Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם אתה יודע במקרה איזה חומר הוא מכיל וכמה? או אולי יש תמונה?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

e_7290014555174.PNG

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא יודע מה הדבר הזה שווה

אבל שימו לב לתיקון הלשוני: מטפה, לא מטף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכשתי שלושה מטפים כאלו ופיזרתי בבית. הסברתי לאשה מה לעשות במקרה וצריך.

הדגשתי שהכי טוב לברוח וכמה שיותר מהר.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אפשר לבקש מהחברים כאן המלצה למטען ביתי 2 חלקים לאייפון 6? הדגש הוא על מהירות, נמאס לי מכל המטענים הפשוטים שנמכרים כאן ומטעינים את הטלפון לאחר יומיים.

ניסיתי את אמאזון ארה״ב, גרמניה ואנגליה. הרוב המוחלט לא שולחים לארץ, מה שכן שולחים לא מוכר (לפחות לי).

אם מישהו יוכל להאיר את עיניי - יבורך.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

קפוץ לל.כ , יש להם כבלים טובים.

השתעשתי בעבר עם מדריך שהיה כאן לבניית כבל עצמאי מכבל של רתכת, כשהתקשרתי לבדוק מחירים אמרו שאני צריך כלי לחיצה וכל מיני סיפורים שהפכו את העניין למסורבל מדי.

פורסם
מחפש המלצה איפה לרכוש כבלים לרכב. משהו עבה ואיכותי.

יש טעם להזמין מחו"ל?

תודה :D

אתה צריך קיטים?

Sent from my LG-H960

פורסם
אפשר לבקש מהחברים כאן המלצה למטען ביתי 2 חלקים לאייפון 6? הדגש הוא על מהירות, נמאס לי מכל המטענים הפשוטים שנמכרים כאן ומטעינים את הטלפון לאחר יומיים.

ניסיתי את אמאזון ארה״ב, גרמניה ואנגליה. הרוב המוחלט לא שולחים לארץ, מה שכן שולחים לא מוכר (לפחות לי).

אם מישהו יוכל להאיר את עיניי - יבורך.

הכל שאלה של תקציב- ANKER לא נמכרים בארץ והדגמים האירופאים לא נשלחים לארץ. מהחיקויים הסיניים האחרים, אני לא מתלהב.

Belkin לא רעים, מתחילים ב90 ש"ח בארץ בלי כבל.

פורסם

בחנות של אנקר באיביי (ankerdirect) נמכרים מספר פריטים עם משלוח גם לארץ.

אצלי בשני הרכבים יש את זה http://a.co/9AzGrmk

כמובן הוזמן ישירות מאמאזון

אחלה מוצר, סחבק ממליץ. (רק תוסיף כבל MFI..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מניסיון עם חצית ריסר מטעני קיר של Aukey ומטען קיר אחד ו-3 מטעני רכב של Tronsmart (יתכן שבעצם ברכב זה שני Tronsmart וברכב של הבן Aukey אחד) - עם 3 מכשירי micro USB/QC3.0 ושני מכשירי USB type C/QC2.0 מדובר ביצרנים מצויינים. המכשירים נרכשו באתרים סיניים (בעיקר עלי אקספרס, שם יש ליצרנים חנויות רשמיות). הבעיה היחידה - זמן אספקה של כחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה צריך קיטים?

Sent from my LG-H960

אני מתכוון לכבל התנעה. כבל אודיו לרכב הזמנתי במקרה אתמול, של קנוקונספטס.

אולי באוטוסטור? אני שם בחמישי. אם לא אני ירושלמי, אולי באייס/הומסנטר?

שווה להזמין?

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אני מתכוון לכבל התנעה. כבל אודיו לרכב הזמנתי במקרה אתמול, של קנוקונספטס.

אולי באוטוסטור? אני שם בחמישי. אם לא אני ירושלמי, אולי באייס/הומסנטר?

שווה להזמין?

תודה.

צפרא טבא

לא ככ הבנתי מה אתה מחפש?

פורסם

ואל תקנה באוטודיפו, הם דקים מדי ולא יעזרו.

אני בכלל ממליץ על בוסטר קטן ונייד עולה כ200 שח ואתה מניע ללא עזרה של רכב אחר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...