Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה ברוורס בקו ישר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שריטה, בחניה שלי אני מחנה ברוורס ואני תמיד חייב שהאוטו יהיה ישר, לא נוטה שמאלה או ימינה, מה רק שאני אף פעם לא מצליח. תמיד אני יורד מהאוטו כדי לבדוק. יש איזו שיטה או סימנים שאני יכול לראות שהאוטו ישר בלי לרדת? תודה.

פורסם

מצלמה עם קווים במסך.

שיטה נוספת ומומלצת יותר היא טיפול פסיכולוגי\פסיכיאטרי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ההמלצה על שינוי שיטת החשיבה במקומה.

המלצה פרקטית - פעם הייתה לאחי מיטה עם מעין ידית להביאה למצב ישיבה [נניח],

והידית הזאת כל הזמן היתה נתקעת לו בתחת, בביצים ובין לבין [לא נכנס לויכוח על איך קוראים לבין לבין].

אז המלצתי לו להתקין דיגלון קטן וגבוה שיתזכר אותו באשר לידית הסירוס וזה עבד.

אז בחנייה תוכל להתקין סמן ניצב כלשהו [זוג מכל צד ]-

משהו רך שניתן שיגע בגוף הרכב

[למשל כמו דגלון של יום העצמאות קטן מהניילון רק על גבעול ארוך].

כשתעבור ברוורס בינהם תדע שאתה מיושר.

אגב אם אתה כבר יורד מהרכב תוכל להסתפק רק בפתיחת הדלת -

צייר קו ישר ותראה לפני הרוורס שאתה מיושר איתו.

אבל עוד מעט מכוניות אוטומאטיות ויהיה לך טייס רוורס אוטומאטי לא תצטרך לטוס בעצמך

The first one to get angry loses

פורסם
בעת החנייה כוון את מראות הצד כלפי מטה, כך שתראה את הקווים בצדדים.

Wot 'e said.

אל תשתמש בכיוון מראות אחד לכל המצבים: התאם אותו לסיטואציה. בחניות כאלו כיוון אחת המראות פנימה ולמטה כך שרואים בה את הגלגל האחורי - משפרת פלאים את היכולת למקם את הרכב בדיוק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תתקין שני מובילים מפלדה על הרצפה כמו שיש במכונות שטיפת רכב, כך תוכל להחנות רק במובילים ולא תוכל להחנות באלכסון.

פורסם

אם יש חניה גם ממול אז תתיישר לפי החניה ממול, ואז תיסע לאחור כאשר ההגה ישר.

גם האופציה של פתיחת דלת היא פיתרון טוב ונוח . אני אישית פחות אוהב לשנות את כיוון המראות , מדובר גם בבלאי מואץ אם בכל פעם שתחנה תשנה את כיוונן, וגם אתה עלול לשכוח להחזיר אותן לקדמותן בתחילת הנסיעה או לכוון בצורה פחות אפקטיבית.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
לא הבנתי את האיור

מדובר במערכת הנחיה אנכית ויזואלית עבור מטוסים.

פותה"ש צריך הנחיה אופקית ולכן מכשיר כמו ILS יתאים יותר :wink:

240px-ILS_gauge.svg.png

פורסם
אני אישית פחות אוהב לשנות את כיוון המראות , מדובר גם בבלאי מואץ אם בכל פעם שתחנה תשנה את כיוונן, וגם אתה עלול לשכוח להחזיר אותן לקדמותן בתחילת הנסיעה או לכוון בצורה פחות אפקטיבית.

עקרונית אני סבור שזו גישה לא נכונה, כי היא מונעת מהנהג גמישות - וזה דבר שנכון לא רק עבור כיוון מראות.

במקום לחפש פשרה (שתוציא אותנו קירחים מכאן ומכאן) אנחנו יכולים וצריכים להתאים את עצמנו לכל סיטואציה בצורה המיטבית.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא הבנתי על מה מדברים פה.. אתם מנסים להנחית מטוס קרב על נושאת מטוסים או להחנות רכב?

פורסם (נערך)

וגם בנושאת מטוסים צריך לא רק להנחית את המטוס על המסלול הנע עם רוחות צד, אלא גם לתפוס כבל כדי לעצור את המטוס, אחרת נופלים למים והאוניה עולה עליך (אם לא מספיקים לתת גז ולהמריא חזרה, כלומר צריך להכנס לנחיתה במהירות גבוהה מאוד, האונייה ניראית כל כך קטנה שזה כמו לנחות על פיסת נייר קטנה באמצע שום מקום וגם הנגיעה במסלול היא על עיוור כי קודם צריך לגעת בגלגלים האחוריים וגם צריך להיות ישר באופן מושלם כדי לא ליפול לצדדים ולא לפגוע במבנים על גבי האונייה). ולגבי החנייה ברוורס, למי שמתקשה, מצלמה זה פתרון מעולה: יש קוי עזר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כדור כחול בבוקר, ורוד בערב, וכל חניה תראה לך ישרה כמו פלס.

ובנימה רצינית יותר - מצלמת רוורס (איכותית).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...