Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 4 שנים , פיז'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב היה של אבא שלי אבל גם אני נסעתי איתו לא מעט, ורציתי לשתף

פרטים כללים: הרכב שנת 2003 נקנה לפני כ 4 שנים עם סביבות ה 140 אלף, ונמכר עם 210 אלף קילומטר.

עמידות החומרים:

בגדול הופתעתי. אין שום דבר מקרקש, מתקלף או שבור. פנים הרכב ניראה מעולה והכול באיכות טובה למרות 12 השנים שעברו מאז שהוא עלה על הכביש.

מנוע גיר:

מעצבן כפי שהיה מהתחלה. התיבת ההילוכים פשוט איומה. לא מתנהגת, מסרסת את המנוע, ולא חלקה.

אמינות :

כאן דעתי חלוקה.

באופן כללי האמינות הייתה די טובה. ב 4 שנים של נהיגה אגרסיבית למדי, כאשר הרכב כבר ותיק בקילומטראז', התקלות העיקריות שהיו זה ממיר קטליטי שהתחרבן, ידית איתות שנשברה , ורדיאטור שנסדק. וזהו בגדול.

מה שהעיב על האמינות זה הגיר המחורבן שפעמיים הצריך החלפת שסתומים ופעם שלישית לאבא שלי כבר נשבר והוא מכר אותו כמו שהוא.

ירידת ערך:

הרכב לא נודע בתור שומר ערך וככה גם היה.

נקנה ב 38 אלף כאשר המחירון עמד על 45 בערך, נמכר ב 6 אלף שקל עם צבע במצב לא משהו וגיר שדורש שיפוץ. נשמע סביר? אולי , אבל על רכב במצב מעולה , לא חושב שהיינו מקבלים יותר מ 10 אלף.

חוות דעת כללית :

בגדול לא משהו. הגיר הרס כול חלקה טובה ברכב הזה. והירידת ערך בהחלט גם לא תרמה . אני לא הייתי ממליץ

פורסם

חוץ מהגיר לא משהו חריג,סך הכול הרכב בן 12.

אבל הגיר בהחלט פגע,מה עלות התיקון של הסתומים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"שום דבר שנשבר"? אתה בעצמך מזכיר את ידית האיתות שנשברה - לא משהו נדיר במכוניות פיג'ו מהשנתונים האלה.

מבחינתי ממיר קטליטי זה בלאי טבעי, לא קשור לאמינות. כמו שמחליפים מצבר, אלטרנטור, רצועת טיימינג וכו"

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...