Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם, ברשותי סקודה ראפיד שעוד מעט חוגגת 3 שנים, האחריות היחידה שנותרה עליה היא על הDSG7 לעוד שנתיים.

אם אעשה טיפולים במוסכים שאינם מורשי יבואן, האם במידה ויקרה משהו לגיר עלולים להתנער מאחריות?

אם זה משנה, אז כבר הוחלפו מצמדים פעם אחת במסגרת האחריות (ב32KKM)

פורסם

על האחריות עצמה לא, אמנם, על האחריות נרחבת יותר שעלולה להיות גם קשורה לגיר ושאינה מוגדרת במסגרת האחריות עצמה ונופלת תחת "רצון טוב" של יבואן, זה יפגע.

פורסם
על האחריות עצמה לא, אמנם, על האחריות נרחבת יותר שעלולה להיות גם קשורה לגיר ושאינה מוגדרת במסגרת האחריות עצמה ונופלת תחת "רצון טוב" של יבואן, זה יפגע.

לא בטוח שאתה צודק בכלל. אם לא תוכיח שהחליפו שמן גיר למה שהיצרן הגדיר ובתדירות הנכונה הם יכולים להתנער.

A3

A4

פורסם

יש לי גולף 09, היא כבר לא מטופלת היבואן כבר חמש שנים ולא עשו לי שום בעיות כשבאתי להחליף קלאצים ומוח.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לפי דעתי זה יכול להפריע בהחלט. מוסך לא מורשה לרוב לא מעודכן ולא משתמש בחלקים וחומרים המורשים ע"י היצרן. שימוש בנוזלים שלא מתאימים בהחלט יכול לפגוע בתפקוד הרכב ואז למה היצרן צריך לתת אחריות על זה?! חוץ מזה, הכי כדאי שתקרא את תנאי האחריות ותראה מה כתוב שם. חוץ מזה גם אם טיפול במוסך לא מורשה יוצא יותר זול, עדיף לשלם בשוטף קצת יותר וליהנות מאחריות מלאה בעת הצורך שחוסכת הרבה יותר מסתם טיפול אחד או שנים שניסית להוזיל.

פורסם
יש לי גולף 09, היא כבר לא מטופלת היבואן כבר חמש שנים ולא עשו לי שום בעיות כשבאתי להחליף קלאצים ומוח.

קלאצים ומוח עד כמה שאני זוכר היו בקמפיין היזום שלהם, ולכן זה לא משנה איפה הרכב היה מטופל (הייתי עם A3 שטופלה אצל רון והם החליפו לי גם).

המקרה הזה שונה.

A3

A4

פורסם
לפי דעתי זה יכול להפריע בהחלט. מוסך לא מורשה לרוב לא מעודכן ולא משתמש בחלקים וחומרים המורשים ע"י היצרן. שימוש בנוזלים שלא מתאימים בהחלט יכול לפגוע בתפקוד הרכב ואז למה היצרן צריך לתת אחריות על זה?! חוץ מזה' date=' הכי כדאי שתקרא את תנאי האחריות ותראה מה כתוב שם. חוץ מזה גם אם טיפול במוסך לא מורשה יוצא יותר זול, עדיף לשלם בשוטף קצת יותר וליהנות מאחריות מלאה בעת הצורך שחוסכת הרבה יותר מסתם טיפול אחד או שנים שניסית להוזיל.[/quote']

על מה דעתך מבוססת?

אני מזכיר שייעוץ לא מבוסס זו עבירה על חוקי הפורום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפי דעתי זה יכול להפריע בהחלט. מוסך לא מורשה לרוב לא מעודכן ולא משתמש בחלקים וחומרים המורשים ע"י היצרן. שימוש בנוזלים שלא מתאימים בהחלט יכול לפגוע בתפקוד הרכב ואז למה היצרן צריך לתת אחריות על זה?! חוץ מזה' date=' הכי כדאי שתקרא את תנאי האחריות ותראה מה כתוב שם. חוץ מזה גם אם טיפול במוסך לא מורשה יוצא יותר זול, עדיף לשלם בשוטף קצת יותר וליהנות מאחריות מלאה בעת הצורך שחוסכת הרבה יותר מסתם טיפול אחד או שנים שניסית להוזיל.[/quote']

אני אפילו לא אכנס איתך לזה, רק אציין שאת כל החלקים והחלפים אני רוכש בעצמי ומשלם רק על עבודה.

החלפים שאני רוכש הם מהמומלצים ביותר ונחשבים HIGH END לרכב שלי, להבדיל מהשמן מנוע "פז" ששמים לי במוסך מורשה.

• תוכן חדש...