Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב אני, מוצא את עצמי מתייעץ פה על יותר מדי דברים שלא קשורים לרכבים :roll:

התייעצתי פה פעמיים על נופש, אחד בצפון ואחד בים המלח והלכתי לפי התגובות שקיבלתי פה, ולא הצטערתי.

אז שוב, מחפש מלון להירגע עם זוגתי, הפעם רוצה ללכת באיזור תל אביב.

מתכננים ללכת לנופש איפשהו בסוף חודש נובמבר-תחילת חודש דצמבר, הנופש יהיה באמצע השבוע ל3 לילות (ראשון-רביעי).

דברים שחשובים לי:

חצי פנסיון לפחות - שתיהיה ארוחת בוקר וערב ועדיף שהערב יהיה בשרי

שתיהיה חניה ולא בתשלום (ראיתי מלונות שדורשים תשלום לחניה)

בריכה לא חובה כי יהיה קר, אבל אם יש בריכה מחוממת אין תלונות.

כמובן שהחדרים יהיו נחמדים וראויים לזוג ויהיה נח בעקרון.

שיהיה אחד מהמלונות האלו:

דן פנורמה תל אביב

דן תל אביב

דניאל הרצליה

הולידי אין סיטי סנטר תל אביב

הולידי אין קראון פלאזה תל אביב

כבר המכביה תל אביב

לאונרדו סיטי טאוור שרתון תל אביב

קרלטון תל אביב

רמדה רנסנס תל אביב

תודה שוב!

פורסם

הסיטי סנטר (בעזריאלי) זה של רשת קראון פלאזה (נכון שהולדי אין באותה רשת אבל המלון נקרא קראון פלאזה) ומבחינתי הוא מומלץ ביותר.

תנסה לשדרג לחדרי הדלקס- חדרים מרווחים מאוד, מיטת קינג סייז, מקלחון מרווח מאוד ואמבטיה... ועיצוב נקי: עירוני מודרני (אנחנו אוהבים).

גישה קרובה ברגל למתחם שרונה, בצוותא, הבימה, מוזיאון תל אביב, רחוב הארבעה וכל הסיטי למעשה.

הבריכה והחדר כושר הן של ההולמס פלייס- כניסה חינם לאורחי המלון נמצא במבנה של המלון (מכאן שהבריכה מקורה), נוף עירוני נהדר שנפרס עד הים מצד אחד ועד הרי השפלה מהצד השני, אוכל טוב, חניה בהנחה גדולה: יצא 6 שקלים לספ"ש...

בקיצור אנחנו נהנו ונחזור לשם בקרוב.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

האוכל לא עשיר בבוקר, אבל כל דבר פשוט קולע ונכון. רעב לא תצא.

ארוחות הערב הם בסגנון מסעדה (מזמין מתפריט), והם טובות למדי.

M-TECH E46

פורסם

אני לא מחפש מבחר, אני וזוגתי נסתדר עם נקניקיות ופרגיות בתוספת אורז וספגטי, רק שיהיה עשוי באהבה.

אני אבדוק אם אני זכאי לחצי פנסיון במלון הזה וכנראה שאלך עליו, אשמח לעוד תגובות מעוד אנשים, תודה!

פורסם (נערך)

טוב, הזמנתי את המלון. דיברתי איתם ואני בבעיה רצינית עם החניה, הפקיד במלון טוען שכל יום שאיהיה שם יעלה לי 45 שקל, כל יציאה וכניסה שלי מהמלון וחזרה תייקר את הסיפור ואני הולך לצאת כל יום לאטרקציה אחרת, אני הולך להיות במלון 4 לילות (מראשון עד חמישי) ולא בא לי לצאת בנזק של 300 שקל רק על חניה..

יש למישהו פתרון יצירתי להציע לי?

מה הסיכוי שאמצע חניה חינם בקרבת מקום?

אשמח להכוונה מאנשים שגרים במרכז, תודה.

עריכה אחרונה על ידי CartMan2oo5
פורסם

אתה חייב להגיע ברכב? מאיפה אתה מגיע? מוניות יכולות לפתור לך את הבעיה של החנייה (בהנחה שאתה יוצא בתל אביב זה לא אמור להיות יקר) וגם את הבעיה של לצאת ולשתות בערבים. אם אתה חייב להגיע ברכב אתה יכול לנסות למצוא חניה ברחובות הסמוכים או בצד השני של איילון. אמורה להיות שם חנייה אפורה בשפע ואז פשוט להתנהל עם מוניות.

פורסם

אני מגיע מהדרום, פעם אחרונה שנסעתי במוניות בתל אביב זה הסתכם ב100 שקל לילה אחד, אני הולך להיות במלון 5 יום ומתוכם לצאת 4 פעם, ספא טרקטורונים באולינג ואולי איזה פאב או הופעה, 4 נסיעות הלוך+חזור ולהוסיף את המונית מהחניה למלון וחזור זה כבר סה״כ 10 נסיעות ואין מצב שזה יצא פחות מ300 שקל סה״כ.

אין איזה כרטיס חניה שבועי בעזריאלי? או ליד עם מרחק הליכה קצר?

פורסם

יש בזעריאלי אחלה רכבת.

יש גם הרבה אוטובוסים ומוניות ספיישל. נראה לי שרכבת יחד עם "גט טקסי" למשך 4-5-6 יציאות יהיו יותר זולות מחניה+דלק עם רכב פרטי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הבנתי

2 אטרקציות מחוץ לתל אביב כ-20 דקות נסיעה מהמלון, אני חושב שרק שתיהם יעשו את העסק יקר יותר, לאחד מהם אין תחבורה ציבורים מחייבת מונית.. סה״כ מדובר ב5 נסיעות הלוך וחזור.. חשוב לציין שאני מקבל מהמלון 50 אחוז הנחה על החנייה, כנראה שאנסה למצוא את הפקיד שמתעסק עם החניה לדעת יותר

כבר אובד עצות

פורסם

תראה, אין ספק שרכב הופך את הסיפור להרבה יותר נוח. אני לא חושב שיש כאן פתרון קסם. גם אם תחנה כחול לבן כל היום עם פנגו זה יהיה ממש יקר [אם אני זוכר נכון זה באזור ה-6 שקלים לשעה למי שלא תושב ת"א].

כך או כך זו הוצאה כספית. נסה לברר לעומק כמה יעלה לך כל הסיפור. בסוף ההבדל יסתכם ב100-200 שקלים, אז שווה כבר להיות בנוחות של רכב פרטי [כי יש פקקים].

אולי יש אופציה להשכרת חניה לכמה ימים תמורת תשלום מסוים. שווה בדיקה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה הולך לארבעה לילות לבית מלון עם זוגתך, תפנק אותכם בחנייה, חבל על הזמן והעצבים של מציאת חנייה בתל אביב. גם כך ההבדל בעלות לא יהיה משמעותי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עברה לי מחשבה כזאת בלב וכנראה שהיה חסר לי חיזוק חיובי.. למרות שהשטות הקטנה הזאת הורידה לי קצת חשק לתל אביב ועודה לי רצון להעביר את המלון שוב לצפון

פורסם
אתה הולך לארבעה לילות לבית מלון עם זוגתך, תפנק אותכם בחנייה, חבל על הזמן והעצבים של מציאת חנייה בתל אביב. גם כך ההבדל בעלות לא יהיה משמעותי.

מחזק את המחשבה, אבל....

אתה באים בימי אמצע השבוע , גם למצוא מקום חניה בחניון עזריאלי לא פשוט.

נא לבדוק שהדרכון בתוקף ויש לכם ויזה למדינת תל אביב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...