Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תעריף כבלים ביחידת דיור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירה של בעלת הבית יש הוט, היחידה שלי בהמשך החצר, האם אני נחשב לחדר מהבית שלה ולכן יכול רק לרכוש ממיר לחבר אותו וזהו?

או שאני צריך מנוי נפרד?

האם יש תעריף מיוחד ליחידת דיור?

האם יש דרך עקיפה לצפות בלייב בערוצי טלוויזיה דרך מחשב?

אשמח לעצות בנושא.

פורסם

קיים תעריף מיוחד ליחידת דיור בYES למיטב ידיעתי.

תנסה להתקין KODI הוא נותן פיתרון די טוב.

אני הייתי מנסה לדבר עם בעלת הבית ולראות מה אפשר לעשות בנוגע לפיתרון, מבחינת הוט זה בסך הכל להתקין נקודה ואמור לעלות משהו כמו 150 שקלים.

פורסם

היא לא שמה לך ממיר ביחידה? מי מצהיר על זה בכלל תגיד לה שתקנה ממיר דרכה ואתה תשלם לה ושלום על ישראל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
היא לא שמה לך ממיר ביחידה? מי מצהיר על זה בכלל תגיד לה שתקנה ממיר דרכה ואתה תשלם לה ושלום על ישראל

זו עבירה על חוק התקשורת ואפילו עבירה פלילית אם אני זוכר נכון. חברת הכלבים במצוקה במיוחד בעת הזו, והם יעשו הכל כדי להעביר אתכם למסלול מלא.

בזמנו כשגרנו ביחידת דיור במושב, היינו מחוברים לאינטרנט דרכם, לא לכבלים. יום אחד בערב חורפי הגיעו 2 ליצנים של חברת הכלבים הסתובבו מסביב ליחידה, הציצו פנימה (אשתי הייתה לבד בבית ולא פתחה להם) וחיפשו לראות ממיר או טלויזיה משדרת כלבים. כמובן שלא ראו, אחר השאירו פתק סחיטה על הדלת שיש להם הוכחות שאנחנו משתמשים פיראטיים (הם מצאו כבל שמגיע ליחידה של האינטרנט כמובן) ושאם אנחנו לא מתחברים תוך 48 שעות הם מגישים תלונה למשטרה.

מילא דיירים אבל איזה בעל בית יהיה מוכן לקחת על עצמו סיכון שיגישו גם נגדו תלונה ?

וחוץ מזה נגמרו הימים של הממיר האנלוגי הממירים היום הרבה יותר מתוחכמים. איזה בעל בית ירצה לקחת את הסיכון שהדיירים שלו יזמינו סרטים ב VOD על חשבונו ?

פורסם

עבירה או לא עבירה, המון עושים את זה.

לפני חודש חיפשתי ומצאתי יחידת דיור. תתפלא כמה בעלי יחידות כוללים כבלים בתשלום הבסיסי.

אם זה לא היה פיראטי הם לא היו כלכך נחמדים.

יום טוב גם לך

פורסם
זו עבירה על חוק התקשורת ואפילו עבירה פלילית אם אני זוכר נכון. חברת הכלבים במצוקה במיוחד בעת הזו, והם יעשו הכל כדי להעביר אתכם למסלול מלא.

בזמנו כשגרנו ביחידת דיור במושב, היינו מחוברים לאינטרנט דרכם, לא לכבלים. יום אחד בערב חורפי הגיעו 2 ליצנים של חברת הכלבים הסתובבו מסביב ליחידה, הציצו פנימה (אשתי הייתה לבד בבית ולא פתחה להם) וחיפשו לראות ממיר או טלויזיה משדרת כלבים. כמובן שלא ראו, אחר השאירו פתק סחיטה על הדלת שיש להם הוכחות שאנחנו משתמשים פיראטיים (הם מצאו כבל שמגיע ליחידה של האינטרנט כמובן) ושאם אנחנו לא מתחברים תוך 48 שעות הם מגישים תלונה למשטרה.

מילא דיירים אבל איזה בעל בית יהיה מוכן לקחת על עצמו סיכון שיגישו גם נגדו תלונה ?

וחוץ מזה נגמרו הימים של הממיר האנלוגי הממירים היום הרבה יותר מתוחכמים. איזה בעל בית ירצה לקחת את הסיכון שהדיירים שלו יזמינו סרטים ב VOD על חשבונו ?

איי איי... בוא תשכיר את היחידה שלי ותבחר על חשבוני יס או הוט... תלוי מאיזה צד אתה רוצה את החור בקיר

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

עזבו אותי מלהסתבך בגלל כלבים, רוצה חוקי.

מה האופציות החוקיות העומדות בפניי? קודי, או שפשוט לברר אם יש תעריף ליחידות דיור?

פורסם

התעריף ליחידת דיור הוא בסביבות 100 ש"ח. בעלת הבית שלך צריכה ליצור קשר עם הוט לצורך כך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשר לחסום ממיר ספציפי מלהזמין תכנים בתשלום.

פורסם

זה נקרא יחידת סמך והעלות היא 89 לחודש. בעבור ממיר HD ובו אתה רואה את התכנים שהיא רואה

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קניתי טלויזיה עם עידן פלוס מובנה.

הורדתי קודי, ועשיתי בידיוק מה שרשום במדריך שצירפת, אני קולט אותם ערוצים כמו בעידן.

הבן אדם שם מדבר על זה שבקודי יש מעל 800 ערוצים והרבה תכנים, אני מקבל שם רק ערוצים שיש לי גם ככה בעידן.

אולי אני עושה משהו לא נכון?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...