Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעט מעל המינימום בערך רבע מהסקלה במדיד הבעיה שאני פותח את מכסה השמן אני פשוט רואה את השרשרת ממש חשופה זה תקין ??

פורסם

כמו כן אני לא יודע איזה שמן שמו לי בעבר כך שאיזה אתם ממליצים להוסיף כרגע מדובר בשברולט ספארק.

פורסם

האם בטיפול האחרון מילאת עד ל MAX? אם כן סביר להניח שהרכב אוכל שמן \ שיש נזילה אז אין לך ממש ברירה אלא להוסיף שמן כדי שלא תתקע בלי שמן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דבר ראשון איך בדקת שמן?

המנוע צריך להיות קר (וכבוי כמובן) והרכב עומד על משטח ישר, לא בשיפוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בטח שתקין שהשרשרת נראית דרך פתח מילוי השמן! שם היא מקבלת את השימון הקבוע שלה. לגבי מיפלס השמן קודם תוסיף עד קו המקסימום במדיד ותתחיל לעקוב אחרי הצריכה.

פורסם
איזה שמן מתאים ?

ראה שרשור לפניך - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?588770-%D7%A8%D7%A2%D7%A9-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7&p=4964162&viewfull=1#post4964162

ושאני פותח את מכסה מילוי שמן ורואה את השרשרת זה תקין ??

כן, אם יש ראות טובה (בדגם הזה) דרך הפתח המילוי אז סביר שתוכל לראות את הקאמשפטים ואפילו את השרשרת טיימינג.

פורסם (נערך)

אתה צריך שמן 5W30 בתקן DEXOS 2, תבחר לך מהאופציות האלה:

http://www.justmotor.co.il/?storeid=9866&view=store&s=DEXOS+2&tree_id=0&sub_tree_id=0&mutag=0

לגבי השרשרת, הכל תקין.

עריכה: דוד, מאור ועידן הקדימו אותי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
אתה צריך שמן 5W30 בתקן DEXOS 2, תבחר לך מהאופציות האלה:

Dexos2 מתאים למנועי דיזל וניתן להשתמש בו גם במנועי בנזין אך צפויה פגיעה בצריכת הדלק (זה ציטוט של היצרן). התקן המתאים -ביותר- למנועי בנזין הוא Dexos1.

פורסם

• dexos1® is designed for use with gasoline engines and replaces GM-LL-A-025, GM6094M and GM4718M.

• dexos2™ is designed for use with light-duty diesel engines and replaces GM-LL-B-025 and GM-LL-A-025

ופרוספקט של החברה:

Dexos.jpg

וזה מהספר רכב הישראלי:

chevrolet spark.png

בכל מקרה לשוק האירופאי יש אישור להשתמש ב-Dexos2 במנועי בנזין בגלל סוגי התקינה והדלקים הקיימים בשוק הזה. הבעיה ש-Dexos2 לא "פוגש" את תקני הבנזין המיועדים להפחתת צריכת הדלק (כמו ILSAC GF) ולכן לטעמי עדיף לבחור ב-Dexos1 אך כמובן שלא יגרם נזק עם Dexos2.

• תוכן חדש...