Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

הייתי היום במקום שמתקין כיסויים לרכב. ההתקנה יצאה יפה וממש טוב, אבל שיצאתי משם לאחר כמה שניות החל צפצוף פלוס חיוי חזותי של חגורת בטיחות למרות שאני הנהג היחיד ברכב ואני חגור. החיויים לא רציפים, מופעים כל כמה שניות לזמן רצוף של 10 שניות ולעיתים צפצוף יחיד. אוסיף רק שלאחר נהיגה של 5-7 דקות זה בסוף מפסיק. אין שום דבר על המושבים שיכול לזהות כאילו משקל של נוסע.

פרטים נוספים: שבאתי לעשות מניפולציה רק כדי לעצור את הרעש ולחגור את חגורות הבטיחות שמאחור לאבזמים שמתי לב שהכיסוי מסתיר את האבזמים וגם את החגורות מאחור מלבד אבזם אחד. המתקין כנראה לא שם לב.

2. מדובר בקיה ריו 2013.

3.הדלת הקידמית לא ננעלת לי מהשלט וככל הנראה צריך להחליף מנוע נעילה אז הם בדקו גם את זה. סתם מציין את זה כאן שתהיה לכם כל התמונה במידה וזה קשור.

תודה לעוזרים!

פורסם

יש אזהרה בלא מעט ספרי רכב שכיסויים עלולים להפריע לחיישני החגורות. זה בעייתי כי זה גם משפיע לפעמים על עוצמת הפתיחה של כריות האוויר.

בכל מקרה, הכיסויים הללו יכולים להפריע גם לכריות האוויר הצדדיות והם גם לא מעכבי בעירה כמו הריפוד המקורי, ולכן עדיף להוריד אותם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שוגיפלקס, גם נראה לי שפספסת את הקטע שבו לומדים איך אפשר לענות לאנשים בלי ציניות וסרקזם ובאופן יאה יותר, ראה ערך חן ג.

חן, אלך לקאיה ואבדוק במה מדובר. מבדיקה שעשיתי היום ישנו חיישן אחד בעייתי והוא מאחורה הכי קיצוני למושב השמאלי, פשוט שמתי לב לאיזו נורה מבן הארבעה נדלקת. עשיתי סוג של מניפולציה ופשוט חיברתי את החגורה לאבזם וזה הפסיק אבל בכל מקרה חוזר לקאיה עוד יומיים למשהו אחר ונבדוק את זה לעומק. אני אקרא על עניין הכיסויים וחיישני החגורות. תודה!

• תוכן חדש...