Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לתת את הרכב לבדיקה במכון רכב כדי שיוציאו דו"ח לטרייד אין. פעם ראיתי תוצאת בדיקה כזו ואחת ההערות הייתה "דפיקות ושריטות רבות בגוף הרכב".

גם הרכב שלי, מכיוון שהצבע כהה, חטף במהלך השנים שריטות קטנות מכל מיני עוברים אורח.

קראתי שפוליש/וקס יכול לעשות פלאים ולחדש מראה רכב לרבות העלמת שריטות קלות. האם הטיפול הזה כדאי לפני בדיקה במוסך? האם יש מקום מומלץ באישור גבעתיים/רמתגן/תלאביב?

מה העלויות הצפויות?

פורסם

לא בטוח שעלות הורדת השריטות תשתלם.

יש את יעקב אלתר בפתח תקווה, יש את יבגני (נס דיטייל) מנס ציונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שהטרייד אין חותך במחיר כשיש סיבות. ולא מוריד באופן ריאלי לפי הליקוי. נבדוק. יש פרטי התקשרות עם יעקב?

פורסם

אלטר יקר זה לא ישתלם לך בשום אופן מה שאתה צריך זה חובבן / תחנת דלק שעושה פוליש באופן ארגסיבי שתוריד את השריטות כמה שיותר ושתעשה ברק , האיכות והחומר ומה יקרה בהמשך זה לא מה שחשוב לך ...

ממליץ לך לעשות מה שעושים במגרשי רכב נותנים את הרכב להכנה למכירה פנים חוץ הם נותנים פוליש אגריסיבי , ניקוי פנים עושים את האוטו בכמה שעות " כמו חדש" שזה בתכלס מה שאתה צריך.

פורסם

אני יודע מהעבר כשביררתי, שאמרו לי שטיפול פוליש וקס זה כמה מאות ש"ח. מכיוון שהרכב עומד למכירה, אני מחפש את העסקה הזולה ביותר.

פורסם

אני בזמנו הכנסתי שברולט אופטרה לתחנת שטיפה,עשו פוליש+יישום ווקס+ניקוי פנימי. הרכב הבריק ונראה כמו חדש וזה בסופו של דבר די עזר למכור אותו.

200 ש''ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אולי כדאי שתציין מה הרכב המדובר? מה התקציב שלך ל"ליטוש"? האם חושש מירידת ערך של עשרות אלפי שקלים? או 200?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באזור המרכז, ליד קניון איילון, ממליץ על פוליש וקס של רומן. ברוך הירש 4 בני ברק, צמוד למוסך בזק. מ- 300 ש"ח ומעלה, תלוי במספר שכבות הציפוי שתבקש. עובר גם על פנים הרכב עם קונדישנר לפלסטיק וגומי כלול במחיר. טיפל לי פעם גם בפנסים עכורים ללא תוספת תשלום. שלחתי אליו חבר עם מרצדס ויטו (מסחרית קטנה) בת שמונה שלא עברה וקס שנים. הוא אמר לי שהתוצאה מדהימה. האוטו כמו חדש.

רק לתאם מראש. 054-3151442.

• תוכן חדש...