Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו שאלה רטורית, בחורף מן הסתם שאתה שוטף פחות בגלל המשקעים.

השטיפה היא אותה שטיפה בדיוק, ולאלו שאין קורת גג שמכסה את הרכב - שטיפה בחורף תחת השמש הקרירה (חרף אמיתי לא כמו עכשיו) לא תמיד יכולה להיות דבר רע, אבל בקיץ מצד שני אם תעשה את זה אתה תגרום לנזק.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני ניקיתי לפני הגשם כי הרכב היה מלוכלך.

למה? כי עכשיו כשיורד גשם, הרכב נראה יחסית סביר, ואחרי שתגמר תקופת הגשמים יהיה הרבה יותר קל לשטוף אותו, כי הרכב לא ממש יתלכלך בתקופה הזאת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שים לב שגשם ינקה את הרכב רק בכמויות גדולות ורק אם הרכב מקודם לא היה הכי מלוכלך.

לדוגמה, לפני כמה ימים הרכב שלי שוב התמלא באבק המסריח, תרתי משמע, שיש לנו כאן בארץ וכשירד גשמים אתמול ושלשום כל האוטו נקודות לבנות מהאבק והגשם.

לעומת זאת, כבר ראיתי שגשם חזק ביותר להרבה זמן מנקה גם קצת אבק.

פורסם

בחורף לעיתים רחוקות אני שוטף,גם ככה יד גשם או כביש רטוב שנסיעה בו תשפריץ על הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בחורף שעבר היו תקופות שלא שטפתי את הרכב כמעט חודשיים, יש מצב שאפילו קצת יותר.

השטיפה, מן הסתם, לוקחת זמן רב יותר - יש לשים לב לכמות הפילם (הג'יפה השחורה השומנית שנשארת על האצבע כשמעבירים אותה על הפח) שנחה לה על הרכב בתקופה שבה הרכב לא נשטף, היא שורטת מכה.

בועז דיין/דני רופ אצלי בחיוג מקוצר.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...