Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גרתי בעבר בדירה שכורה שהיה בה אטמור ומניסיוני זה פיתרון מאוד לא מוצלח. לא מספיק חם, ובימים קרים מאוד, תצטרך להסתפק בטיפות למקלחת על מנת שהיא תהיה חמה. לא יודע אם זה היה דגם ספיציפי, ועבר מאז כמעט עשור כך שיתכן שדברים השתנו.

המחמם של פזגז לעומת זאת, מותקן אצלי כיום והוא מאוד מוצלח. אפשר גם להתקלח שניים במקביל בלי שום בעיה.

מילה לגבי המיידיות של המים החמים - לא מדוייק. תלוי במרחק של הברז מהמחמם.

אצלי בשתי המקלחות המים מתחממים כמעט מיידית, ואילו במטבח שמרוחק מהם, צריך להזרים מים לפחות חצי דקה לפני שזה באמת חם.

פורסם
כן. לי יש כזה.

כל מה שכתוב בפרסומת נכון - מים רותחים ומייד בלי הגבלה.

קח בחשבון עלות התקנה לא זולה בכלל וצורך בנק' מים חמה/קרה וחשמל ליד המתקן שחייב להיות צמוד לקיר חיצוני בשביל ארובה לשאריות הגז.

למכשיר אין שאריות גז. הריח שנותר זה המרקפטן שלא נשרף.

גם לי יש, ואוסיף שהמחיר לא זטל (בעיקר בחורף)- יכול להגיע לאיזור 100 שקל לחודש לגז (רק על זה, לא כולל הגזז שאתה מבשל איתו אם אין לך חשמלי).

שים לב שאם אתה מעשן (חלילה), אז אני הייתי נזהר קצת (אש+גז=אתה יודע..).

אין קשר בין עישון למכשי. המכשיר פועל כתא בעירה אטום (לכן המכשיר נקרא "טורבו" בטעות). אין יציאה של גז לחלל הבית. אם יש גז שלא נשרף (עקב אי הצתה) הוא נפלט מהארובה החוצה.

לי היה ניסיון רע מאד בדיוק עם מחמם כזה שיושב על כל הדירה.

זה היה מתקן עם להבה קטנה שדולקת כל הזמן, זה זלל גז בקצב.

היה לוקח למים החמים המון זמן להגיע לחלק מהברזים ובמיוחד לברז במקלחת, ממה שאני זוכר 1-2 דקות, וזה היה בית קרקע קטנטן - 60 מטר מרובע. ולכוון את חום המים במצב כזה היה סיוט בגלל הפרשי הזמנים מרגע שינוי ידית המים החמים ועד השפעת השינוי על חום המים שיוצא מהברז.

בנוסף היו לא מעט תקלות, ומצאתי את עצמי ביום חורף סוער נכנס למקלחת רק כדי לגלות שלא יוצאים מים חמים, אחרי 10 דקות התלבשתי ויצאתי החוצה עם מטרייה ופנס למתקן (הוא ישב על הקיר החיצוני) וגיליתי שהלהבה הקטנה שאמורה לדלוק כבתה, עכשיו זה נעשה מעניין לעמוד בסערה עם מטרייה ביד אחת פנס ביד שנייה ולנסות עם מצית להדליק שם להבה, אבל שום דבר לא עזר, לא היה סיכוי להתקלח.

הגיע טכנאי תיקן, אחרי כמה שבועות שוב חזרה התקלה, הייתה סאגה קטנה ובסוף העניין נפתר.

אחר כך הגיע קיץ נכנסו דיירים אחרים לבית וביום שרבי במיוחד נכנס הדייר להתקלח בצהריים וכשיצא שמע צעקות ראה שהבית עולה באש מהאיזור של ארובת המתקן. הלהבות שהמתקן יצר יחד עם הרוחות החזקות הצליחו לגרום לשריפה. הבית נשרף עד היסוד, חלק גדול מהרכוש של הדייר אבד.

אני נשבעתי שאני יותר לא מתקרב למתקנים האלה.

היום אין מכשירים שיש להם להבה (נר) קבועה. היום ההצתה היא אלקטרונית (על היתרונות והחסרונות שלה, כמו יוניזטור עם קורוזיה, מצת שמתעוות ועוד).

גילוי נאות: בחודשים האחרונים אני התחלתי הכשרה של טכנאי גז (סטאז') ואני עובד עם המכשירים הללו (התקנות ותיקונים).

יש היום מגוון רחב של מכשירים, שלא לכולם כדאי להתקרב, בלשון המעטה. יש הרבה עם ת"י, אבל לא שווים כלום. האיכותיים כבר עולים הרבה. האיכותיים הם JUNKERS הגרמני ו-DEMRAD.

כל השאר הם זבל סיני במקרה הטוב או זבל מסוכן במקרה הרע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אנחנו יודעים שהעלות תיהיה גבוהה יותר וגם מוכנים לשלם, אין ברירה.

לפי הבחור שהיה אצלנו מפזגז המכשיר מחברת RINNAI.

מחיר המכשיר+התקנה לא זול כל כך אבל אם הוא מחזיק הרבה אז זה ממש לא נורא.

They are trying to ban me...

פורסם

אמנם לא בישראל אבל יש לי נסיון מאוד טוב עם מחממי מים בגז מאחר וזו שיטת החימום הנפוצה בהונג קונג.

פה לרוב משתמשים בכמה מכשירים בנקודות הנחוצות ולא במכשיר מרכזי.

היתרון נעוץ בזמינות המים החמים שהופכת למיידית עם הפעלת המכשיר בנקודת המים הסציפית.

אצלי מותקנים 3 מכשירים של חברת german pool ויש בהם בקרת טמפ' אלקטרונית עם זכרונות ושלל פיצ'רים.

בהחלט אביזר נוחות מעולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...