Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עו"ד לא עונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

פניתי לעו"ד מקרית ים, העורך דין הנ"ל פשוט מסנן אותי כבר תקופה של מעל לחצי שנה.

הדירה נרכשה ועכשיו נשאר לרשום את הדירה בטאבו, אני לא מקבל שום עדכון על התקדמות בתהליך,

אני מתקשר למשרד, עונה לי המזכירה ופשוט משקרת טוענת כי סופיה לא נמצאת כאשר אני שומע את קולה ברקע,

מבטיחה לחזור ולא חוזרת וככה זה נמשך תקופה של חצי שנה.

הבטיחה כי תסיים עם תהליך הטאבו ב-1.8 היום אנחנו ב-3.11 ואף לא טלפון או עדכון.

בבקשה תעזרו כי אני לא יודע איך לפעול.

אני רואה המון תביעות נגדה בטקדין, לא יודע אם זה יכול לעזור לטובתי.

אשמח אם לפחות אתם לא תשתמשו בשירותיה הנוראים!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

היה לי ניסיון דומה עם עורכי דין בתחום אחר. כשהם לא מעוניינים לעבוד איתך הם נעלמים ! מנתקים קשר לגמרי.

זה קרה לי עם 2 עורכי דין אחד אחרי השני, טלפונים , אס אמ אסים , הודעות במשיבון ואצל המזכירה, כלום לא חוזרים.

הבנתי את הרמז ועזבתי אותם.

זה זוועה, אסור לעבוד עם עורכי דין כאלה.

פורסם

תן לי לנחש, שילמת לה את מלוא הסכום על כל השירותים מראש?

אני שואל כי ההורים שלי עשו פעם את הטעות הזו עם עוכר דין ערבי אחד בקרית אתא וזכו ליחס דומה מאוד

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

דירה חדשה? יד שניה? יש לך שטרי מכר מקוריים+חוזה מכירה+אישורי עירייה?

אם התשובה לשאלה האחרונה היא "כן" (או שהם אצלה ואז יש מצב שאתה מבקש מהמזכירה שיכינו לך אותם ותבוא לקחת), אז פשוט מאד תבצע את הרישום בעצמך (במחיר יום עבודה אחד שלם ואבוד) או שתשכור מישהו שרוצה לעבוד ויעשה זאת (תלוי באיזה לשכה, אולי אוכל להמליץ לך על מישהו שסוגר את זה מהר).

יגאל, מקובל מאד ששכ"ט בחוזה מקרקעין משולם במלואו במעמד החתימה. רוב עוכרי הדין אמינים מספיק כדי להמשיך ולבצע את עבודתם גם אח"כ. וזה בלי קשר ללאומם, מינם או צבע עורם.

נגד אלו שלא- כמו שאמרו כבר, יש שוט ארוך וכואב מאד בדמות תלונה בלשכת עוה"ד.

עריכה:

דא"ג- שינוי רישום בטאבו עלול לארוך כחצי שנה בלשכות העמוסות (עד לרגע שאתה יכול להוציא נסח "נקי" על שמך).

אני מקווה אשתה לא כועס עליה סתם, על דברים שאינם בשליטתה?

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כל הסכום שולם,

את האמת, היחס היה זהה גם כשכל הסכום עוד לא שולם.

אני פשוט לא מבין כיצד ניתן לעבוד ככה, מדוע אנשי מקצוע מתנהגים בצורה כזאת וכיצד הם מצפים לזכות בלקוחות נוספים.

אם היא הייתה עונה לי פעם אחת ומעדכנת אותי היא הייתה סובלת ממני הרבה פחות (מתקשר כל כמה ימים).

כיצד אני יכול להוכיח/להצדיק את טענותיי על מול לשכת עורכי הדין?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

נטקו ציינתי שהוא ערבי לא מתוך גזענות אלא על מנת לתת רמז דק ממי להתרחק בקרית אתא, כי עד כמה שידוע לי אין הרבה כמוהו.

בכל אופן אני אחדד את השאלה "

כיצד אני יכול להוכיח/להצדיק את טענותיי על מול לשכת עורכי הדין?"

אותו עוכר דין שאני מדבר עליו היה חכם יותר מעוכרת הדין של פות"ש.

הוא היה עונה, והיה נמצא במשרדו. היה מחייך ומשרה בטחון. אבל פשוט לא היה עושה כלום חודשים על גבי שנים.

לבסוף כאשר המסמכים היו מאבדים את הרלוונטיות שלהם, היה גובה תשלום על הוצאת מסמכים חדשים ושוב לא עושה כלום.

אחרי ששנתיים אמא שלי רדפה אחריו והייתה מתייצבת אצלו במשרד על בסיס שבועי,

היא עשתה את רוב העבודה בעצמה.

אז מה אומרים ללשכה? העוכר דין שלי לא מזיז את התחת?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

לא. זה לא מספיק.

במקרה כזה אתה עלול לחטוף ממנו בחזרה (הוא אפילו לא צריך לשכור עו"ד לצורך ניקנוקך בתביעת לשון הרע :-P {כן,כן. יש תקדימים}).

אתה צריך להוכיח שהוא התרשל בתפקודו בצורה שגרמה לך לפגיעה של ממש.

(דהיינו, שמשך הזמן שעבר עד סיום הטיפול חורג בצורה משמעותית מהסביר/מקובל במקרים מקבילים, ורצוי גם להסביר שזה גרם לך נזק כלשהוא)

בגלל זה ערכתי את התגובה שלי והוספתי את הקטע של משך הרישום הארוך, שהוא באדיבות הבירוקרטיה הישראלית ואינו תלוי בעו"ד.

עוד עריכה, ועוד דא"ג אחד.

אני במקום פות"ש לא הייתי ממהר לפרסם את שמה של הגברת, מהסיבות הר"מ...

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

למזלי פגיעה של ממש עדיין אין,

כמו כן מה הזמן המקובל לרישום בטאבו? אני מניח שהתירוץ שהיא תעמוד מאחוריו זה באמת הבירוקרטיה

אבל לא זה מעניין אותי כמו היחס הזוועתי שאני מקבל מהמשרד שלה.

לצערי לא יכול למחוק את שמה, לא יכול לערוך...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

1. הייתי מנסה לבקש מחבר/חברה שיתקשרו למשרד וינסו לבקש את עו"הד שלך, מבלי להזדהות כמכרים שלך.

2. לנסות להגיע למשרד שלה ולדבר איתה in person.

3. במידה ולא עבד עד כה - מכתב רשום למשרד, בו אתה כותב שאתה מנסה ליצור עמה קשר מזה X זמן באמצעים Y ו-Z ואין מענה. אתה מבקש שיצרו איתך קשר בהקדם ושאינך שבע רצון מהטיפול בך.

פורסם
כמו כן מה הזמן המקובל לרישום בטאבו?

בין 4 חודשים (מנסיון בלשכת נתניה) עד חצי שנה (מנסיון בלשכת חיפה).

זה במקרה של העברת דירה יד שניה, בלי בעיות מיוחשות וכשכל המסמכים נמצאים ותקינים.

במקרה של רישום חדש (כולל רישום בית משותף שדורשת חתימה של המפקח) או במקרה שמסמכים חסרים או צווי ירושה וכד', עלול להקחת גם כפול.

אם תהיה באחת מהלשכות הנ"ל, ותראה את כמות התיקים על הרצפה ובתוך ארגזים במסדרון, תבין למה.

עוד דא"ג אחד אחרון- אם יש בידך שטרי מכר, ורשומה לזכותך הערת אזהרה (שזה לוקח דקות לבצע), אתה די מכוסה.

הסיכוי להפגע מהנואה במקרה כזה, קלוש.

פורסם

אני לא חושב שיש כאן הונאה כולשהי, סתם לא מרוצה מהסחבת והחוסר הענות מהצד שלה

זה הכל!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

• תוכן חדש...