Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה כ3-4 חודשים המזגן ברכב לא קירר כמו שצריך אבל עדיין היה נסבל . לפני כשבועיים הוא הפסיק לקרר בכלל ומוציא כרגע רק חום .

הרכב בבעלותי כשנה וחצי והבעלים הקודמים לא מילא גז במזגן , אז תיארתי לעצמי שהבעיה היא חוסר גז במזגן .

אני צריך לציין שמאז ומתמיד בזמן ההתנעה של האוטו המזגן לא פועל מיד אלא לוקח לו כ 10 שניות להדליק את עצמו והמסך של בקרת האקלים מהבהב והאוטו שמור ומטופל במורשה בלי בעיות מיוחדות.

הלכתי היום למוסך ( לא מורשה ולא מתמחה בפולקסווגן אבל מוסך שכן מכבד את עצמו ) וביצעו לי וואקום גז לפי בקשתי ( למי המד במכשיר היה כ-110 יחידות והם השלימו לי ל 550 כפי שצריך להיות ברכב , אני לא כל כך מבין בזה ) .

אך כפי שאתם מבינים הבעיה לא נפתרה , במוסך ניסו במשך שעה לבדוק מסננים ,ללחוץ על דוושת הגז בזמן המילוי , לשנות טמפ׳ ,להעביר אוויר ושטיפה בכל מיני מקומות אך כל זה לא צלח.

במוסך הגיעו למסקנה שהמזגן כן מוציא קור וכל החלקים הקשורים למזגן פועלים כראוי , אך הקור פשוט לא מגיע ליחידה הפנימית כלומר יכול להיות שיש סתימה באחד הצינורות/היחידה הפנימית או בעיה בתריסים החשמליים שהקור פשוט לא מופנה לאן שהוא צריך להגיע ואולי צריך להחליף את היחידה או חלקים ממנה.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה ?

האם לדעתכם אני צריך לקחת את האוטו למוסך שמתמחה בפולו ( האם הבעיה היא מסובכת או שכל מוסך יכול להתעסק עם מזגנים של רכבים)? ואיך אני צריך להמשיך מפה? אם הבעיה היא בתריסים או משהו ביחידה הפנימית הבנתי שלהחליף אותם עולה קרוב ל2000 ש״ח .אני פשוט רוצה גם לדעת לאיזה בור אני בדיוק נכנס.

כמה לדעתכם עולה סוג של תיקון כזה?

תודה מראש !

פורסם

ברכבים האלה אכן יש בעיות עם התריסים החשמליים, ליתר דיוק עם חיישן שבתוכם. התריסים עצמם די יקרים , איך אני יודע שבדגם ללא בקרת אקלים ניתן להחליף את התריס שאחראי על חום/קור ללא פירוק הדשבורד. בכל אופן הייתי מציע לך לגשת למוסך שיבדוק מה הבעיה, ואם זה אכן התריסים. אם אתה מאיזור המרכז מוסך רון ברחוב ישראל בק בתל אביב מאוד מומלץ.

פורסם

מה יש לבדוק במשך שעה?! נוגעים בצינורות שהולכים מהמדחס לקיר האש בתא המנוע ומריגישים אם אחד מהם קר כמו שצריך אין שום בעיה של דחיסה וקיים גז במערכת כך שככל הניראה גם גז לא ממש היה צורך להוסיף. גש למוסך שמכיר את הרכב כמו רון לדוגמא ובעייתך תיפתר במינימום זוזים.

• תוכן חדש...