Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת חוש הומור, מה קרה?

עניינית, צודק לחלוטין בעניין הבדל ההנעה בין הקופה לבין הג'נסיס קופה (לא אמרתי אחרת), כוונתי ב"יורשת של היונדאי קופה יותר מאשר של הג'נסיס" הייתה שלא מדובר בקופה מתחרה לאוודי/מרצדס/ב.מ.וו אלא יותר קופה ספורטיבית שבאה להתחרות במוסטאנג וקמארו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קוריוז קטן:

באחד מביקורי בקוריאה, מנהל המפעל שבו ביקרתי התלונן בפני כמה הוא מתגעגע ל-Equus הקודמת שלו, והסיבה היחידה שהוא נוהג ב-S Class זה כי אח שלו קודם להיות מנהל סוכנות והוא רצה לעזור לו בנתוני המכירות אז קנה אחת.

יתכן שזה נובע מסתם פטריוטיזם קוריאני ויתכן שלא.

יצא לי לנסוע שם גם בג'נסיס (מונית, לך תבין). לפחות מאיכות תא הנוסעים מאוד התרשמתי.

באקווס מודרנית לא יצא לי לנסוע, אבל באחת עתיקה דווקא כן. תחושה של אמריקאית מנהלים של פעם. מעין ספינה גדולה עם הרבה עיטורי עץ ואבזור שכנראה יחסית לשנתון היה מאוד מפנק.

פורסם
מה שיונדאי בסה"כ עושים זה לשמוט לחלוטין את השם יונדאי ולקרוא לחטיבה ג'נסיס (בדומה ללקסוס לדוגמא).

עריכה - בזמן שכתבתי את ההודעה, קינן הקדים אותי :-)

אגב, לג'נסיס יש גם גירסאת קופה (שהאמת, היא יותר יונדאי קופה המוכרת מאשר חברה ראויה למשפחת הג'נסיס):

2013_Hyundai_Genesis_Coupe.jpg

זה שהיו דגמים קטנים ספורטיבים אני יודע. לא ידעתי שמיוצרת ספינת דגל כבר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא לי לנסוע שם גם בג'נסיס (מונית, לך תבין).

איפה הבעיה? לפי מה שאני יודע, בגרמניה רוב המוניות זה מרצדסים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי יש כל מיני "דרגות יוקרה" ובסופו של דבר הכל עניין של תג מחיר שישימו על ג'נסיס בארץ\חו"ל.

אם היא תהיה במחירון של "רכבי מנהלים" מאזדה 6, פורד מונדיאו וכדומה אז יש מצב שהיא תמכר היטב. אבל אם יחליטו לתמכר אותה במחירים שהם יותר קרובים אפילו לב.מ.וו 320 ומעלה, אין לה שום סיכוי. כי בן אדם ששופך רבע מליון שקל או יותר על רכב סדאן 4 דלתות, לרוב, ירצה שהסמל מקדימה יהיה הסמל "הנכון".

ולא, טכנולוגית הגרמנים עדיין לא רואים את הקוריאנים ממטר. לצורך העניין אותו VW גולף "עממי", הרבה יותר מתקדם מבחינת המנוע והגיר מאשר יונדאי I30. שלא נדבר על האיכות החומרים..

פורסם

מה זה "הסמל הנכון"?

האם אנשים יקנו טויוטה במליון ש"ח אם תהיה להם את האפשרות?

האם אנשים קונים לקסוס במליון ש"ח כיום?

ג'נסיס לא יהיה הסמל הנכון מחר ולא מחרתיים ולא בעוד שנה, אבל ישנה אפשרות שהקוריאנים יצליחו ליצור מותג מצליח ובעוד 10-15 שנים ג'נסיס יהיה "הסמל הנכון".

אם לשפוט לפי נסיונות העבר שלהם בסגמנטים שניסו להכנס אליהם והצליחו, יש סיכוי טוב שהם גם פה ינחלו הצלחה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מישהוא מכם פה בדק את מחירי ונתוני המחירה של הגנסיס בארהב לפני שכתב את ההודעה שלו?

בתור רכב שרק יצא עכשיו לשוק וחסר כל מוניטין בסגמנט, הם מוכרים סביר בהחלט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...