Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי כמה ימי חופש, והחלטתי להוסיף כבל AUX למערכת המקורית.יש לי את כל החלקים, אני רק לא מצאתי הנחיות כיצד לפרק את הפאנל, היכן שהכפתורים של לחץ אוויר, אורות מצוקה וכו' (היכן שמחזיק הכוסות הקדמי). צרפתי תמונות.המטרה היא לקדוח באיזור שמוקף בעיגול ולהוסיף שקע aux נקבה.אשמח לעזרה,panel.jpg20151125_093618.jpg

פורסם

בכדי לפרק את הכפתורים תכניס מברג דק ורחב לעומק של 5-10 מילימטר או כלי ייעודי עשוי מפלסטיק קשיח בצידי המפסק ותקפיץ אותו כלפי מעלה.

אני בדרך כלל מכניס בצד אחד קצה של כפית קטנה ודקה וקצת ומרים טיפה את המפסק ולאחר מכן בצד השני.

סימנתי לך בתמונה.

panel.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

כדי לפרק את הפנל הזה בקלות, משוך כלפי מעלה את הפלסטיק שנמצא מעל הבלם יד, ולאחר מכן אתה תוכל להוציא את כל החלק שעליו נמצאים הכפתורים. כדי להוציא אותם תדחוף פשוט מלמטה.

לגבי מה שאתה רוצה לעשות אני מציע לך לרדת מזה, היחידה הזאת היא חתיכה אחת, ותצטרך לפרק אותה לגורמים על מנת לקדוח ולהעביר את הכבל, והיא עלולה להינזק.

• תוכן חדש...