Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה באוניברסיטת חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לעשות שם פסיכומטרי ב15:30, חשבתי לחנות במרכזית המפרץ ומשם לקחת אוטובוס אבל אמרו לי שלא בעיה למצוא שם חניה ומקסימום זה לחנות במרחק של כמה דקות הליכה וזה עדיף על אוטובוס.

מה אתם אומרים שכדי לעשות? יצא לי למצוא שירשור ישן פה בפורום עם הודעות של מחסור קשה בחניה בנוסף גם סירטון ביוטיוב על המחסור בחניה שם אבל אני מניח שביום של פסיכומטרי ועוד בצוהריים יהיה שם קצת פחות אנשים מבדרך כלל.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

לא הייתי בונה על מקום חניה נוח במרחק הליכה מהאוניברסיטה, אבל אין שום טעם להיסחף ולחנות למטה: גם מעט אוטובוסים וגם נסיעה ארוכה.

לא תהיה לך בעיה לחנות בשדרות אבא חושי (חניה חופשית) בין צומת דניה עד לבית בירם ולקחת משם אוטובוס 2-3 תחנות לאוניברסיטה בתדירות מצוינת 146 24 37 ועוד כמה

פורסם

ב3 וחצי תהיה לך חניה, יש שם חניון של של איזה פארק\שמורת טבע מעבר לכביש שתמיד יש בו מקום, פשוט תעבור את האוניברסיטה לכיוון כביש בית אורן ותחפש מימין אחרי הכיכר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...