Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין למכור את הסיויק 97 שלי ולהתשתדרג ברכב יד 2 (2009+) ואשמח לקבל עצות מכאלה שמבינים

תקציב: עד כ50 אלף

נסיעות: כל יום אשדוד - חולון בעיקר וגם בעיר (כ20 אלף קילומטר לשנה)

בדרך כלל יסעו 2 אנשים אבל כרכב יחיד במשפחה אז שיהיה מספיק מרווח ל4

(מיני לא בא בחשבון)

עדיפויות:

1. כמה שיותר חסכוני בדלק

2. כמה שיותר חסכוני בטיפולים + חלפים ובכלל באחזקה

3. משנה 2009+

4.אמינות ואיכות חומרים שיחזיקו לפחות ל5 שנים הבאות

מה ממליצים ?

בינתיים מתלבט בין יונדאי I30 2010 לבין שברולט קרוז 2010 (הבעיה שהם קצת טוחנות דלק איך שהבנתי)

פורסם

הרכבים שציינת לא ממש עונים להגדרה של כמה שיותר חיסכוני,בטח לא הקרוז.

ידני בא בחשבון? סופר מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה מחפש רכב שהוא כמה שיותר חסכוני בדלק ובאחזקה אבל לא מיני, אז מיצובישי ספייס סטאר או ניסאן מיקרה הם הרכבים הכי מתאימים עבורך. מכוניות שהם קצת יותר גדולות ממכוניות מיני אבל עדיין הרבה יותר חסכוניות ממכוניות משפחתיות כמו ה-i30 או הקרוז.

אם המכוניות האלו קצת קטנות עבורך לך על אופל קורסה. מכונית מרווחת, מאובזרת, אמינה ועם צריכת דלק נמוכה משל הקרוז או ה-i30.

פורסם

אני פתוח להצעות לכל הדגמים יש בשוק פרט למיני הממש קטנות. ספייססטאר ממש קטנה. אין לי בעיה עם סופר מיני ...

חשוב לי המחירצריכה ואחזקה כמה שפחות ...

מה עם סובארו b3?

פורסם (נערך)

גם סובארו לא חסכונית, בדומה לקרוז.

יש לי משהו לא שגרתי.

מהודעתך משתמע שרכב ידני בא בחשבון.

אתה רגיל להונדה - יש כמה ג'אז 1.2 בודדות עם גיר רגיל שעולות בסביבות 40 אלף. רכב מרווח יותר מסופר מיני אחרות, אמין ביותר וחסכוני להפליא.

ב 20 אלף קילומטרים בשנה תחסוך על דלק יותר מאשר תוספות הביטוח ואולי טיפולים טיפונת יותר יקרים. למה לא אוטומטית? כי בשנתונים שמתאימים לתקציב הגיר הוא רובוטי לא מוצלח, ורק מ 2011 חזרו לגיר רציף.

אם תוסיף כ 5-7 אלפים לתקציב, תוכל לקנות ג'אז 2011 גיר רציף ומנוע 1.4. זה רכב סחיר ומבוקש מאוד ( נכון לעכשיו ).

תציץ בלוח יד 2. יש שם כמה מודעות של switch ( אם אתה יודע מה זה ).

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גיר ידני לצערי לא בא בחשבון אני אשתגע בפקקים של איילון כל בוקר

JAZZ אוקיי יכולה להיות אופציה רכב גבוה מאוד

מה לגבי רנו פלואנס טורבו דיזל ? גם היא חסכונית מאוד

בינתיים אבל כנראה עם הI30 2010 נראה הרכב הכי אמין, זול לאחזקה, איכותי וצריכה ממוצעת של 1-12

פורסם (נערך)

התקציב נמוך מדי לפלואנס דיזל במצב טוב.

אני לא רואה יתרון של יונדאי על ג'אז לצרכים שלך. הוצאות דלק להונדה יהיו יותר נמוכות ואמינות לא פחות טובה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...