Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב נוסע, על הכביש, שנמכר לכל דיכפין...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שוב, אני מתקשה להבין למה כולכם מדברים בלשון עתיד, יונדאי ג'נסיס בדורה השני נמכרת בארה"ב בהצלחה רבה עם ביקורות מצויינות כבר מ 2013 וכן, היא דומה למרצדס, SO WHAT?

SO WHAT ? אני אגיד לך בדיוק למה SO WHAT: לא אוהב את ההרגשה של לנסוע ברכב שבנוי כולו על חיקוי של רכב/רכבים אחרים במיוחד ובמיוחד שזה חיקוי בוטה ומעליב שרק מחזק את התחושה של חוסר הדמיון והיכולת לחדש של המותג.

רק מלהיכנס לאוטו ולראות את הסמל חיקוי הזה הייתי מתבאס.

8)
פורסם
אני לא מחשיב פורשה בוקסטר כמו פורשה אמיתית

מסכים.

גם קאררה GT, קאיימן, 918 ספיידר, 944, 928, 968 ואתה יודע מה - אפילו 911, הן לא פורשה אמיתיות.

רק 356 זה פורשה, כל השאר - חיקויים.

פורסם
מסכים.

גם קאררה GT, קאיימן, 918 ספיידר, 944, 928, 968 ואתה יודע מה - אפילו 911, הן לא פורשה אמיתיות.

רק 356 זה פורשה, כל השאר - חיקויים.

Finally a man that speaks the truth!

8)
פורסם

באגירה,

הג׳נסיס נמכרת כדגם כיום, דגם שמובחן משאר דגמי יונדאי. העניין הוא שהם הולכים לבדל אותם לגמרי כמותג נפרד לחלוטין שגם ייקרא ג׳נסיס מוטורס.

כרגע כשיש רק דגם אחד זה נראה סמנטי בלבד אבל עם ההצטרפות של עוד דגמים זה כבר יהיה עם משמעות אחרת.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
מעניין! לא ידעתי שהרכב כבר נמכר.

מה שיונדאי בסה"כ עושים זה לשמוט לחלוטין את השם יונדאי ולקרוא לחטיבה ג'נסיס (בדומה ללקסוס לדוגמא).

עריכה - בזמן שכתבתי את ההודעה, קינן הקדים אותי :-)

אגב, לג'נסיס יש גם גירסאת קופה (שהאמת, היא יותר יונדאי קופה המוכרת מאשר חברה ראויה למשפחת הג'נסיס):

2013_Hyundai_Genesis_Coupe.jpg

פורסם
אגב, לג'נסיס יש גם גירסאת קופה (שהאמת, היא יותר יונדאי קופה המוכרת מאשר חברה ראויה למשפחת הג'נסיס):

יש הבדל מאד מהותי בינה לבין היונדאי קופה - דרייבשאפט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

צריך שניה לעשות פה קצת סדר.

מה שיש ליונדאי היום זה ארבעה דגמים שנמכרים כ"דגמי יוקרה/סמי יוקרה/תקראו-להם-איך-שבא-לכם שיותר יוקרתיים מהאלנטרות והאקסנטים הרגילים.

יונדאי אזרה (Azera) שיושבת בין הסונטה לג'נסיס ומהווה בעצם את דגם ה"שער" ליוקרתיות של יונדאי.

יונדאי ג'נסיס, שנמכרת כבר כמה וכמה שנים, עכשיו בדור השני שלה. ונמכרת בכמויות מכובדות מאוד, בעיקר לאנשים (כמו בנצי, שהחזיק אחת כזו פעם) שרוצים יחס תמורה-מחיר טוב מאוד ולא באמת קריטי להם הזירגוג הכפול של הניקלים בדלתות.

יונדאי ג'נסיס קופה, שאין לה (מצטער באגירה) שום קשר ליונדאי קופה שאנחנו מכירים מישראל (כי היא נקראת טיביורון - על שם הכריש, משם גם הזימים בצדדים). נמכרת גם כן בדור שני ונמכרת בכמויות אכבר יפות.

יונדאי אקווס (Equus) - ספינת הדגל של יונדאי, שנותנת ממדים ומנועים של סדרה 7 במחירים של פחות מסדרה 5. אבל כמובן נופלת באיכות חומרים, בידוד וכו' אם כי עדיין טובה כשלעצמה.

מה שהם עושים עכשיו זה פשוט להפריד את שלושת הדגמים האלה (ובעתיד להוסיף עוד שניים-שלושה) למותג עצמאי. אין פה חידוש, אין פה מכוניות יוקרה Over night, אין פה "ללכת עם ולנסוע בלי". יש פה מכוניות שמצליחות יפה מאוד בזכות עצמן ונמכרות יופי טופי, שמקבלות "מותג" נפרד. בדיוק כמו שסיטרואן עושה עכשיו עם DS, בדיוק כמו שטויוטה עשתה עם לקסוס ובדיוק כמו שפורד עשתה עם לינקולן.

ולגבי הסמל, קבלו קטע:

bentley_trunk_emblem_1.jpg

05-Chrysler-Wing-Medallion.jpg

aston_martin_emblem_9.jpg

ויש עוד. הקטע של סמל עם כנפיים רחוק מלהיות "העתקה". זה סימן לכבוד וייחוד של "מותג" מסויים. בדיוק כמו שיונדאי עושה לג'נסיס ומדינת ישראל עושה ל... לא יודע, שייטת 13.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש הבדל מאד מהותי בינה לבין היונדאי קופה - דרייבשאפט.

כוונתך שלאחת יש ולאחת אין או שכוונתך שלשתיהן אין דרייבשפט מסגסוגת טיטניום-קרבון? :roflmao::roflmao::roflmao:

כי גם הג'נסיס וגם הקופה הן הנעה אחורית והקופה אף משתתפת באליפות ארה"ב לדריפט.

מה שכן, הביקורות לא ממש אוהדות וזה בהשוואה למבחנים מול קמארו ומוסטנג, אז תבין לבד שהג'נסיס קופה רחוקה מלהתחרות בקופה פרמיום גרמניות.

פורסם

אני מבקש לקרוא לסגסוגת בשמה. קארבוטאניום. (נשבע, באמת קוראים לזה ככה).

ואני חושב שהוא התכוון להבדל בין היונדאי קופה לג'נסיס קופה. הראשונה הנעה קדמית והשנייה אחורית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
כוונתך שלאחת יש ולאחת אין או שכוונתך שלשתיהן אין דרייבשפט מסגסוגת טיטניום-קרבון? :roflmao::roflmao::roflmao:

כי גם הג'נסיס וגם הקופה הן הנעה אחורית והקופה אף משתתפת באליפות ארה"ב לדריפט.

כמו שאומרים ברוסית, מצחיק כמו בטנק אחרי פיצוץ. עד שהיה שרשור אחד שלא דירדרו למריבות אלפא - הנה זה הגיע. נמוך.

אין יונדאי קופה הנעה אחורית, יש יונדאי קופה (טיבורון) הנעה קדמית, ויש ג'נסיס קופה הנעה אחורית. זה ההבדל. מה שמשתתף באליפויות הדריפט זה ג'נסיס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מן הסתם חטיבת היוקרה של יונדאי תתפתח היטב שכן בשונה

מרכבים אירופאיים יונדאי תעניק גם אמינות [כבר מעניקה].

לייצר כסא מעור ולקנות בולמים איכותיים זה די פשוט,

ואז נשאר רק להביא לדים מגניבים לדשבורד

The first one to get angry loses

• תוכן חדש...