Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוטודיפו יצאו במבצע לחיישני רוורס + התקנה ב 130, העיניין הוא שהרכב שלי בצבע ירוק בהיר ויש להם צבע כסף.

אפשר לצבוע חיישני רוורס, צבע ספרי בטמבור יעשה את העבודה ? הצביעה לא תפגע בתפקוד החיישנים ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

ממליץ לקנות באיביי חיישנים ירוקים בחצי מחיר ולהתקין לבד:

http://www.ebay.com/itm/As-gold-4-LED-Green-Sensor-Reverse-Backup-Radar-For-Car-Parking-/190912797116?hash=item2c734a19bc&vxp=mtr

או להיעזר בחבר פורום, יש פה המון אנשים עם מברגה שישמחו לעזור.

Stay Dirty

פורסם

לי כואב הלב על לעשות חורים בעצמי בטמבון

הייתי הולך על התקנה (רק תשים לב שרצוי שהחיישנים יגיעו עם מסך קטן ששמים על המראה)

תקח איזה צבע שבא לך ואז תקנה צבע עם מברשת קטן בצבע של האוטו שלך (יש לפעמים בכל מיני מקומות, לא בערך אלא לפי מס הצבע)

• תוכן חדש...