Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מהשכרה, הוסבר לי שבגלל שזה רכב יקר אז זה השכרה של חברות לטווח ארוך, מעין ליסינג.

שנת 2012 חודש עליה 8, 90,000 קמ, לפי הטיפולים שנעשו לרכב נראה שחוץ מטיפולים שוטפים והחלפות רפידות/צלחות/צמיגים לא היה שום דבר תקול.

הם מציעים הנחה מהמחירון של 27%

מצ"ב הבדיקה של החברה, האם התיאור התקול זה כסת"ח רגיל?

האם זה שווה את הזמן שלי ללכת לראות ודמי הפיקדון כדי שיביאו את הרכב ?

תודה.

20151020130105.jpg

פורסם

השכרה לטווח ארוך זה המצאה , הרכב עבר תיקון בגג ! יתכן שזה משהו שולי ויתכן שרציני אבל כשתרצה למכור ישחטו אותך !!! חוץ מזה כל הרכב צבוע למעט מכסה המנוע .....

רכב כזה אני קונה ב 40% הנחה ולא 27%....

פורסם

זה טופס הבדיקה הכי מסריח שנתקלתי בו בפורום. ברכבים סופר שמורים הם דואגים לציין כמה וכמה סעיפי כסת״ח, ופה - הכל נקי חוץ מתיקון בגג??? עבור לרכב הבא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אי אפשר לדעת כלום מהטופס בדיקה הזה. אם אתה מעוניין ברכב תזמין אותו לבדיקה במוסך שלך. שיגידו לך מה לדעתם קרה בגג ובמנוע . תבקש היסטוריית טיפולים שמגיע מהמוסך המרכזי .

פורסם

איך הגעת לזה שכל הרכב צבוע??

אני רואה שזה too good to be true אבל אני בנאדם שנותן להנות מהספק, כמובן שאם אני מחליט לבדוק הוא יעבור בדיקה עצמאית גם במכון וגם במוסך.

לגבי השכרה ארוכה למה המצאה? לאשתי היה רכב בהשכרה לשנתיים

פורסם
זה טופס הבדיקה הכי מסריח שנתקלתי בו בפורום. ברכבים סופר שמורים הם דואגים לציין כמה וכמה סעיפי כסת״ח, ופה - הכל נקי חוץ מתיקון בגג??? עבור לרכב הבא.

...כי את זה אפילו מכון הבדיקות הקבוע שלהם, לא יכל להסתיר !

עבור לרכב הבא (לדעתי זה רק קצה של מקבץ ליקויים גדול שהיית מקבל בבדיקה מטעמך).

alfa 156 2.5.

פורסם

תקרא את הבדיקה כתוב במפורש תיקוני צבע מסביב חוץ ממכסה המנוע , השכרת רכב לטווח ארוך זאת חארטה מאחר ואין לך נתונים כמה ארוך הייתה תקופת ההשכרה .

יתכן והושכר לשמונה חודשים ואחר כך החליף עשרות ידיים .... בקיצור זה סוג של גניבת דעת .

פורסם

וואי וואי טופס הבדיקה הזה מריח לא טוב.אם אתה כל כךךךך מתעקש תשלם על בדיקה במכון שאתה סומך עליו ורק אז תדע כמה באמת הרכב הזה עבר.שוב,רק אם אתה מתעקש.אני אישית הייתי עובד לרכב הבא.בהצלחה

פורסם

מה לגבי הרכב הזה?

מונדאו 2011, 120K קמ, ליסינג.20151021230005.jpg

ומה הכוונה לא לשלם אגורה בתור פקדון? כל החברות דורשות את זה כדי שתראה את הרכב..

פורסם

חפש פרטי... תשלם קצת יותר אבל לא תרגיש שסידרו אותך יום אחר שקנית אותו.

לא קונים רכב מליסינג/השכרה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
הרכב מהשכרה, הוסבר לי שבגלל שזה רכב יקר אז זה השכרה של חברות לטווח ארוך, מעין ליסינג.

שנת 2012 חודש עליה 8, 90,000 קמ, לפי הטיפולים שנעשו לרכב נראה שחוץ מטיפולים שוטפים והחלפות רפידות/צלחות/צמיגים לא היה שום דבר תקול.

הם מציעים הנחה מהמחירון של 27%

מצ"ב הבדיקה של החברה, האם התיאור התקול זה כסת"ח רגיל?

האם זה שווה את הזמן שלי ללכת לראות ודמי הפיקדון כדי שיביאו את הרכב ?

תודה.

[ATTACH=CONFIG]441338[/ATTACH]

ראיתי רכב לפני כמה ימים בסוכנות רכב מסוג קיה, תוצאות בדיקה אחד לאחד הכל תקין חוץ ממעיכות ותיקוני צבע

אפילו אישתי שלא מבינה הרבה הרימה גבה לנוכח הבדיקה

פורסם
השכרה לטווח ארוך זה המצאה , הרכב עבר תיקון בגג ! יתכן שזה משהו שולי ויתכן שרציני אבל כשתרצה למכור ישחטו אותך !!! חוץ מזה כל הרכב צבוע למעט מכסה המנוע .....

רכב כזה אני קונה ב 40% הנחה ולא 27%....

למה הנחה של 40% בלבד?? שיבקש הנחה של 100% ויסגור עניין.

במילים אחרות: קח את הרכב לבדיקה. מדובר ברכב מצוין. המחיר נשמע מפתה ואם יש "עיזים" אז זה צריך לעלות בבדיקה, בהיסטוריה ובגילוי הנאות של החברה.

פורסם

תודה על התגובות, כרגע ירדתי מהרכב הראשון, אולי אקפוץ לראות אותו כשיהיה זמין ללא פקדון בהמשך, יש בהודעה 10 רכב נוסף, מישהו יכול להתייחס?

• תוכן חדש...