Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לחדש פנים בפיאט בראבו דחוף... האם יש מישהו מומלץ מאיזור חיפה? ממה שהבנתי יש הבדלים באין אנשים שונים עושים את העבודה. יש חידוש שמחזיק שנים?

פורסם

חייב לספר לכל האנשים עם הפנסים העכורים: הייתה לי פיג'ו 307 עם עכירות בינונית בפנסים הקדמיים. הלכתי לפוליש-ווקס הקבוע שלי (3 פעמים בשנה) וכשהוא ראה את הפנסים הוא שאל אם אני רוצה שהוא יעשה עליהם פוליש. אמרתי בסדר והוא עבד עם המכונה ומשחת פוליש משהו כמו חמש דקות על כל פנס ואפילו לא לקח יותר כסף.. לא יישמתי שום ציפוי אח"כ. עד שמכרתי את האוטו, שנה אחר כך, לא חזרה שום עכירות.

פורסם

היום ראיתי פרסומים של אוטו דיפו בחוצות המפרץ לגבי חידוש פנסים שמבצעים במקום. מעניין מה התהליך שלהם...

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

באוטו דיפו מבצעים את החידוש בעזרת ערכת Cartaract. במחיר של 100 ש"ח משלמים עבור שני דברים - האקספרטיסה של מי שמבצע את החידוש שיש לו כנראה לא מעט נסיון + אחריות למקרה שהחידוש לא יצא טוב או לא מחזיק זמן סביר. חשבתי על קצת כשהייתי בסניף אוטו סנטר בחוצות המפרץ בחיפה והחלטתי ללכת על זה כי בשביל 50 ש"ח הבדל שווה לי שאדם בעל נסיון יבצע את העבודה וגם שתהיה אחריות. מי שעשה את העבודה הוא חשמלאי בשם עבד. הוא היה מאוד נחמד ונראה שעשה את העבודה עם סבלנות ואכפתיות. סה"כ לקח משהו כמו חצי שעה. לצערי אין לי תמונות של לפני אבל יש עניין אצלם תמונות של אחרי - שיפור מטורף.

פורסם

רגע אז עשית באוטו דיפו בחוצות או אוטו סנטר? (לא מכיר את המקום הזה)

אני עשיתי לפנסים שלי בעצמי ויצרתי נזק שנראה כמו סדקים בגלל הלכה, אני מוכן לשלם 100 שקל ושיעשה עבודה כמו שצריך.

פורסם

אהה הבנתי, האמת שמדי פעם יש להם מבצעים נחמדים ופעם שעברה שהייתי היה איזה ה15% על כל מוצרי הדייטיילינג וחיישנתי רוורס כולל התקנה ב150. אני כנראה אלך לשם, מקווה שיש לפנסים שלי עוד תקווה.

פורסם

שמח שההמלצה עזרה :-)

ספר לנו מה היה התהליך (שיוף/פוליש/ווקס/לכה)?

תמונות הכרחיות מאוד!

You may kiss the bride.

פורסם
חייב לספר לכל האנשים עם הפנסים העכורים: הייתה לי פיג'ו 307 עם עכירות בינונית בפנסים הקדמיים. הלכתי לפוליש-ווקס הקבוע שלי (3 פעמים בשנה) וכשהוא ראה את הפנסים הוא שאל אם אני רוצה שהוא יעשה עליהם פוליש. אמרתי בסדר והוא עבד עם המכונה ומשחת פוליש משהו כמו חמש דקות על כל פנס ואפילו לא לקח יותר כסף.. לא יישמתי שום ציפוי אח"כ. עד שמכרתי את האוטו, שנה אחר כך, לא חזרה שום עכירות.

מכיוון, שלכה על בסיס שמן מצהיבה, מצד שני לא יודע כמה זה טוב פנס בלי הגנה.

זה המומחים יגידו.

רועי

פורסם

אנסה לעשות כמה תמונות מחר בבוקר... בעיקרון פשוט משתמשים בערכה. יש שניים או שלושה שלבים של נייר לטש ברמת גסות הולכת ויורדת. תוך כדי השפשוף שמתי לב שכל הזמן שוטפים את הפנס עם מים כנראה כדי שנייר הליטוש לא יתמלא פלסטיק. מספר פעמים תוך כדי העבודה הוא עצר ובדק מכל מיני זוויות שהליטוש אחיד. לאחד מכן ניקוי יסודי של הפנסים עם מים וסמרטוט שלא משאיר סיבים ואז מריחה של לכה / סילר מסוג כלשהו שאחריו הפנסים נראים שוב שקופים לחלוטין. כל העבודה נעשתה ידינית ללא מכונת ליטוש.

פורסם

אדאג לעבור שם השבוע ולברר באיזו לכה משתמשים. אם היא מבוססת מים (סיכוי קלוש) אגיע אליהם לליטוש.

עד אז, תמונות :arrow:

You may kiss the bride.

פורסם

מיכאל יש סילרים ייעודים לפנסים שלא קשורים ללכה, ואני חושב שזה אחלה פתרון כי הלכה פשוט עושה כאב ראש.

אני אלך לשם גם ואעדכן אם הם הצליחו לתקן את הנזק שעשיתי.

• תוכן חדש...