Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו זה כבר מאוחר מידי, בזמן הקניה היית צריך למסור למוכר את הכתובת ששיפיטו נתנו לך בקליפורניה:

"השם שלך"

3503 Jack Northrop Ave

Suite #מספר התיבה שלך

Hawthorne, CA 90250

ומה אם אבטל את החשבון הטרי שלי, ואעשה אחד חדש?

עד כמה שזכור לי, לו נתנו לי את אפשרות הבחירה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה אם אבטל את החשבון הטרי שלי, ואעשה אחד חדש?

עד כמה שזכור לי, לו נתנו לי את אפשרות הבחירה.

תבדוק טוב, בעבר הייתה לי רק הכתובת בנבאדה+הכתובת באוסטריה, לפני מספר חודשים הם הוסיפו לי את הכתובת החדשה בקליפורניה, ללא תשלום, עכשיו אני משתמש בה באופן קבוע.

אם לא קבלת אז תיצור איתם קשר בצ'ט.

בכתובת בנבאדה אני משתמש, אך ורק כאשר המוכר נמצא גם בקליפורניה ורוצה לגבות מס קניה אמריקאי.

פורסם

הי לכולם,

כמאותגר רכישות באינטרנט, קראתי את הדברים שרשמתם, אולם נתקלתי במס' סוגיות שאודה אם יודעי הדבר יוכלו לבאר לי.

1. הרישום והשימוש בשיפיטו:

נכנסתי לאתר (משום מה בעברית). ביצעתי את הליך הרישום, בחרתי בחשבון חינמי וקיבלתי מייל אישור. לאחר מכן, דרך הלינק במייל, הופניתי לאתר (באנגלית - מה שקורה מאז כל הזמן עם ההתחברות לאתר). הכל נראה בסדר בתחילה אלא שלאחר מכן הופיעו כמה סוגיות שלא ממש הבנתי:

א. קיבלתי הודעה בצבע צהוב למטה תחת לשונית הנוגעת לווריפיקציה של החשבון, משהו בנוגע להכנסת כרטיס אשראי לשם כך. אלא שאני בכלל מעוניין להשתמש בפייפל. אז קראתי מדריך באינטרנט לפיו בעת הליך הרישום הראשוני הייתי אמור להפקיד 5$ לבחירתי דרך כ.א או פייפל וכו'. אני לא נתקלתי בעניין הזה ברישום וגם ראיתי שהמדריך מינואר 15 ואז הבחירה בעת הרישום, בין החשבונות היה הפרימיום בתשלום והחינמי באמת דרש הפקדת 5$ (אצלי היה רשום חינם). מכל מקום, מצאתי אפשרות לאחר מכן ודרך פייפל, עשיתי הפקדה של 5$ וקיבלתי אישור מהאתר.

ב. בהמשך לסעיף הקודם, הסטטוס הנוכחי שלי מבחינת ורפיקציה מופיע בתמונה מטה - מה אני אמור לעשות עם זה? כדי שאוכל להשתמש בחשבון חייב לעדכן את כל המסמכים? אם לא - זה משפיע על משהו? כרגע אני במצב של להניע הזמנות לשם?

2.בחירת חברת שילוח ברכישת פריט לבוש מאמזון:

מצאתי מעיל לאבא שלי ליום ההולדת. המחיר הסופי במשלוח לארה"ב (חינם) הינו 40$. המידות והמשקל ע"פ אמזון (הוספתי מעט כדי לראות תרחיש פסימי במחשבונים) הינם :1.2*1.2*.1.2 אינץ', 600 גר'. המוכר הוא אמזון עצמו ואין מיסים בתוך ארה"ב.

- בBUY2: ע"פ מחשבון אמזון: יצא משלוח אוירי 40$. הם רושמים שם שכדי לקבל מידע מדויק יותר ללכת למחשבון הרגיל. אז עשיתי זאת וקיבלתי מחיר משלוח של 27$. לדידם, מדובר במחיר עד הבית. לציין שכשבדקתי בקונים עבורך באמאזון אצלם, נוספו גם כמעט 7 דולר של עלויות טיפול שלא מופיעות באלטרנטיבות אחרות. - מה קרוב יותר למציאות?

-בשיפיטו: אותן מידות, דרך "

Airmail Economy" מובילות למחיר משלוח של 12.88 +4.20 $ ביטוח.

השאלות שלי הן:

1. בבאי 2 יכול להיות ויצא להשתמש בקופון המקנה 15-25% הנחה (תלוי בקופון וככל שיישאר עד שיגיע אליהם) כך שמחיר המשלוח האוירי יעמוד על 20$ בערך. כמו כן, אמור להיות שליח עד הבית ולהבנתי מהיר יותר. בהתייחס לנתונים אלו ובכלל בהתייחס לכל הפרמטרים ואופי הפריט - דרך מי עדיף לשלוח? האם הם ייקחו גם דמי טיפול וכאלה (כפי שמופיע בקונים עבורך באמזון)?

2.

"

Airmail Economy": זה דואר אמריקני? זה כולל מס' מעקב? זה מאוד איטי? ההפצה לבית היא עם דואר ישראל?

3. השליחים של באי 2: זה תיאום? של מי זה? זה גם זולג לדואר בסוף?

אני יודע ששאלתי הרבה וכתבתי המון אבל אודה לעזרתכם,

בן.

shipito.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
הי לכולם,

כמאותגר רכישות באינטרנט, קראתי את הדברים שרשמתם, אולם נתקלתי במס' סוגיות שאודה אם יודעי הדבר יוכלו לבאר לי.

נכנסתי לאתר (משום מה בעברית). ביצעתי את הליך הרישום, בחרתי בחשבון חינמי וקיבלתי מייל אישור. לאחר מכן, דרך הלינק במייל, הופניתי לאתר (באנגלית - מה שקורה מאז כל הזמן עם ההתחברות לאתר). הכל נראה בסדר בתחילה אלא שלאחר מכן הופיעו כמה סוגיות שלא ממש הבנתי:

א. קיבלתי הודעה בצבע צהוב למטה תחת לשונית הנוגעת לווריפיקציה של החשבון, משהו בנוגע להכנסת כרטיס אשראי לשם כך. אלא שאני בכלל מעוניין להשתמש בפייפל. אז קראתי מדריך באינטרנט לפיו בעת הליך הרישום הראשוני הייתי אמור להפקיד 5$ לבחירתי דרך כ.א או פייפל וכו'. אני לא נתקלתי בעניין הזה ברישום וגם ראיתי שהמדריך מינואר 15 ואז הבחירה בעת הרישום, בין החשבונות היה הפרימיום בתשלום והחינמי באמת דרש הפקדת 5$ (אצלי היה רשום חינם). מכל מקום, מצאתי אפשרות לאחר מכן ודרך פייפל, עשיתי הפקדה של 5$ וקיבלתי אישור מהאתר.

ב. בהמשך לסעיף הקודם, הסטטוס הנוכחי שלי מבחינת ורפיקציה מופיע בתמונה מטה - מה אני אמור לעשות עם זה? כדי שאוכל להשתמש בחשבון חייב לעדכן את כל המסמכים? אם לא - זה משפיע על משהו? כרגע אני במצב של להניע הזמנות לשם?

מצאתי מעיל לאבא שלי ליום ההולדת. המחיר הסופי במשלוח לארה"ב (חינם) הינו 40$. המידות והמשקל ע"פ אמזון (הוספתי מעט כדי לראות תרחיש פסימי במחשבונים) הינם :1.2*1.2*.1.2 אינץ', 600 גר'. המוכר הוא אמזון עצמו ואין מיסים בתוך ארה"ב.

- בBUY2: ע"פ מחשבון אמזון: יצא משלוח אוירי 40$. הם רושמים שם שכדי לקבל מידע מדויק יותר ללכת למחשבון הרגיל. אז עשיתי זאת וקיבלתי מחיר משלוח של 27$. לדידם, מדובר במחיר עד הבית. לציין שכשבדקתי בקונים עבורך באמאזון אצלם, נוספו גם כמעט 7 דולר של עלויות טיפול שלא מופיעות באלטרנטיבות אחרות. - מה קרוב יותר למציאות?

השאלות שלי הן:

1. בבאי 2 יכול להיות ויצא להשתמש בקופון המקנה 15-25% הנחה (תלוי בקופון וככל שיישאר עד שיגיע אליהם) כך שמחיר המשלוח האוירי יעמוד על 20$ בערך. כמו כן, אמור להיות שליח עד הבית ולהבנתי מהיר יותר. בהתייחס לנתונים אלו ובכלל בהתייחס לכל הפרמטרים ואופי הפריט - דרך מי עדיף לשלוח? האם הם ייקחו גם דמי טיפול וכאלה (כפי שמופיע בקונים עבורך באמזון)?

2.

"

Airmail Economy": זה דואר אמריקני? זה כולל מס' מעקב? זה מאוד איטי? ההפצה לבית היא עם דואר ישראל?

בן.

[ATTACH=CONFIG]445117[/ATTACH]

1) לפי מה שכתוב, מבחינתם אתה נחשב ללקוח מסוכן, והחשבון שלך מושהה, כל עוד לא הגעת ל35%

ווריפיקציה של החשבון.

מספיק שתעלה אליהם לאתר צילום דרכון+צילום רשיון נהיגה והגעת ל40% ווריפיקציה של החשבון.

חתימה על מקוונת על טופס 1583 תיתן לך 15% ווריפיקציה של החשבון, אימות כרטיס אשראי תיתן עוד 10% ווריפיקציה של החשבון.

האימות מתבצע בצורה דומה לאיך שפאיפאל מאמתים כרטיס אשראי, שיפיטו מחייבים אותך בסכום של עד 5 דולר, את החיוב תראה בחשבון האשראי שלך ותצטרך להקיש הסכום המדוייק, באתר שיפיטו, ככה שיפיטו מאמתים את הזהות שלך.

החיוב נשאר ביתרה בחשבון בשיפיטו וישמש למשלוחים הבאים.

2)זה הימור לגבי גודל ומשקל החבילה שבאמת יצא בסוף, בBUY2USA זה כולל ביטוח, מגיע בדואר מהיר,דואר שליחים של דואר ישראל, עם תיאום מסירה טלפוני, בערך שבוע, עם שליח עד הבית, כל עוד לא הגעת לשווי מוצר של 75$, לא תחוייב בשום עמלה כשתגיע החבילה.

בשיפיטו Airmail Economy, זה דואר רגיל דרך דואר ישראל, איטי נורא, יקח בין 3 שבועות לחודשיים, תחכה בתור בדואר השכונתי שלך. תעשה את החשבון אם כדאי לך בשביל לחסוך 4-9$, אם יש לך קופון לBUY2USA.

בסכום של פחות מ100$ לחבילה+דמי משלוח כדאי לוותר על הביטוח בשיפיטו, הסיכוי לאבדן החבילה, בערך 5-7%.

פורסם
הי לכולם,

השאלות שלי הן:

2.

"

בן.

[ATTACH=CONFIG]445117[/ATTACH]

1) לפי מה שכתוב, מבחינתם אתה נחשב ללקוח מסוכן, והחשבון שלך מושהה, כל עוד לא הגעת ל35%

ווריפיקציה של החשבון.

מספיק שתעלה אליהם לאתר צילום דרכון+צילום רשיון נהיגה והגעת ל40%

ווריפיקציה של החשבון.

חתימה על מקוונת על טופס 1583 תיתן לך 15%

ווריפיקציה של החשבון, אימות כרטיס אשראי תיתן עוד 10%

ווריפיקציה של החשבון.

האימות מתבצע בצורה דומה לאיך שפאיפאל מאמתים כרטיס אשראי, שיפיטו מחייבים אותך בסכום של עד 5 דולר, את החיוב תראה בחשבון האשראי שלך ותצטרך להקיש הסכום המדוייק, באתר שיפיטו, ככה שיפיטו מאמתים את הזהות שלך.

החיוב נשאר ביתרה בחשבון בשיפיטו וישמש למשלוחים הבאים.

2)זה הימור לגבי גודל ומשקל החבילה שבאמת יצא בסוף, בBUY2USA זה כולל ביטוח, מגיע בדואר מהיר,דואר שליחים של דואר ישראל, עם תיאום מסירה טלפוני, בערך שבוע, עם שליח עד הבית, כל עוד לא הגעת לשווי מוצר של 75$, לא תחוייב בשום עמלה כשתגיע החבילה.

בשיפיטו

Airmail Economy, זה דואר רגיל דרך דואר ישראל, איטי נורא, יקח בין 3 שבועות לחודשיים, תחכה בתור בדואר השכונתי שלך. תעשה את החשבון אם כדאי לך בשביל לחסוך 4-9$, אם יש לך קופון לBUY2USA.

בסכום של פחות מ100$ לחבילה+דמי משלוח כדאי לוותר על הביטוח בשיפיטו, הסיכוי לאבדן החבילה, בערך 5-7%.

עדיף לקנות ישירות מאמזון במקום דרך אתר BUY2USA כי זה כרוך בעמלה.

ניתן לקבל 25% הנחה על קניות באמזון אם משלמים באמצעות ביטקויין באתר PURSE.IO, שניתן לקנות תווי קניה לאמזון ב3% הנחה באתר http://www.gyft.com בתשלום בביטקויין.

שיפיטו נותנים 4.3% הנחת מזומן על תשלום בביטקוין, המשלוחים הכי זולים בשיפיטו זה AIRMAIL ECONOMY דרך הכתובת בקליפורניה.

פורסם

עוד לא יצא לי להשתמש בחברת שילוח 'חיצונית' אז רציתי לשאול:

אם שילמתי נגיד באמזון סה"כ 75$, ולחברת שילוח חיצונית עוד 20$, זה נחשב מבחינת מס כאילו שילמתי 95$, או שהמשלוח החיצוני לא נכלל בתחשיב לצרכי מס?

אני שואל כי עד כה הזמנתי מחו"ל רק ממוכרים ששולחים לארץ, ובכל המקרים עלות המשלוח היתה חלק מהסכום הכולל לצרכי מס.

תודה לעונים!

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

ב Buy2USA המחיר שמופיע לך לפני ההמשך לאישור וביצוע ההזמנה בפועל הוא המחיר הסופי. מנסיון אין הפתעות, לא מהמכס ו/או מכל גורם אחר ; הבעיה היחידה שלי עם Buy2USA היא שהם עובדים עם דואר שליחים וכיאה לשירות מטעם דואר ישראל קשה להשיג אותם וברוב המוחלט של המקרים ההפצה מסתיימת בכך שהשליח אפילו לא מנסה ליצור קשר טלפוני, אלא פשוט שם פתק על הדלת (אם זו הדלת הנכונה ולא בבניין הסמוך) עם פרטים ליצירת קשר עם המרכז ומכאן לך תחפש אותם.

מרבית השילוחים שעשיתי מ B2U הסתיימו בכך שיצרתי קשר טלפוני עם מרכז ההזמנות של דואר השליחים, ביקשתי מהם שלא יעשו שום דבר עם החבילות ואגיע בכוחות עצמי למרכז שלהם בבני-ברק (סמוך לתחנת רכבת) לאיסוף - מסיבה לא ברורה הם לא בקטע של לשלוח את החבילה לסניף הדואר שלי.

פורסם
עוד לא יצא לי להשתמש בחברת שילוח 'חיצונית' אז רציתי לשאול:

אם שילמתי נגיד באמזון סה"כ 75$, ולחברת שילוח חיצונית עוד 20$, זה נחשב מבחינת מס כאילו שילמתי 95$, או שהמשלוח החיצוני לא נכלל בתחשיב לצרכי מס?

אני שואל כי עד כה הזמנתי מחו"ל רק ממוכרים ששולחים לארץ, ובכל המקרים עלות המשלוח היתה חלק מהסכום הכולל לצרכי מס.

תודה לעונים!

לפני כמה שנים תוקן החוק ככה:

כל עוד ערך החבילה עד 75$, אפילו אם עלות המשלוח היא 100$ לא יהיה חיוב בשום מס.

אם ערך החבילה מעל 75$, כל הסכום הכולל שווי החבילה+עלות המשלוח של המוכר, מחויבים במסים.

כשמדובר בחברה חיצונית כמו שיפיטו/BUY2USA זה שירות נפרד עם קבלה נפרדת, בשום מקרה לא נכלל בחישוב המסים.

פורסם

בקשר לסעיף 1 ש vjodod כתב.

1) לא הבנתי למה אתה משרשר את ההודעה שלו הענקית שהיא ממש למעלה. (ועוד פעמיים).

2) למה אתה מפחיד אותו, לא צריך לשלוח להם שום מסמך. אני לא שלחתי כלום. צריך רק לעמוד בתנאים שלהם.

שלם תמיד רק מפייפאל רק עם השם שלך והכתובת שלך, ואל תנסה לשנות את כתובת המשלוח באיזה 5 משלוחים ראשונים לכתובת אחרת מהכתובת שאיתה נרשמת. וזהו.

הוריפיקציה תעלה לבד עם מספר המשלוחים שלך.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
1) לפי מה שכתוב, מבחינתם אתה נחשב ללקוח מסוכן, והחשבון שלך מושהה (לא בטוח, ראה בהמשך), כל עוד לא הגעת ל35%

ווריפיקציה של החשבון. מספיק שתעלה אליהם לאתר צילום דרכון+צילום רשיון נהיגה והגעת ל40% ווריפיקציה של החשבון.חתימה על מקוונת על טופס 1583 תיתן לך 15% וריפיקציה של החשבון, אימות כרטיס אשראי תיתן עוד 10% ווריפיקציה של החשבון.

בקשר לסעיף 1 ש vjodod כתב.

2) למה אתה מפחיד אותו, לא צריך לשלוח להם שום מסמך. אני לא שלחתי כלום. צריך רק לעמוד בתנאים שלהם. שחלק מהם הם 35% וריפיקציה, ראה בהמשך שלם תמיד רק מפייפאל רק עם השם שלך והכתובת שלך, ואל תנסה לשנות את כתובת המשלוח באיזה 5 משלוחים ראשונים לכתובת אחרת מהכתובת שאיתה נרשמת. וזהו. הוריפיקציה תעלה לבד עם מספר המשלוחים שלך לדידם לא, ראה בהמשך.

טוב, אז אקדים ואומר שאת המוצר הזמנתי, אולם בשל אי הבהירות שלחתי אותו לכתובת של BUY2 - הפרש של 10$ לא נראה לי גבוה מידי, המה גם שמדובר במתנת יומלדת ואני לא רוצה עיכובים (יותר מאלו שגם כך יהיו). המשלוח צפוי לעלות בין20-27$.

מעבר לכך,

בין 2 הדעות שהועלו כאן האמת כנראה איכשהו באמצע. אסביר: אתמול בלילה עליתי בצ'אט שלהם, יצוין שענתה לי נציגה די מהר וחפרתי לה במשך שעה עם שלל השא', לפחות אלו שזכרתי.

להלן התשובות שקיבלתי:

1. עניין העבודה עם החשבון ו-ווריפיקציה:

ע"פ הנציגה, כבר בשלב בו אני נמצא (כשלא סיפקתי להם דבר ממה שביקשו ,אלא ביצעתי רישום נטו + הפקדה של 5$ דיפוזיט [שלא ברור לי מדוע עשיתי זאת ואם זה תנאי - מה אתם מכירים?]) ניתן להתחיל ולהזמין. יחד עם זאת, היא טוענת, וזאת בהתאם להסכם השימוש שלי עימם (כן, זה שאף אחד לא ממש קורא) שאני מתחייב ל-35% וריפיקציה. מה הסנקציות אם לא עשיתי את זה (למשל: האם תיתקע החבילה) לא הצלחתי להבין. היא המליצה לסרוק ת.ז + למלא את הטופס הזה (שאין לי מושג מהו) ללא אישור נוטריון (נדרש רק אם אני מתכוון להזמין ספרים או מגזינים לדידה).

- לעניין זה: למטה, תחת הזמנות וחשבוניות, היו 2 עניינים:

א. הופיע פעמיים עניין הדיפוזיט של 5$. פעם אחת כהושלם ופעם שנייה כ-לא. לדברי הנציגה, תקלת מערכת וימחק תוך 30 יום - נראה.

ב. החשבון עדיין נמצא במצב "פרוססינג" - לדבריה מאחר ולא השלמתי את תהליך הורפיקציה. מחד, זה מתאים למה ש-

vjodod כתב. מאידך, היא אמרה שעדיין ניתן לעבוד עם החשבון למרות זאת, מה שתואם את דבריו של ALPHA.

- לגבי מה שאמר ALPHA בנוגע לכך שהורפיקציה עולה אטומטית עם הזמן - אומרת שלא.

2. תשלום: אכן פייפל חייב להיות על אותו שם של בעל החשבון אצלם . לדוג':בן ו-בן.

3. ה-AIRMAIL: אמרה שאין מס' מעקב ושמדובר עד 42 ימי עסקים - נראה לי מטורף, מה דעתכם?

4. דיוק המחשבון שלהם: טוענת (וחפרתי לה על זה) שאם הזנתי מידות נכונות, אזיי המחיר במחשבון יהיה זהה למחיר במשלוח הסופי.

5. מס' החבילות בחשבון רגיל: זה ממש גרוע

ע"פ הנציגה בסוג חשבון כזה, בכל נק' זמן, ניתן שיהיה במי מהמחסנים האפשריים שלהם רק חבילה אחת (לא, אי אפשר לדבריה לעקוף את זה עם הזמנה למחסן אחר שלהם). עד שהיא לא יצאה לארץ אסור להכניס אליהם עוד חבילה, כך אמרה. כלומר, רק מרגע שיצאה החבילה לארץ, כך הבנתי, אז ניתן להכניס חבילה נוספת. אין גם איחוד חבילות.

-מאחר ואני לא שולט במוכרים לחלוטין, שאלתי מה יקרה אם כן יגיעו 2 חבילות יחד:

אמרה שיקבלו את השניה, אך יחייבו על אחסנתה (WTF). רוצה אחרת, תעשה את החשבון בתשלום חודשי, אחרת זה מה יהיה (לא ידעה להגיד מה תעריף האחסנה) אני מסיק שעלי לשלוח אליהם חבילה, לראות שהגיע ולהוציא אותה לארץ. כשיהיה סטטוס שהוצא לארץ ,הוא אז רק לעשות משלוח חדש אליהם.

- שכחתי לשאול האם זה משנה כמה מוצרים יש בתוך החבילה (כי אז אולי עדיף, למשל באמזון, לקנות ביחד, כדי שיקבלו חבילה אחת, לא?).

6. מגבלה של 500$ לחודש (המון, אבל בכל זאת):

אמרה שאם במהלך וריפיקציה מנפיקים להם את הטופס הנוטריוני, אז הסכום יגדל ב-50%. או שיגדל לפי חודשי שימוש (והכוונה, כדי לשמור את הרצף, היא כמה חודשים רצופים בהם בוצעה הזמנה אחת לפחות בכל חודש) כדלקמן: 3 חודשים -15%, 6 חודשים- 25%, 12 חודשים - 50%.

7. טל' על החבילה (התאם לשירות החדש של דואר ישראל) : מופיע כברירת מחדל.

אז אלו עיקרי הדברים ולמעט השאלות ששזורות בפנים, יש לי 2 תהיות עיקריות (שאני זוכר) :

א. אם זה המצב לאשורו אזי השירות הזה בעייתי ולו בשל אי היכולת לשלוח במקביל כמה חבילות (לא מבין מה האינטרס) ולכן אני אישית אנצל אותו, או למשהו שבאמת עלויות המשלוח זולות בתכלית, או באמת לדברים קטנים (למשל: אזמין מאמזון עגילים או מטען לרכב) שגם אין לחץ זמן שיגיעו, כי הרי כל פעם צריך לחכות שחבילה אחת תצא.

- שא' אם אמאזון מקנים משלוח חינם אם עוברים 35$ בהזמנה אחת - שיפיטו יקבלו קופסה אחת? איך אדע לעשות משקל נפחי שלה (כמה מוצרים בפנים)?

ב. אני לא אוהב למסור פרטים מזהים סתם, קל וחומר לחתום על טפסים למיניהם (שאין לי גם כוח לקרוא) - מה עושים עם הווריפיקציה הזו - יש ממה לחשוש אם אנפיק להם צילום ת.ז + רשיון נהיגה למשל? צריך/לא צריך? ואולי אני נוירוטי?

אז אלו הדברים שעלו בחכתי. אני מקווה שהם עוזרים ואשמח להתייחסות + תשובות לשאלותיי מיודעי דבר.

סליחה על האריכות,

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם (נערך)

ראה תמונה של הוריפיקציה שלי, לא העלתי שום מסמך. תסתכל גם שעלתה לי גם מגבלת ה-500$.

verify.png

הדואר מגיע בין 6 ימים (קרה לי כבר) לבין חודש במקרה הרע. בממוצע 12-14 יום. (מהתאריך שנרשם שהחבילה נשלחה מקליפורניה, ללא המעבר בין המחסנים).

כבר קרה לי שבלי כוונה הגיעו 2 חבילות ביחד. הם טיפלו בהם אותו דבר, ולא הייתה בעיה. אני בדרך כלל תמיד משלם מייד ושולח חבילה. חוץ מפעמים שצריך בקשה מיוחדת, או שהיא מגיעה ב-2:00 בלילה שלנו.

אפילו הייתה חבילה שרציתי להחזיר והייתה איזה שבוע בתור, בזמן שהגיעו חבילות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי car_me

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

שמע, זה מה אמרה לי נציגה שלהם. מתי נרשמת לשירות, אולי הקשיחו עמדות?

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

נרשמתי לפני שנתיים בערך. אבל לא נראה לי זה משנה. דרך אגב, קראתי באיזה מקום שדמי אחסון לחבילה מעל המכסה הם 1$ ליום. לי לא לקחו בכלל שהיו לי חבילות עודפות.

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מה לגבי http://www.dealtas.com מישהו התנסה?

אשמח לעזרה קטנה,

אני רוצה להזמין 3 מעילים נוגדי רוח המשקל של שולשתם 600 גרם (כן, כן!)

עלות כוללת 241$

2 כאלו http://bit.do/bxZYS

ואחד http://bit.do/bxZYY

דרך האתר המשלוח הוא 100$ וכנראה לזה יש להוסיף מס.

מה הדרך הטובה ביותר?

תודה מראש!

פורסם
[/right]

טוב, אז אקדים ואומר שאת המוצר הזמנתי, אולם בשל אי הבהירות שלחתי אותו לכתובת של BUY2 - הפרש של 10$ לא נראה לי גבוה מידי, המה גם שמדובר במתנת יומלדת ואני לא רוצה עיכובים (יותר מאלו שגם כך יהיו). המשלוח צפוי לעלות בין20-27$.

אם חשוב לך שהחבילה תגיע בזמן אז עשית בשכל, במיוחד אם שווי החבילה מתחת ל75$, בשילוח הזול של שיפיטו זה היה עובר דרך דואר רגיל איטי ללא מספר מעקב, אי אפשר לדעת מתי היה מגיע.

מעבר לכך,

בין 2 הדעות שהועלו כאן האמת כנראה איכשהו באמצע. אסביר: אתמול בלילה עליתי בצ'אט שלהם, יצוין שענתה לי נציגה די מהר וחפרתי לה במשך שעה עם שלל השא', לפחות אלו שזכרתי.

להלן התשובות שקיבלתי:

1. עניין העבודה עם החשבון ו-ווריפיקציה:

ע"פ הנציגה, כבר בשלב בו אני נמצא (כשלא סיפקתי להם דבר ממה שביקשו ,אלא ביצעתי רישום נטו + הפקדה של 5$ דיפוזיט [שלא ברור לי מדוע עשיתי זאת ואם זה תנאי - מה אתם מכירים?]) ניתן להתחיל ולהזמין. יחד עם זאת, היא טוענת, וזאת בהתאם להסכם השימוש שלי עימם (כן, זה שאף אחד לא ממש קורא) שאני מתחייב ל-35% וריפיקציה. מה הסנקציות אם לא עשיתי את זה (למשל: האם תיתקע החבילה) לא הצלחתי להבין. היא המליצה לסרוק ת.ז + למלא את הטופס הזה (שאין לי מושג מהו) ללא אישור נוטריון (נדרש רק אם אני מתכוון להזמין ספרים או מגזינים לדידה).

אני נתתי להם מה שדרשו, צילום תעודת זהות,צילום דרכון,צילום רשיון נהיגה,אימות כרטיס אשראי ועוד, חוץ מחתימת נוטריון, לא קרה לי מזה שום דבר רע ואצלי יש 73% ווריפיקציה עם הגבלה של יותר מ1000$ לחודש.

- לעניין זה: למטה, תחת הזמנות וחשבוניות, היו 2 עניינים:

א. הופיע פעמיים עניין הדיפוזיט של 5$. פעם אחת כהושלם ופעם שנייה כ-לא. לדברי הנציגה, תקלת מערכת וימחק תוך 30 יום - נראה.

ב. החשבון עדיין נמצא במצב "פרוססינג" - לדבריה מאחר ולא השלמתי את תהליך הורפיקציה. מחד, זה מתאים למה ש-

vjodod כתב. מאידך, היא אמרה שעדיין ניתן לעבוד עם החשבון למרות זאת, מה שתואם את דבריו של ALPHA.

- לגבי מה שאמר ALPHA בנוגע לכך שהורפיקציה עולה אטומטית עם הזמן - אומרת שלא.

הורפיקציה עולה לאט לאט באחוזים בודדים עם הזמן

2. תשלום: אכן פייפל חייב להיות על אותו שם של בעל החשבון אצלם . לדוג':בן ו-בן.

נכון חשוב מאוד, חוסר התאמה יגרום להשהיית החשבון

3. ה-AIRMAIL: אמרה שאין מס' מעקב ושמדובר עד 42 ימי עסקים - נראה לי מטורף, מה דעתכם?

זה דואר רגיל ואיטי, תלוי בדואר ישראל, יכול לקחת גם 4 חודשים

4. דיוק המחשבון שלהם: טוענת (וחפרתי לה על זה) שאם הזנתי מידות נכונות, אזיי המחיר במחשבון יהיה זהה למחיר במשלוח הסופי.

אין בעיה עם דיוק המחשבון, הגודל הסופי של החבילה, זה תמיד הימור, זה תלוי במוכר,אם לא מדובר במוצר שביר, אני משתדל בקניות להוסיף למוכר הערה שישתדל לארוז באריזה כמה שיותר קטנה וקלה.

5. מס' החבילות בחשבון רגיל: זה ממש גרוע

ע"פ הנציגה בסוג חשבון כזה, בכל נק' זמן, ניתן שיהיה במי מהמחסנים האפשריים שלהם רק חבילה אחת (לא, אי אפשר לדבריה לעקוף את זה עם הזמנה למחסן אחר שלהם). עד שהיא לא יצאה לארץ אסור להכניס אליהם עוד חבילה, כך אמרה. כלומר, רק מרגע שיצאה החבילה לארץ, כך הבנתי, אז ניתן להכניס חבילה נוספת. אין גם איחוד חבילות.

זה אף פעם לא הפריע לי, כל חבילה שמגיעה לשם, מיד כשאני מקבל מהם הודעה במייל, אני מיד ממלא הצהרה למכס, בוחר שיטת שילוח, משלם ומיד משלח את החבילה לארץ. לא מעוניין באיחוד חבילות בגלל המכס.

-מאחר ואני לא שולט במוכרים לחלוטין, שאלתי מה יקרה אם כן יגיעו 2 חבילות יחד:

אמרה שיקבלו את השניה, אך יחייבו על אחסנתה (WTF). רוצה אחרת, תעשה את החשבון בתשלום חודשי, אחרת זה מה יהיה (לא ידעה להגיד מה תעריף האחסנה) אני מסיק שעלי לשלוח אליהם חבילה, לראות שהגיע ולהוציא אותה לארץ. כשיהיה סטטוס שהוצא לארץ ,הוא אז רק לעשות משלוח חדש אליהם.

אני משתדל לא להגיע למצב הזה ולנסות, משלח חבילה לארץ ואז קונה עוד מוצר.

- שכחתי לשאול האם זה משנה כמה מוצרים יש בתוך החבילה (כי אז אולי עדיף, למשל באמזון, לקנות ביחד, כדי שיקבלו חבילה אחת, לא?).

עדיף כל עוד ערך החבילה לא עולה על 75$, בגלל המכס, אם החבילה שוקלת מעל 1 ק"ג, עדיף דרך BUY2USA, אלא אם כן שווי החבילה מעל 75$ ואז עדיף שיפיטו בגלל הסיכוי הגבוה להימנע מחיוב במסים.

6. מגבלה של 500$ לחודש (המון, אבל בכל זאת):

אמרה שאם במהלך וריפיקציה מנפיקים להם את הטופס הנוטריוני, אז הסכום יגדל ב-50%. או שיגדל לפי חודשי שימוש (והכוונה, כדי לשמור את הרצף, היא כמה חודשים רצופים בהם בוצעה הזמנה אחת לפחות בכל חודש) כדלקמן: 3 חודשים -15%, 6 חודשים- 25%, 12 חודשים - 50%.

500$ זה מעל ומעבר ללקוח פרטי, המגבלות האלו לא חלות על משלמים בביטקויין

7. טל' על החבילה (התאם לשירות החדש של דואר ישראל) : מופיע כברירת מחדל.

מנסיון כואב, הם לא הדפיסו את הטלפון על החבילות שלי, בגלל זה החבילות התעכבו בדואר ישראל, לא קבלתי סמסים, רק פתקים וורודים, וחבילה אחת, זולה, לא מבוטחת, מ22 לספטמבר עדיין לא הגיעה. למדתי לקח והתחלתי להוסיף את הטלפון הנייד שלי לשורת הכתובת באתר שיפיטו.

אותו סיפור היה לי במשלוחים ישירים מEBAY, גם שם הוספתי את מספר הנייד לשורת הכתובת.

עד לא מזמן זה לא היה משנה, אבל עכשיו כשדואר ישראל עברו לשליחת סמסים, אז התחילו בעיות.

אז אלו עיקרי הדברים ולמעט השאלות ששזורות בפנים, יש לי 2 תהיות עיקריות (שאני זוכר) :

א. אם זה המצב לאשורו אזי השירות הזה בעייתי ולו בשל אי היכולת לשלוח במקביל כמה חבילות (לא מבין מה האינטרס) ולכן אני אישית אנצל אותו, או למשהו שבאמת עלויות המשלוח זולות בתכלית, או באמת לדברים קטנים (למשל: אזמין מאמזון עגילים או מטען לרכב) שגם אין לחץ זמן שיגיעו, כי הרי כל פעם צריך לחכות שחבילה אחת תצא.

שיפיטו נהדר לחבילות קטנות מ1ק"ג,חבילות יקרות מעל 75$,חבילות שדרוש להן אישור ייבוא, למשל חלפים לרכב, למשל "חיישני חניה". לי שיפיטו חסך הרבה כסף, חצי מחיר ממחיר המשלוח של המוכר בEBAY על חבילת 100 קונדומים ששוקלת 200 גרם.

מוצרים קטנים מתחת ל1ק"ג, שלא צריך באופן דחוף לשלוח רק דרך שיפיטו.

מוצרים גדולים מעל 1.5ק"ג ששווים מתחת ל75$,שלא צריכים אישור ייבוא לשלוח רק דרך BUY2USA.

כל מוצר ששווה מעל 75$ ושוקל יותר מ2 ק"ג, לעשות חשבון מה עדיף שיפיטו או BUY2USA, תלוי בערך המוצר ובמשקלו, גובה המיסים מול עלויות המשלוח.

כל מוצר שצריכים באופן דחוף לשלוח רק דרך BUY2USA.

כל מוצר שיש ספק לגבי אישורי ייבוא, למשל חלפים לרכב, לשלוח רק דרך שיפיטו.

- שא' אם אמאזון מקנים משלוח חינם אם עוברים 35$ בהזמנה אחת - שיפיטו יקבלו קופסה אחת? איך אדע לעשות משקל נפחי שלה (כמה מוצרים בפנים)?

זה כבר תלוי במוכר מאמזון, תשאל אותו, תבקש ממנו לארוז באריזה קטנה וקלה

ב. אני לא אוהב למסור פרטים מזהים סתם, קל וחומר לחתום על טפסים למיניהם (שאין לי גם כוח לקרוא) - מה עושים עם הווריפיקציה הזו - יש ממה לחשוש אם אנפיק להם צילום ת.ז + רשיון נהיגה למשל? צריך/לא צריך? ואולי אני נוירוטי?

אין ממה לחשוש, אני מסרתי להם כל מה שביקשו ולא קרה לי שום דבר רע

אז אלו הדברים שעלו בחכתי. אני מקווה שהם עוזרים ואשמח להתייחסות + תשובות לשאלותיי מיודעי דבר.

סליחה על האריכות,

בן.

התשובות שלי באדום

• תוכן חדש...