Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול,

מעבר לזה שעשינו טעות בטיסה שלקחנו אל על UP ולא את החברה האוקראינית (שהיית יותר זולה לאחר שלקחנו תוספת מזוודות בUP, ועוד היינו מקבלים אוכל).

המזוודות עברו טרור בשינוע שלהן והמזוודה שלי הייתה פתוחה ומלא דברים התבלגנו שם והמזוודה של בת זוג שלי נקרעה.

מה שלא נעים- שזו לא המזוודה שלה אלא של השכנים שלה.

מה יש לעשות עם זה?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תתקשר לשירות לקוחות. יגידו לך שם לתקן את המזוודה על חשבונך ולהעביר להם קבלה ויחזירו לך את הסכום.

כך לפחות היה לפני כשנה כשקרה לנו מצב דומה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

היית צריך להתלונן מיד לאחר הנחיתה, עם קבלת המזוודות.

קרוב לודאי שהנזק נגרם על ידי עובדי שדה התעופה ולא על ידי החברה, אבל עדיין אחריות של החברה. הבעיה היא שתלונה מאוחרת עלולה לא להתקבל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פניתי אליהם דרך האתר, מלחמת ההתשה מתחילה:

מבקשים את המדבקה של הכבודה שהיית על המזוודה או על הכרטיס.

מבקשים קבלות על המזוודה ודו'ח נזק.

דיווחתי שלא הודעתי במקום על הנזק, ואין לי קבלות על המזוודה.

נראה מה יהיה

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...