו פניתי פשוט סרב לשנות את דעתו ( הוא בדק את הרכב) והפקידה ניסתה לשכנע אותי להחליף את המספר והמגבים אצלם ...

הלכתי לצמגיאי והוא צחק על ההכשלה. "הקפידו איתך למרות שאיני רואה כל בעיה בטיחותית, הפגיעה זניחה" המילים שלו ולהפתעתי אמר זה זאנט מגנזיום התיקון יעלה בסביבות 600 עד 800 שקל, תאכלס לא משתלם. תחליט מה אתה רוצה.

דרך אגב. האם אני רשאי להרכיב את הגלגל "ספייר"( אותו גודל בדיוק אבל מברזל ולא ממגנזיום).

יש לציין כי הג'אנטים אורגינלים של הרכב, לא מדהימים מבחינת יופי אבל עד עכשו לא היתה שום בעיה

תאכלס, האם לא שווה לי לחכות חודש וללכת למכון אחר. הטסט נגמר בסוף החודש. מקסימום אהיה שבוע בלי טסט ( הבנתי שאפשר לקבל רשיון ל 48 שעות לביצוע טסט באם הוא לא חודש בזמן בעמדות האוטומטיות?). אני שוב מדגיש כי אין שום בעיה בטיחותית כך על פי צמיגאי שחזקה עלי שידיעתו בתחום עולה על זו של הבוחן. דרך אגב הוא הציע לתת לי אישור תקינות ורק ליתר ביטחון הוא יפרק את הזאנט יבדוק אותו על המכשיר , ירכיב יאזן ויעשה נסיעת מבחן. התמורה - 600

אנא עצתכם

פורסם
במקומך מחליף לספייר

מיכאל

הספייר הוא חישוק ברזל לא מגנזיום, אומנם בדיוק באותה מידה ועם צמיג חדש . השאלה האם מותר חוקית לעשות את זה. ( הבוחן יכול להגיד שהספייר שעכשו הוחלף והושם במקומו בבג'אז הוא ממגנזיום ולא תקין...אז מה עשיתי בזה?)

פורסם
טויוטא קורולה 2007

היום בטסט הכשילו אותי על הדברים הרגילים

מגבים, מספר אחורי, פנס דהוי וז'אנט. את הפגיעה בז'אנט כמעט בלתי אפשרי להבחין. הפגיעה היתה לפני 8 שנים ממכה קטנה בעליה על מדרכה.( אפילו בזמנו לא ירד האויר). לפני כשנה החלפתי 4 צמיגים. אין בריחה של אויר, אין רעידות במהירות גבוהה, הרכב מאוזן. בקיצור, אין שום בעיה. הרב בוחן שאליו פניתי פשוט סרב לשנות את דעתו ( הוא בדק את הרכב) והפקידה ניסתה לשכנע אותי להחליף את המספר והמגבים אצלם ...

הלכתי לצמגיאי והוא צחק על ההכשלה. "הקפידו איתך למרות שאיני רואה כל בעיה בטיחותית, הפגיעה זניחה" המילים שלו ולהפתעתי אמר זה זאנט מגנזיום התיקון יעלה בסביבות 600 עד 800 שקל, תאכלס לא משתלם. תחליט מה אתה רוצה.

דרך אגב. האם אני רשאי להרכיב את הגלגל "ספייר"( אותו גודל בדיוק אבל מברזל ולא ממגנזיום).

יש לציין כי הג'אנטים אורגינלים של הרכב, לא מדהימים מבחינת יופי אבל עד עכשו לא היתה שום בעיה

תאכלס, האם לא שווה לי לחכות חודש וללכת למכון אחר. הטסט נגמר בסוף החודש. מקסימום אהיה שבוע בלי טסט ( הבנתי שאפשר לקבל רשיון ל 48 שעות לביצוע טסט באם הוא לא חודש בזמן בעמדות האוטומטיות?). אני שוב מדגיש כי אין שום בעיה בטיחותית כך על פי צמיגאי שחזקה עלי שידיעתו בתחום עולה על זו של הבוחן. דרך אגב הוא הציע לתת לי אישור תקינות ורק ליתר ביטחון הוא יפרק את הזאנט יבדוק אותו על המכשיר , ירכיב יאזן ויעשה נסיעת מבחן. התמורה - 600

אנא עצתכם

מצטער, שאין לי עצה מעשית - חכה לתגבותו של KOMPY הוא איש רישוי רציני וענייני.

אם זה מנחם אותך

אני השבוע מרכיב את הטנק דלק הזה

IMG-20160111-WA0002.jpg

בתוך האוטו הזה

aston GT4.jpg

אגב יש לאוטו רישוי לכביש בבריטניה (אפילו שזו מכונית למסלול)אבל שתדע שהאוטו היה נכשל הרבה יותר חזק מהקורולה שלך. כלוב התהפכות בתור התחלה, צמיגים וצינורות בלם שזורים כהמשך, ועוד ועוד ועוד, פריטים שהופכים את האוטו הזה למסוכן בישראל אפילו יותר מהקורולה שלך. שלא לדבר על המיכל דלק המוגדל שנכנס לתוכה השבוע. שהיה הולך בישראל ישר להשמדה.

מזל שהבריטים לא מבינים כלום, גם במכוניות וגם בתחומים רבים אחרים. אולי בגלל זה מותר לפי החוק לרכב כזה לנוע בכביש ציבורי.

פורסם (נערך)

שגיפלקס . מצ"ב תמונה של החישוק בגינו הכשילו אותי בטסט. כמו שאתה רואה כמעט בלתי אפשרי להבחין במכה. ( המכה בערך בשעה

שבע)20160112_153348.jpg20160112_153324.jpg20160112_153333.jpg

עריכה אחרונה על ידי ophir555
פורסם

פשוט חיפשו אותך נקודה. לא רואה צשהו אחר. או שתחליף לספייר מי זה מעניין. או שתוציא ניירת חדשה ותעשה טסט במקום אחר. תרצה באזור הדרום ת.בע איתי נלך יחד באחריות על דבר כזה לא תהיה הכשלה!!!!

פורסם

אכן יש מכה קלה (אחרי שהתאמצתי לראות ולהיטיב את משקפיי על חוטמי) אבל אני בספק אם זה היה צריך להכשיל את הרכב בטסט (איני איש מקצוע בתחום הרכב וגם אותי מעניין מה קומפי היה אומר על זה).

alfa 156 2.5.

פורסם

תחליף אותו עם התמיג בפינה השניה (שמאל קדימה) הבוחן יבדוק שוב רק את אותו גלגל שהכשיל, ואם לא מקסימום הלכו 20 ש"ח

פורסם

בלתי ניתן להבחין?

החישוק עקום באופן ברור. בעיקר בתמונות הצד.

בתמונת החזית גם ניתן לראות את הצבע שהתפוצץ כתוצאה מהכיפוף שנוצר.

גם הצמיג נראה שלא יושב לגמרי עד הסוף.

פורסם

טום

בתמונה מהצד נראה כאילו יש עיוות בגלל הפרספקטיבה של הצילום, הליכלוך והפרשי האור והצל. החישוק ממש לא עקום, אולי השפה החיצונית שאינה באה במגע עם הצמיג.

אם הייתי מצלם רק מהחזית אני בספק אם מישהו היה מבחין. ולגבי הצבע תזכור שאלה חישוקים בני 9 שנים, מוזר שהבוחן לא הסגיר אותי למשטרה:shock:

פורסם

קשה לדעת מהתמונות את מצב עיקום החישוק(בשעה 7-8).

אם הבוחן הבחין בכך, סימן שהעיקום אינו מינורי/זניח.

אסור להרכיב חישוקי ברזל וסגסוגת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אכן יש מכה קלה (אחרי שהתאמצתי לראות ולהיטיב את משקפיי על חוטמי) אבל אני בספק אם זה היה צריך להכשיל את הרכב בטסט (איני איש מקצוע בתחום הרכב וגם אותי מעניין מה קומפי היה אומר על זה).

1+

בנוסף, לאחר התנסות ממש לא חיובית עם מכון מבדק בפ"ת, אני ממש לא מופתע שדווקא שם הוכשלת, ועוד בעקבות ליקוי כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...