Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגן vlc הוספת כתוביות לסרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחליף את הנגן המצויין הזה מאז ומתמיד,

מישהו יכול לעזור לי,איך אני מכניס או משדך לסרט

כתוביות בעברית?

פורסם

הדרך הארוכה יותר - שים את קובץ הכתוביות באותה סיפרייה של הסרט. ותשנה לו את השם לשם המדוייק של קובץ הסרט (בסיומת של שם הקובץ אל תיגע) VLC אמור לנגן אוטומטית את הכתוביות ברגע שתפתח את הסרט.

דרך יותר מעניינת היא לתת ל VLC לחפש לבד את הכתוביות ברשת להוריד אותם ולהריץ איתם את הסרט הכל לבד אוטומטית.

לשם כך אתה צריך תוסף שנקרא VLsub, תתקין ותהנה.

פורסם

יש גם את הפטנט הישן שעדיין עובד אך בעייתי במקצת בחלק מהמקרים :

וודא ששני הקבצים (קובץ התרגום,בד"כ בסיומת SRT או TXT) וקובץ הסרט (AVI? MKV? MP4? ) באותה תיקיה עם אותו שם בדיוק (כולל נקודות רווחים וכל השאר)

אמור להציג את הכתוביות "על אוטומט" בכל נגן (גם VLC,גם מדיה פלאייר,ושות')

אופציה אחרת - להוריד מאתרים או טורנטים את הסרט כשהתרגום מוטמע כבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

שנה את שם קובץ התרגום לשם של הסרט המלא עם קופי פייסט חשוב ש-2 הקבצים יהיו באותה התיקייה ואז באופן אוטומטי התרגום יופיע בסרט.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

סליחה שאני מנצל"ש, אבל באנדרואיד, יש עוד אופציה לנגן שתומך בהורדת כתוביות אוטומטית חוץ מBS PLAYER המעצבנת?

(בדקתי את הקישורים VLSUB, אין שם אחד שמיועד לאנדרואיד)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...