Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים יש לי שברולט אורלנדו שרכשתי בסוף 2012, אחרי 102,000 ק"מ הלך הגיר וחברת UMI אומנם עשתה בעיות אבל בסוף תיקנו אותו על חשבונם יצאו גברים .אבל פה לא נגמרו הבעיות ב118000 קמ הלך לנו מנוע, טורבו, מכלי עיבוי ועוד ועוד שזה בושה וחרפה שלרכב חדש ילך מנוע אחרי קילומטרז כזה נמוך .ובנוסף במקום שUMI ייקחו אחריות ויפעילו את ה-GOOD will היא מפילה עלינו 50% השתתפות של 20,000 אלף שח רק לשיפוץ מנוע...וזאת אחרי שאני מטפל רק במוסכי יבואן וכל הטיפולים מתבצעים בזמן.

ואני כותב לכם תתרחקו משברולט ראו הוזהרתם תתרחקו כבר שמעתי על עוד מקרה נוסף שמאליבו חדשה של חבר הלך מנוע אחרי 30,000 ק"מ, אני לא אפסיק לפרסם את המקרה בכול מדיה אפשרית כולל בפורומים של רכבים .על עוגמת הנפש שהם גרמו לי וזה שאני כבר כמעט חודשיים בלי רכב.

אני רוצה לארגן תביעה אם מישהו מעוניין להצטרף אתם מוזמנים ליצור איתי קשר

פורסם

מאוד מצער לשמוע על כך, אבל,

תקלות קורות ברכבים. בשביל זה קיימת תעודת האחריות. אצלך הגיר הלך אבל החברה לקחה אחריות, למרות שהיא לא הייתה חייבת בכך.

האחריות ברכבך היא 3 שנים או 100000 ק"ם, הקודם מביניהם, וידעת זאת כבר במעמד ההזמנה, כשקראת את תעודת האחריות של הרכב.

למרות זאת רכבך תוקן ללא עלות, וזאת לאחר גמר האחריות כ"רצון טוב". ובזאת כבר לא תוכל לבוא בטענות כלפי UMI. הם למעשה לא חייבים לך דבר או חצי דבר.

אני לא עובד ב-UMI, ולדעתי כדאי לך לנתק איתם קשר ולחפש מנוע מפירוק עם אחריות, אפילו בפחות מחצי מחיר מזה שהוצע לך שם.

פרסום שלילי על החברה לא תועיל לך במאומה, ולא יעזור לך בפתרון הבעיה. מה שכן, הם עלולים לפעול כנגדך במישורים אחרים, וחבל.

פורסם

כמו שפעם שמעתי את אחד הלקוחות ה"מרוצים" של שברולט באולם תצוגה צועק - קניתי קרוז, קיבלתי קריז!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יהיה נחמד מצדך אם תפרט למה הלך מנוע, טורבו וכל השאר.

מה הסיבה? או לפחות מה הסיבה שב UMI אומרים?

פורסם

חברים יקרים יש לי שברולט אורלנדו שרכשתי בסוף 2012, אחרי 102,000 ק"מ הלך הגיר וחברת UMI אומנם עשתה בעיות אבל בסוף תיקנו אותו על חשבונם יצאו גברים .אבל פה לא נגמרו הבעיות ב118000 קמ הלך לנו מנוע, טורבו, מכלי עיבוי ועוד ועוד שזה בושה וחרפה שלרכב חדש ילך מנוע אחרי קילומטרז כזה נמוך .ובנוסף במקום שUMI ייקחו אחריות ויפעילו את ה-GOOD will היא מפילה עלינו 50% השתתפות של 20,000 אלף שח רק לשיפוץ מנוע...וזאת אחרי שאני מטפל רק במוסכי יבואן וכל הטיפולים מתבצעים בזמן.

ואני כותב לכם תתרחקו משברולט ראו הוזהרתם תתרחקו כבר שמעתי על עוד מקרה נוסף שמאליבו חדשה של חבר הלך מנוע אחרי 30,000 ק"מ, אני לא אפסיק לפרסם את המקרה בכול מדיה אפשרית כולל בפורומים של רכבים .על עוגמת הנפש שהם גרמו לי וזה שאני כבר כמעט חודשיים בלי רכב.

אני רוצה לארגן תביעה אם מישהו מעוניין להצטרף אתם מוזמנים ליצור איתי קשר

בין התקלות שקרו לך לבין האמירה שלך התרחקו משברולט יש תהום.

גם ביצרנים אחרים כגון : מרצדס,סקודה ועוד יצרנים רבים יש תקלות רבות בייצור ועוגמת נפש ללקוח.

היבואן צריך לקחת אחריות ולפצות את הלקוח או להחליף את הרכב.

מפה ועד להחליל את כל הדגמים של היבואן זה מוגזם.

פורסם

תראו...

זה שהרכב לא תחת אחריות - זה נכון.

וזה שאנחנו לא יודעים אם שביקת המנוע היא אולי גם באחריות המשתמש ברכב - גם נכון.

וזה שכנראה אין קייס לתביעה - גם זה נכון.

אבל...

זה סביר לגמרי לצפות שברכב מודרני לא יילכו גיר ומנוע בסביבות ה-100 אלף ק"מ.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל, זה מצער לשמוע. רכב חדש לא אמור לגמור מנוע וטורבו אחרי 120K קילומטר.

שנית, צריך לנסות ולהבין את הסיבה לכשל...מי יודע, אולי המוסך אשם בצורה כלשהי.

שלישית, להכפיש את היבואן אחרי שהוא בא לקראתך ולפני שיש לך את כל העובדות זה לא חכם ולא תורםלך בשום אופן.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

אתה יודע כמה גירים הלכו בפולסוואגן? כמה טורבו..

כמה גירים הלכו ברנו ובמרצדס כן גם בכאלו שלא גמאו 1500000 קמ'...

אני מכיר אורלנדואים עם 180000 קמ ללא בעיה.

כנראה עלית על רכב לימון (גם זה בעצם לא 3 שנים ו3 תקלות אמנם גדולות אבל לא נורא).

בקיצור חפש לך מנוע מפירוק ואל תכנס לעצבים...

פורסם

אז גם לצפות מהיבואן שיישפה רכב לימון, זה סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

זו פעם ראשונה שאני קורא על כשל רב מערכתי באורלנדו. זה דיזל או בנזין ? והכי חשוב לפרסם דוח פוסט מורטום ממישהו אמין.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אח שלי נראה אותך מדבר אם לך היה קורא את מה שקרה לי וזה לה נגמר כמו שאת חושב במנוע ב2000 או 3000 שח המחיר מטפסים ל15000 אלף ומעלה כי זה לא כבר כזה ישן וגם זה מנוע דיזל . את תחשב לבד למה אני יוצא נגדם כי לרכב היה בעיות מהתחלה ונתקעתי איתו כמה פעמים .

כולם חכמים גדולים להגיד לי לא יעזור לך אני לא מאחל לאף אחד שיקנה רכב וילך לו גיר או מנוע בק"מ כזה וסוג מנוע כזה . ואני לא מפחד מהם זה הם שמוכרים רכבים זבל שלא מחזיקים יותר מכמה שנים .מותר לי להגיד מה שאני חושב ואף אחד לא ישנה את זה .

פורסם

כלנו חכמים, כלנו נבונים, כלנו יודעים את התורה...

הבנו כבר מהודעתך הראשונה, כי הנך מלא כרימון על UMI והתנהלותה מולך.

אין שופטים אדם בשעת כעסו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...